EDBA

Generelt

Program beskrivelse

EDBA-programmer fokuserer på forskning, der kan anvendes direkte på nuværende forretningsmæssige problemer. EDBA studerende undersøger problemer eller udfordringer, de står over for i deres brancher og bruger det, de lærer at løse problemer i deres organisationer.

De er interesserede i at bringe disse højt niveau tænkning færdigheder og nyopkøbte forskning færdigheder tilbage på arbejdspladsen.

Hvorfor Rollins EDBA?

Rollins College Er den første AACSB-akkrediterede skole i Florida for at tilbyde en Executive Doctorate i Business Administration (EDBA). Rollins EDBA-programmet er et professionelt ph.d.-program designet til ledere, der har en MBA eller tilsvarende grad / erfaring. Disse fagfolk ønsker at tage deres viden, læring og evne til at bidrage til organisatorisk succes til et niveau, der er betydeligt højere end det, MBA tilbyder. Gennem EDBA erfaring er den studerende placeret til at være en tanke leder og er differentieret fra andre ledere ved at beherske den avancerede læseplan og anvendte forskning færdigheder. Programmets tværfaglige karakter kombinerer et avanceret niveau generelt ledelsesfokus med mulighed for specialisering gennem afhandlingsprocessen.

Få Rollins EDBA Advantage

  • Interaktioner mellem kohortgruppen er yderst stimulerende og givende - alle studerende kommer ind i programmet med et tilsvarende højt niveau af erfaring, fælles mål og motivation for faglig og personlig udvikling.
  • Coursework udføres på en formiddag fredag ​​/ lørdag format, der muliggør fortsættelse af fuldtidsbeskæftigelse.
  • Topprofessorer med ægtefelserfaring følger "engageret stipendium" -model, der fokuserer på emner i skæringspunktet mellem teori og nutidig forretningspraksis. Klassesessioner er altid opmærksomme på, hvordan læringen kan anvendes straks.
  • Erfaringer i klassen er i små grupper og følger et lettere dialogformat omkring nøgleområder på tværs af forretningsområdet.
  • Forskningsprojekter er højt anvendt i naturen, og eleverne opfordres til at forbinde dem til deres eget firma og industri.
  • Den samlede erfaring giver impuls til karriereudvikling og et springbræt til personlig og professionel forandring.
  • De udviklede forskningsevner er meget værdsat i dagens organisationer og er ikke behersket af de fleste ledere, der ikke har haft EDBA-oplevelsen.
  • EDBA studerende bringer vigtige nye perspektiver, værktøjer og metoder tilbage til andre inden for deres firma, hvilket forbedrer det overordnede virksomheds succes.
  • Den stærke bånd mellem den studerende og hendes / hans fakultetsrådgiver og samarbejdspartnere kan fremme mange års frugtbart forskningssamarbejde.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy.

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy. Minimer

Akkrediteringer

AACSB Accredited