PHDSTUDIES

Fjernundervisning Internationale Business -programmer, Søg efter den bedste Internationale Business programmer her! - Internationale Business

De, der forfølger en doktorgrad i Business Administration (DBA) dykke ned i emner som offentliggørelse og formidling, forskning design og lederskab. Sådanne undersøgelser tilbydes på handelshøjskoler samt ved de forretningsmæssige fakulteter visse universiteter.

International virksomhed er et akademisk program, der er designet til studerende med et hoved for erhvervslivet og et ønske om at lære om verden. Studieordningen omfatter ofte klasser på at kommunikere med forskellige kulturer samt business klasser.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Fjernundervisning Internationale Business Programmer: Søg her for Internationale Business -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Internationale Business oplysninger directely, spare tid og kontakte Internationale Business indlæggelser her!

3 Resultater i Internationale Business, Fjernundervisning Filter

DBA I International Business

Horizons University
DBA
Sep 2021
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

De læringsmål for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng.

Læs mere

Dba med en koncentration i international forretning

Anaheim University Online
DBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Online

Online Doctor of Business Administration (DBA) gør det muligt for fagfolk at opnå en DBA-grad, mens de arbejder på fuld tid, uanset hvor de bor. Anaheim Universitets ledende o ...

Læs mere

Dba International Virksomhedskommunikation

Horizons University
DBA
Sep 2021
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet
Online

Læringsmålene for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng.

Læs mere