PROGRAMVERSIGT

Ph.D. i Business kursus er designet til ledere, der har en passion for forskning, innovation, et ønske om at gøre en dyb forskel gennem uddannelse. Hvis du håber at få stor troværdighed og ønsker at blive anerkendt ekspert på et bestemt område, vil dette kursus fremdrive dig som ingenting, du nogensinde har oplevet. Inden for en gennemtænkt ledelsesmæssig udviklingsramme tilbyder pensumdesignet et uovertruffen strategisk fokus på din vækst som et integreret individ fra et multiple intelligensperspektiv, ud over den videnskabelige udvikling. Udviklet af globalt anerkendte forskere og eksperter inden for forskellige forretningsområder, giver kurset dig mulighed for at starte rejsen som systemisk lærer gennem original forskning og videreudvikle nøgle teorier, der hjælper samfundene fra et unikt kulturelt perspektiv. Med et fokus på jordet teori, giver dette kursus dig den kritiske og systemiske tænkning, der er nødvendig for at skabe innovative teorier og koncepter, der omdanner dit forretningsmiljø.

Program højdepunkter omfatter:

  • Din Ph.D. grad er optjent i cirka 48 måneder
  • Oplev holistisk udvikling som tillid og følelsesmæssig intelligens udover akademisk viden
  • Globalt anerkendte arbejdseksperter fra multikulturelle erfaringer styrer din forskning
  • Bevidst udvikling af din troværdighed som en anerkendt og respekteret lærer

Transcontinental Institution Of Higher Education tager sine kandidater langt ud over blotte scholar-ledere. Kandidater vil have mod og visdom til at skabe innovative koncepter og teorier i forskellige dele af verden. Den uovertruffen holistisk akademiske læringsmodel fokuserer på at udvikle dig som helhed, ikke kun et individ, der udvikler analytiske færdigheder under en forældet uddannelsesmodel af afbrudte moduler. Som fremtidig lærer hos os vil du opleve den bevidste udvikling af komplekse færdigheder og intelligens som følelsesmæssig intelligens og innovativitet i løbet af kursets varighed.

Avialable i gennem ansigt til ansigt boliger og fjernundervisning.

Oplev det kraftfulde og uforglemmelige læringseventyr, der vil forvandle dig ud over dine potentialer. Ansøg i dag: klik her

Program undervist i:
  • Engelsk
Senest opdateret Oktober 14, 2018
Dette kursus er Online, Online og campus kombineret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
4 - 5 år
Deltid
Price
14,650 EUR
Valgfri månedlig undervisning - 455 EURO / måned i 36 måneder
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

The myth of Knowledge is Power

Imagine yourself with a PhD