Populære kategorier

DBA Programmer

Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en postgraduat grad fra en business school eller business fakultet på et universitet. DBA-programmer er forskningsbaserede, og udstyre kandidater med de færdigheder, de får brug for at lykkes i en karriere i den akademiske verden eller højt niveau business consulting. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder DBA-programmer. Emner studerede inden for de programmer er ofte relateret til Lederskab i Organisationer, Forskning Design, teori til praksis, offentliggørelse og formidling, osv. De mange forskellige DBA-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære DBAS nedenfor.

Nyligt tilføjede DBA'er (Doctor of Business Administration)

Universiti Kuala Lumpur

Filosofisk Doktor (informationsteknologi)

December 10, 2017
Filosofisk doktor (informationsteknologi)

Shenzhen University

Ph.d.-uddannelserne På Store Datainstitut

December 13, 2017
The Big Data Institute (BDI), Shenzhen Universitet blev fundet i 2013, som er en kerne del af samarbejdende innovationscenter mellem Guangdong-provinsen og Hong Kong. I øjeblikket har BDI over tyve akademiske medarbejdere, herunder 1 IEEE-stipendiat, 6 fuld professorer, 4 lektorer og 2 postdoktorale stipendiater.

Queen's University Belfast

Phd økosystembiologi Og Bæredygtighed

December 13, 2017
Det primære fokus i økologi, evolution, adfærd og miljøøkonomisk forskningsklynge er grundlæggende og anvendte aspekter af økologi, miljøøkonomi, bevarelse, akvakultur, dyreadfærd, molekylær taxonomi og molekylær genetik, der især involverer forbindelser mellem disse aspekter. Klyngen har et højt niveau af forskningsaktivitet med akademiske medarbejdere,… [+] postdoktorale forskere og forskerstuderende. Klyngen har et højt niveau af forskningsaktivitet med akademiske medarbejdere, postdoktorale forskere og forskerstuderende. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Ph.d. studier: DBA - Doktorgrad i Business Administration