Læs den officielle beskrivelse

 • Varighed (år): 3
 • Kvalifikation tildelt: Doctor of Business Administration
 • Kvalifikationer: Doktorgrad (3. cyklus)
 • Undervisningssprog: Engelsk og Græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profil af programmet

Et forskningsbaseret doktorgradsprogram, der fører til graden af ​​Doctor of Business Administration DBA). DBA-forskningsprogrammet indeholder både undervisede elementer (i de første 18 måneder) og forskningselementer (igangværende).

Det lærte element i DBA består af fire ph.d.-niveau kurser: Personlige og organisatoriske refleksioner, litteraturoversigt, forskningsfilosofi, metodologi og metoder og analyse af information. Hvert af de fire kurser har 30 timers klasseundervisning. Dette omfatter ansigt til ansigt undervisning, studerende arbejder i grupper, studerendes præsentationer, diskussioner mv.

Det forventes, at de undervisede kurser vil blive vurderet via en opgave på 7500 ord i længden og efterfølges af afhandlingen, som er ca. 80.000 ord (herunder delene fra opgaven fra de undervisede kurser).

Et særpræg ved DBA-programmet vil være den peer-support og interaktion, der skyldes at have et undervisningselement, der normalt gennemføres inden for en gruppe. Alle kurser vil omfatte en aktiv deltagende læringsstil efter behov, og deltagere vil blive opfordret til at udvikle viden og færdigheder gennem gruppe- og individuelle projekter, lige fra præsentation af eget arbejde til aktive kritikopgaver. Studerende ville nyde en rig og stimulerende arbejdsstat, hvor alle kunne bidrage til deres faglige læring. Desuden vil eleverne lære af hinanden, da de er engageret i en åben diskussion med deres klassekammerater og undervisere.

De undervisede moduler giver løbende vejledning om igangværende arbejde. Dette vil bidrage til at understøtte opnåelsen af ​​passende standarder, hvor arbejdet udvikles og diskuteres som en løbende og iterativ proces mellem kandidat og forelæsninger. Herefter skal eleverne fortsætte ved at afslutte og indsende den endelige opgave til bedømmelse.

Desuden har DBA 803 (Forskningsfilosofi, Metodik og Metoder kursus) en vurderet præsentation (foregår foran fakultetet og klassen) og opgave. Dette sikrer, at eleverne får al den nødvendige støtte og vejledning.

Eleverne bliver bedt om at følge yderligere kurser fra kandidatuddannelserne.

Karriereudsigter

N / A

Adgang til videre studier

N / A

Vurdering

Studerende skal videregive alle vurderede arbejdskrav i programmet (præsentation, opgaver, godkendelse af slutforslag, afhandling viva eksamen). Der er ingen skriftlig eksamen. Studerende skal passere den årlige evaluering fra DPPC.

Graduation

Vellykket gennemførelse af programkrav og bestået viva-undersøgelsen.

Læringsresultater

 1. Udvikle et væsentligt bidrag til teoretisk viden og praksis
 2. At give indsigt i forsknings- og forskningsmetoder, forstå en uafhængig forskers rolle, som er i stand til at udvikle og gennemføre en veludviklet forskningsplan rettet mod et givet mål og mål
 3. Opret, fortolke og anvende viden gennem videnskabelig forskning, der fortjener offentliggørelse
 4. Indhente og demonstrere en forståelse af en betydelig kendskab til viden i spidsen for nuværende forretningskoncepter og processer;
 5. Konceptualisere, designe og gennemføre et væsentligt forskningsprojekt, der skaber ny viden, der bidrager til teori og praksis
 6. Udvikle og implementere egnede forskningsfilosofier, metoder og metoder.
Program undervist i:
Engelsk
Græsk
University of Nicosia

Se 15 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
13,500 EUR
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school