Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Formålet med erfarne fagfolk udvikler vores innovative doktorgradsstudent (DBA) både dine forsknings- og praktikerkompetencer, så du kan udvikle sig til ledende roller inden for ledelse og relaterede forretningsområder.

DBA kandidater er i stand til at arbejde i universiteter som forskerledede akademikere eller i industrien som forskningsoplyste ledere, konsulenter og virksomhedsledere. På dette kursus udvikler du forskningskompetencer på ph.d.-niveau kombineret med den dybtgående og reflekterende viden om ledelsesteori og praksis opnået på et traditionelt DBA-program.

Vi giver en guidet, trinvis overgang, så du med held kan blive en forsker og praktiserende ph.d.-studerende, uanset hvilken tidligere uddannelse du har haft. Vores DBA kursus hjælper dig med at blive en reflekterende, selvkritisk professionel. Du vil lære færdigheder, teknikker og praksis til at udføre banebrydende forskning, samtidig med at du bygger teoretisk og praktisk viden i spidsen for erhvervs- og ledelsesforskning. Efter en vellykket gennemførelse af kurset vil du være parat til at klare trygheden og udfordringerne i et stadig mere dynamisk erhvervsklima og tilbyde originale og kreative løsninger til at håndtere nye problemer.

Vores unikke fokus på undervisning af grundlæggende forretnings- og forskningsfærdigheder giver dig også tid til akademisk forskning. Du vil udvikle en grundig forståelse af ledelsesteori på tværs af kerneområder. Med denne højere grad af forståelse vil du kunne gennemføre ren anvendt forskning i din organisation med større evne eller arbejde inden for akademiet, hvilket giver to karrieremuligheder åbne for dig.

Kursus fleksibilitet

Dette kursus tilbydes på heltid og deltid. Fuldtids deltagelse er påkrævet i løbet af semestrene i år 1 og 2. Der er større fleksibilitet for hvor der skal baseres ud af semester og hele år 3 med mulighed for at blive udenlandsk. Ikke-EU-studerende på Tier 4-visum bør søge råd om, hvordan dette kan imødekommes.

Lær af eksperterne

Du vil lære af og blive ledet af akademiske medarbejdere, der er kendt verden over, respekteres inden for deres fagområder og har omfattende forsknings-, forretnings- og konsulentoplevelser.

University of Stirling Management School

På University of Stirling Management School er princippet om ansvarlig forretning, politik og praksis centralt for alt, hvad vi gør. Denne vision hjælper os med at udstyre vores studerende effektivt med evnen til at fungere som globale borgere, der er i stand til at imødekomme samfundets behov.

Som medlem af Chartered Association for Business Schools har vi stærke forbindelser med industrien og blev for nylig tildelt Small Business Charter for engagement med lokale og regionale virksomheder.

Vi er i en elite gruppe af handelsskoler globalt - og en af ​​kun 14 i Storbritannien - at holde akkreditering fra Association of MBAs (AMBA) for både vores MBA og MSc Business and Management (MBM) kurser.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Et innovativt kursus, der udstyrer dig med både faglig ledelse og forskningsfærdigheder

# 2 Du vil blive undervist af ekspert akademisk personale, der har omfattende forretnings-og konsulentoplevelse

# 3 En chance for at gøre industriforbindelser og engagere sig med ledende medarbejdere og lærde gennem gæstelesninger, workshops og konsulentprojekter

Kursus detaljer

I år 1 og 2 på fuld tidskursus har du lært moduler i løbet af to semestre om året (september til december og januar til maj). Du vil også arbejde på to forskningsprojekter, som foreslås og overvåges af en førende forsknings akademiker. Projekterne vil løbe gennem årene og afsluttes i sommertiden for år 1 og 2 (maj til august).

I år 3 udvikler du dit År 2-projekt til et stort originalt bidrag til viden, der præsenteres i en ph.d.-afhandling. Til tildeling af DBA skal du gennemføre projektet med akademisk rigor og vise praktisk relevans. For at opnå prisen og opfylde kravene til forskningsresultater på ph.d.-niveau, vil dit bidrag i år 3 bidrage til forbedring af den faglige praksis i ledelsen samt bidrage til viden via anvendelse og udvikling af teoretiske rammer, metoder, og teknikker.

Du modtager støtte gennem hele kurset for at offentliggøre dine forskningsprojekter i akademiske tidsskrifter. Dette vil understøtte din karriereudvikling, især i akademiet, samt give dig mulighed for at yde et bredt og varigt bidrag til feltet under din DBA.

Du skal deltage i fuldtidsuddannelsen i årene 1 og 2, men der er større fleksibilitet for, hvor du skal være baseret på semester og hele år 3 (og i givet fald år 4). En sådan fleksibilitet kan udvides til at blive overvåget i udlandet til feltarbejde, selv om ikke-EU-studerende på Tier 4-visum skal søge råd om fleksibilitetsgraden og hvordan det kan imødekommes.

Studerende, der gennemfører alle kreditter i alle år, vil uddanne sig med DBA. Vi indser imidlertid, at tingene kan ændre sig, så vi har muligheder for at forlade kurset hvert år og stadig afslutte med en prestigefyldt kvalifikation. Studerende, der gennemfører mindst 180 studiepoeng i år 1, kan forlade programmet med en MBA. Studerende, der gennemfører alle 180 studiepoeng i år 2, kan forlade programmet med en MRes i Business og Management Research Methods. Forskellige certifikater, eksamensbeviser og grader er tilgængelige, hvis færre kreditter er afsluttet.

Undervisning

Undervisningen foregår gennem forelæsninger, workshops, seminarer og computerlaboratorier sammen med projektarbejde.

Vurdering

Du vil blive vurderet af en kombination af eksamener og kursusarbejde, herunder skriftlige opgaver og præsentationer.

Kursdirektør

Professor George Burt

44 (0) 1786 467407

dba@stir.ac.uk

Nøglepersonale

Vi har højkaliber akademikere til rådighed for at overvåge DBA studerende. De er kendt over hele verden, respekteres inden for deres områder og har omfattende forretnings- og konsulentoplevelse. De offentliggør banebrydende forskning - ny viden er integreret i vores undervisning.

Gebyrer - 2018/2019

Samlet programgebyr:

  • Oversøiske: £ 50.200
  • Hjem / EU: TBC
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra University of Stirling »

Senest opdateret May 24, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
36 måneder
Fuldtid
Price
50,200 GBP
Samlet programgebyr: Oversøiske: £ 50.200 - Hjem / EU: TBC
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019