PHDSTUDIES

Fjernundervisning Handelsstudier i Frankrig - Handelsstudier -uddannelser i Frankrig Handelsstudier

DBAS eller doktorgrader i Business Administration er postgraduate grader til formål at give forskere med de væsentlige værktøjer, der er nødvendige for elite virksomhedsrådgivning eller akademiske karriere. Forretningsfaciliteter undersøgelser omfatter Research Design, Ledelse i virksomhederne, Business Teori og mere.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Fjernundervisning DBA i Frankrig - Tag din Fjernundervisning DBA i Frankrig. Alle Fjernundervisning DBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Handelsstudier, Frankrig, Fjernundervisning Filter

DBA I International Business

Horizons University
DBA
Sep 2021
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

De læringsmål for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng.

Læs mere

Doktorgrad i Business Administration (DBA)

格勒诺贝尔管理学院
DBA
Nov 2021
<
Deltid
<
3 år
20 Sep 2021
Engelsk
på universitet
Online

DBA er et deltidsprogram rettet mod erfarne fagfolk, der ønsker at få indflydelse på deres organisation og / eller samfund ved at udnytte akademisk forskning til at løse konkr ...

Læs mere

Dba International Virksomhedskommunikation

Horizons University
DBA
Sep 2021
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

Læringsmålene for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng.

Læs mere

DBA inden for innovation og kreativitet

Horizons University
DBA
<
Fuldtid
<
3 år
Fransk
Engelsk
på universitet
Online

Doktorgraden i Business Administration ved Horizons University er en forskningsdoktorgrad, hvor de studerende bidrager til både teori og praksis med fokus på anvendelse af for ...

Læs mere