Populære kategorier

DBA Programmer

Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en postgraduat grad fra en business school eller business fakultet på et universitet. DBA-programmer er forskningsbaserede, og udstyre kandidater med de færdigheder, de får brug for at lykkes i en karriere i den akademiske verden eller højt niveau business consulting. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder DBA-programmer. Emner studerede inden for de programmer er ofte relateret til Lederskab i Organisationer, Forskning Design, teori til praksis, offentliggørelse og formidling, osv. De mange forskellige DBA-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære DBAS nedenfor.

Nyligt tilføjede DBA'er (Doctor of Business Administration)

Western National University

DBA - DOCTORATE OF BUSINESS ADMINISTRATION

June 20, 2018
Doctor of Business Administration (DBA) er designet til kandidater, der allerede har gennemført en kandidatuddannelse, søger at videreudvikle deres praktiske og teoretiske viden om de principper, der styrer global forretning.

Business School Netherlands, Nigeria

Executive DBA

June 21, 2018
Efter DBA finder du dig selv ved hjælp af videnskabelig forskning og Action Learning med særlig vægt på den praktiske anvendelse af konklusioner og resultater.

University of Wollongong Faculty of Business

Doktor I Business Administration - DBA

June 25, 2018
Doctor of Business Administration (DBA) er en avanceret forskeruddannelse grad med fokus på professionel forretningspraksis, giver erfarne ledere med de nødvendige forskningsfærdigheder, der kan anvendes til spørgsmål om organisatorisk lederskab.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Ph.d. studier: DBA - Doktorgrad i Business Administration