Applied Physics (PhD)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Ph.D. Programmet i kandidatområdet Applied Physics (AP) giver eleverne masterstudier af en bred videnbase inden for anvendt fysik, samt avanceret forskning fokuserer på at forberede dem til vellykkede forskningsdrevne karriere i akademi, regering eller industri.

mål

Som et nationalt og internationalt anerkendt ph.d. program, NJIT's Applied Physics Ph.D. Programmet forbereder Ph.D. kandidater med praktiske færdigheder og teoretisk viden til en vellykket karriere i akademiske eller statslige organisationer og privat industri. Studerende vil forberede sig til at bestå deres skriftlige kvalifikationseksaminer, samt få den teoretiske og eksperimentelle baggrund, der er nødvendig for deres forskning, som de mundtligt vil præsentere og forsvare som en del af deres ph.d. afhandling. Gennem deres studie som ph.d. kandidat, vil eleverne udstille følgende:

 • Akademisk Excellence: Studerende vil demonstrere kompressiv viden inden for deres koncentrationsområde, formulere avancerede forskningsspørgsmål uafhængigt og foreslå undersøgelsesmetoder til forskning i øjeblikket uløste problemer.
 • Real-World Research Experience: Studerende vil opnå ekspertise og vise bred viden om deres område, dets værktøjer og teknikker og bruge dette til at udvikle ny viden ved brug af etiske adfærdskrav.
 • Professionel kommunikation og samarbejde: Studerende vil udvikle kommunikationsfærdigheder på topniveau for at samarbejde og tale effektivt om videnskabelige emner, problemstillinger og forskning på nationale og internationale møder.

Læringsresultater

Efter eksamen alle ph.d. studerende i anvendt fysik skal kunne opfylde følgende læringsresultater:

 • Formulere avancerede forskningsspørgsmål uafhængigt og foreslå undersøgelsesmetoder, herunder udformning af eksperimenter for at undersøge aktuelle uløste problemer.
 • Demonstrere og anvende omfattende viden inden for koncentrationsområdet for at identificere, finde, evaluere, artikulere og anvende videnskabelig information på højt niveau.
 • Anvend kvantitative metoder til at beskrive og analysere fænomener.
 • Udgiv mindst en videnskabelig artikel som den første forfatter i peer-reviewed tidsskrifter på koncentrationsområdet.
 • Præsentér mindst en professionel samtale på den nationale eller internationale konference på koncentrationsområdet.
 • Demonstrere bred viden om området, dets værktøjer og teknikker til at udvikle ny viden.
 • Identificere, finde, evaluere, artikulere og bruge videnskabelige oplysninger i forbindelse med deres område.
 • Interagere med andre faglige og studerende forskere på en dygtig og samarbejdsmæssig måde for at diskutere problemer og løse videnskabelige problemer på højt niveau.
 • Gennemføre forskning og udvikle relationer ved brug af etiske, professionelle standarder for adfærd.
 • Anerkender og drøfter de sociale og etiske konsekvenser af forskningen og dets teknologiske anvendelse på menneskelige problemer.
 • Demonstrere etisk adfærd i udførelse og rapportering om videnskabelig forskning.
 • Effektivt fortolke skriftligt, videnskabelig information indsamlet gennem laboratorie- og biblioteksforskning.
 • Tal effektivt om videnskabelige emner, problemer og problemer i uformelle og formelle sammenhænge på et niveau, der forventes på nationale og internationale møder.

Kvalificerende eksamen og forskningseksamen

Den studerende skal bestå en skriftlig kvalifikationsprøve og mundtlig forskningseksamen. Den skriftlige kvalifikationseksamen administreres årligt for at afprøve generel akademisk forberedelse og kompetence til forskning i anvendt fysik. Inden for et år efter afslutning af den skriftlige kvalifikationseksamen skal den studerende bestå af den mundtlige eksamen for at opnå ph.d. kandidatur, hvor den potentielle ph.d. kandidat præsenterer et foreløbigt forskningsforslag til godkendelse af afhandlingsudvalget. Den studerende får lov til to forsøg på at bestå skriftlig eller mundtlig eksamen.

Afhandling og forsvar

Der kræves en mundtlig præsentation og forsvar af doktorsafhandlingen. Et udvalg med fem medlemmer, der er formand for afhandlingsrådgiveren, skal godkende indholdet og præsentationen af ​​afhandlingsforskningen.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Læs mere

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Minimer