Populære kategorier

DBA Programmer

Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en postgraduat grad fra en business school eller business fakultet på et universitet. DBA-programmer er forskningsbaserede, og udstyre kandidater med de færdigheder, de får brug for at lykkes i en karriere i den akademiske verden eller højt niveau business consulting. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder DBA-programmer. Emner studerede inden for de programmer er ofte relateret til Lederskab i Organisationer, Forskning Design, teori til praksis, offentliggørelse og formidling, osv. De mange forskellige DBA-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære DBAS nedenfor.

Nyligt tilføjede DBA'er (Doctor of Business Administration)

Concordia University Chicago

Doktorgrad i Erhvervsøkonomi

Oktober 9, 2018
Concordia University Chicago Doctorate i Business Administration (DBA) er designet til at imødekomme efterspørgslen efter ph.d.-erhvervsuddannelse, der er det næste skridt i den enkelte faglige udvikling. Programmet, et af de bedste DBA-programmer i Chicago, giver en yderligere grad af lederskab og ledelse forberedelse ud over master niveau. DBA sk… [+]aber en mulighed for studerende og fakulteter til yderligere at dyrke de globale perspektiver, viden og netværk, der allerede er etableret gennem kollegiums voksende globale tilstedeværelse. Læreplanen, boliger, specialiseringer og Mentor-grænsefladen er innovative ved design og levering. Et unikt træk ved Concordia-Chicagos DBA-program er, at afhandlingsprocessen påbegyndes straks med studerende, der vælger et foreløbigt emne i begyndelsen af ​​deres studieprogram. [-]

Vlerick Business School

Doktorgrad i Erhvervsøkonomi

Oktober 9, 2018
Dette fireårige deltidsdoktorprogram for erfarne fagfolk giver dig mulighed for at udføre dybtgående forskning, der vil have reel indflydelse - enten i din egen organisation eller på tværs af din sektor eller endda samfund.

Galicia Business School

DBA: Diplom i Business Administration

September 8, 2018
Vores Diploma i Erhvervsøkonomi (DBA) er designet med det formål at træne deltagerne i ledelsens fundament fra et helt praktisk perspektiv.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Ph.d. studier: DBA - Doktorgrad i Business Administration