DBA i ledelse og teknologi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hvad er DBA inden for ledelse og teknologi?

DBA i ledelse og teknologi er et udøvende doktorgradsprogram for seniorfagfolk med intellektuel nysgerrighed, der ønsker at gøre en forskel.

DBA i ledelse og teknologi er et eksekutivt doktorgradsprogram for fagfolk med omfattende erfaring. Programmet er designet til dem, der ønsker at gøre en forskel i deres organisationer og bredere samfund ved at udnytte potentialet for forstyrrende teknologier.

Vores mål er at udvikle en ny slags "videnskabelig praktiserende læge", der kan anvende banebrydende forskning på aktuelle ledelsesmæssige problemer, der kræver en høj forståelse af nye teknologier og deres potentiale.

Derudover vil denne eksekutivdoktorgrad give professionelle med højt kaliber enestående netværksmuligheder og en chance for at deltage i et samfund af læring og innovation, der bidrager til udviklingen af industriel, bedste praksis, til at forme velfærdsfremmende offentlig politik og kanalisering af teknologisk forstyrrelse til en styrke til gavn i samfundet.

Programmet undervises i samarbejde mellem Comillas ICADE (Det Økonomiske Fakultet og Forretningsadministration og Det Juridiske Fakultet) og Comillas ICAI (School of Engineering). Denne strategiske alliance, sammen med den humanistiske tradition fra Comillas Pontifical University, er nøglen til omfattende håndtering af udfordringer og nye forretningsmuligheder, som teknologien tilbyder.

DBA er et treårigt program, der kombinerer korte kurser i de første halvandet år med innovation og forskning i anden halvdel, hvilket fører til et vellykket forsvar af en afhandling. Kandidater opnår Comillas Pontifical University-graden som doktor i forretningsadministration.

Samarbejde med MIT Sloan

MIT Sloan School of Management og Universidad Pontificia Comillas har underskrevet et aftalememorandum om samarbejde inden for kandidatuddannelse. Vores DBA inden for ledelse og teknologi studerende vil tage et kursus på MIT Sloan om emnet Disruptive Business Models. Vi er overbeviste om, at denne type aktivitet vil indvarsle starten på et langt og frugtbart forhold mellem vores institutioner.

Vores studerende siger følgende

Den første kohorte af DBA-studerende har dette at sige om programmet.

"DBA-programmet er en unik mulighed for fagfolk, der er ældre nok til at blive overvejet til en stilling i bestyrelsen for at få en dyb forståelse af virkningen af teknologi i erhvervslivet, der er nødvendig for at udfylde et voksende hul."
Paula García Arana, direktør for planlægning, kontrol og regulering, Santander Consumer Finance

"DBA er den perfekte måde for en professionel med lang erfaring at gå i gang med en doktorgrad. Den kombinerer det bedste fra den akademiske og praktiserende tilgang til forskning og innovation."
Jose Antonio López, Muñoz CEO Ericsson Spanien

"Vi kommer alle med relevant erfaring til programmet, og her lærer vi den kritiske gennemgang og den systematiske anvendelse af teorier for virkelig at gøre en forskel inden for vores felt."
Carlos Gómez-Múgica de la Rica, medstifter af Mago Equity Partners

Hvad gør os forskellige

89% C-Suite positioner

De fleste studerende i den første kohorte er C-niveau ledere i deres organisationer, og 55% er administrerende direktører eller partnere i deres firmaer.Erhvervserfaring

44% af de studerende har mere end 25 års erhvervserfaring.

Industries

Vores studerende kommer fra forskellige baggrunde:

 • Finansiel: 38%
 • Mad og drikke: 6%
 • Energi: 13%
 • Rådgivning: 19%
 • NGO'er: 13%
 • Industriel: 6%
 • Telekom: 6%


Ansøgers profil

DBA i ledelse og teknologi er rettet mod kandidater med følgende profiler:

 • 20 års erhvervserfaring inklusive nogle års topledelsesansvar, eller
 • 15 års erhvervserfaring inklusive nogle års topledelsesansvar og en kandidatuddannelse inden for samfundsvidenskab, humanisme eller teknik, eller
 • 15 års erhvervserfaring inklusive nogle års topledelsesansvar og akkrediteret certificering inden for kandidatens ekspertiseområde (f.eks. CFA-legitimation) og
 • Professionel engelsk mestring
 • Andre profiler kunne vurderes på baggrund af deres karriere- og erhvervslivseffekt.

Yderligere krav

Engelsk niveau: B2 minimum og C1 anbefales stærkt.

Curriculum

DBA er struktureret i to faser:

I løbet af det første halvandet år deltager deltagerne i avancerede kurser og definerer deres forskningsspørgsmål. I slutningen af denne fase og efter en vellykket evaluering af et forskningsforslag opnår deltagerne det avancerede program i ledelse og teknologi.

I løbet af det andet år og især det tredje gennemfører deltagerne deres forskning og skriver DBA-afhandlingen, som de skal forsvare i slutningen af det tredje år.

Gennem hele programmet og som et forslag til livslang læring for alumner vil universitetet tilbyde specialiserede træningspiller om spørgsmål, der er relevante for ledelse og teknologi.

År 1

 • Videregående kurser (12 weekender + 1 intensivt kursus)
År 2

 • Videregående kurser (4 weekender + 1 valgfrit intensivt kursus)
 • Forskningsforslag
 • Samarbejde (2 weekender)

År 3

 • Samarbejde (3 weekender)
 • Forskning
 • Specialeforsvar


Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals.

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. Minimer