PHDSTUDIES

Fjernundervisning Handelsstudier Paris - Handelsstudier -uddannelser i Paris Handelsstudier , Paris

En Doktorgrad of Business Administration eller DBA er en høj grad grad tjene via stringent forskning baserede programmer. Modtagelse af denne grad forbereder lærde til en vellykket karriere i avancerede business consulting og akademiske kredse.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Paris er den mest befolkede by i Frankrig og dets hovedstad. Det har over 2 millioner indbyggere. Det er vært for førende centre for læring og kunst i den europæiske region. At være hjemsted for det højeste antal højtuddannede, har Paris flere prestigefyldte universiteter i Frankrig.

Fjernundervisning Handelsstudier Paris - Tag din Handelsstudier i Paris. Få alle Handelsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Handelsstudier, Paris, Fjernundervisning Filter

DBA I International Business

Horizons University
DBA
Sep 2021
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

De læringsmål for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng.

Læs mere

Dba International Virksomhedskommunikation

Horizons University
DBA
Sep 2021
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

Læringsmålene for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng.

Læs mere

DBA inden for innovation og kreativitet

Horizons University
DBA
<
Fuldtid
<
3 år
Fransk
Engelsk
på universitet
Online

Doktorgraden i Business Administration ved Horizons University er en forskningsdoktorgrad, hvor de studerende bidrager til både teori og praksis med fokus på anvendelse af for ...

Læs mere