PHDSTUDIES

Fjernundervisning Ledelsesprogrammer -programmer, Søg efter den bedste Ledelsesprogrammer programmer her! - Ledelsesprogrammer

Doktorgrader i Business Administration indikerer kandidater afsluttet en højt niveau studieforløb forberede dem til professionel akademiske og / eller avanceret rådgivning. DBA-programmer indarbejde en balance mellem elev-drevne forskning og traditionelle kurser, herunder faglig udvikling, offentliggørelse og formidling og Advanced Research Techniques.

Hvis du ønsker at tage din karriere til det næste trin, Executive Education er vejen at gå. Føl dig tryg i at tage på nye ansvarsområder som en udøvende magt ved hjælp af Executive Education-programmer.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Fjernundervisning Ledelsesprogrammer Programmer: Søg her for Ledelsesprogrammer -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Ledelsesprogrammer oplysninger directely, spare tid og kontakte Ledelsesprogrammer indlæggelser her!

1 Resultater i Ledelsesprogrammer, Fjernundervisning Filter

Executive DBA Remote (doktorgrad i forretningsadministration)

Business Science Institute
DBA
<
Deltid
<
3 år
Fransk
på universitet
Online

For at imødekomme behovet for ph.d.-studerende, der ikke kan deltage ansigt til ansigt-seminarer, har Business Science Institute oprettet en e-læringsplatform, der giver ph.d. ...

Læs mere