$close

Filtre

Se resultater

Human Resources-programmer, Søg efter den bedste DBA-programmer her! - DBA

DBA er en avanceret grad med særligt fokus på anvendelse af de forretningsmæssige principper lært gennem deltagelse i et program. DBA står for Doctor of Business Administration. Dette program adskiller sig fra ph.d. i at den ser på anvendelsen af principper snarere end på forskning i erhvervslivet. DBA er et forholdsvis moderne program. Arbejdsgiverne oplever, at kandidater fra denne type… Læs mere

DBA er en avanceret grad med særligt fokus på anvendelse af de forretningsmæssige principper lært gennem deltagelse i et program. DBA står for Doctor of Business Administration. Dette program adskiller sig fra ph.d. i at den ser på anvendelsen af principper snarere end på forskning i erhvervslivet. DBA er et forholdsvis moderne program. Arbejdsgiverne oplever, at kandidater fra denne type program fungerer godt i et udfordrende og skiftende miljø.

Hvad er en DBA i Human Resources? Dette program fokuserer på de udfordringer og problemer, som virksomhedsledere i ressource positioner humane. Studerende kan planlægge at deltage i kurser, der dækker emner som globalisering, etik, traditionelle og nuværende strategier, stakeholder relationer, og avanceret beslutningstagning.De studerende forventes at opnå en dybdegående forståelse af de teorier og anvendte principper, samt aktuelle forskning inden for segmentet for erhvervslivet menneskelige ressourcer.

Med en doktorgrad i menneskelige ressourcer, vil kandidater har adgang til job med gode fordele, en behagelig løn, og chancen for at gøre en indflydelse inden for deres felt. Denne avancerede grad kan åbne døre til jobmuligheder på internationalt plan eller i ledende stillinger.

Omkostningerne ved at deltage i et DBA i Human Resources program kan variere ganske lidt mellem forskellige skoler. Kommende studerende kan få de oplysninger, de har brug for om undervisning og andre omkostninger ved at kontakte skolerne individuelt.

Denne grad fra en akkrediteret skole, forbereder kandidater til at lykkes i en global markedsplads.Med de færdigheder og praktisk viden hele det intensive studieforløb, kandidater finder ofte stillinger med virksomheder, offentlige institutioner, og med skoler. Jobs er ofte fundet på en udøvende niveau for konsulentfirmaer, og som lærere. Kandidater er parate til at integrere forskning og anvendelse af metoder til udvikling af globale arbejdspladser.

Kandidater fra ph.d.-programmet har mange muligheder for at informere, at forme teori og indflydelse ansøgning, og at påvirke de globale forretningsstrategier. Hvis du er interesseret i at anvende til et af disse programmer, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse af skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular. 

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Rushford Business School
Geneve, Schweiz

Rushford Doctor of Business Administration (DBA) er et ph.d.-program på 120 ECTS designet til at udstyre erhvervsstuderende, ledere, praktiserende læger og ledere med viden, f ... +

Rushford Doctor of Business Administration (DBA) er et ph.d.-program på 120 ECTS designet til at udstyre erhvervsstuderende, ledere, praktiserende læger og ledere med viden, forskning og analytiske evner på højt niveau, så de kan anvende disse personlige og faglige egenskaber på løse de mest komplekse forretningsproblemer. I modsætning til programmer på masterniveau fokuserer DBA-programmet på anvendelsen af teori på virkelige forretningsudfordringer. -
DBA
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
Engelsk
01 Nov 2021
25 Okt 2021
Online