PHDSTUDIES

Informationssystemer Mellemamerika og Caribien - Informationssystemer-programmer Informationssystemer Mellemamerika og Caribien

Når individualshave afsluttet din graduate arbejde i erhvervslivet, kan du forfølge en doktorgrad i Business Administration. Disse grader er forskningsbaseret med studie emner, der typisk omfatter forskning design, teori til praksis og organisation ledelse.

Informationssystemer er en stor fagområde for dem, der søger en karriere inden for markedsføring, der indebærer en omfattende viden om erhvervslivet og datalogi. Disse to felter sammen at forberede eleverne til job, der involverer tæt analyse og fortolkning i forskellige vigtige industrier.

Mellemamerika er den centrale geografiske region of the Americas. Det er den sydligste, Isthmian del af det nordamerikanske kontinent, der forbinder med Sydamerika på den sydøstlige.

Informationssystemer Mellemamerika og Caribien - Tag din Informationssystemer Mellemamerika og Caribien. Få alle DBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Informationssystemer, Mellemamerika og Caribien Filter

DBA i Management Information System

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
DBA
<
Fuldtid
<
4 år
Spansk
på universitet

Doktorgradsprogrammet i Management Information Systems er designet til at give et teoretisk grundlag, der bruges til at forbedre viden om managementinformationssystemer. Denne ...

Læs mere