Populære kategorier

DBA Programmer

Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en postgraduat grad fra en business school eller business fakultet på et universitet. DBA-programmer er forskningsbaserede, og udstyre kandidater med de færdigheder, de får brug for at lykkes i en karriere i den akademiske verden eller højt niveau business consulting. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder DBA-programmer. Emner studerede inden for de programmer er ofte relateret til Lederskab i Organisationer, Forskning Design, teori til praksis, offentliggørelse og formidling, osv. De mange forskellige DBA-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære DBAS nedenfor.

Nyligt tilføjede DBA'er (Doctor of Business Administration)


Institute of Development Studies

Phd Ved Forskning

Oktober 13, 2017
IDS er et verdensledende center inden for internationale udviklingsstudier med over 50 forskningsstuderende, der arbejder på en række forskningsemner i mange dele af Asien, Afrika, Balkan, Latinamerika og Mellemøsten.

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Inter Ph.d.-program I Arkitektur

Oktober 13, 2017
PIDA er uddannet på høje akademiske standarder, anerkendt af National Quality Graduate Programme (PNPC) af det nationale råd for videnskab og teknologi (CONACYT) som Consolidated program. Det fremgik i en alliance af universiteter i Vesten centrale region, som samle deres ressourcer og ekspertise, i dag tilbyder et program, der opfylder de højeste sta… [+]ndarder for kvalitet, hvilket bidrager afgørende sin Basis Akademisk Core, der består af syvogtyve professorer - forskere med fast akademisk uddannelse, højt kvalifikationsniveau og erfaring inden for forskning i arkitektur. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Ph.d. studier: DBA - Doktorgrad i Business Administration