PHDSTUDIES

Deltid Administrationsstudier -programmer, Søg efter den bedste Administrationsstudier programmer her! - Administrationsstudier

De, der forfølger en doktorgrad i Business Administration (DBA) dykke ned i emner som offentliggørelse og formidling, forskning design og lederskab. Sådanne undersøgelser tilbydes på handelshøjskoler samt ved de forretningsmæssige fakulteter visse universiteter.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Deltid Administrationsstudier Programmer: Søg her for Administrationsstudier -programmer. Få alle skole og Deltid Administrationsstudier oplysninger directely, spare tid og kontakte Administrationsstudier indlæggelser her!

1 Resultater i Administrationsstudier Filter

Doctor of Business Administration - DBA Online

Swiss School of Management, Rome Italy
DBA
DBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

The Doctor of Business Administration - DBA Online tilbyder ledende medarbejdere en professionel doktorgrad eller en erhvervs- og ledelsesækvivalent svarende til en Doctor of ...

Læs mere