$close

Filtre

Se resultater

DBA i Libanon - DBA-uddannelser i Libanon

DBAS eller doktorgrader i Business Administration er postgraduate grader til formål at give forskere med de væsentlige værktøjer, der er nødvendige for elite virksomhedsrådgivning eller akademiske karriere. Forretningsfaciliteter undersøgelser omfatter Research Design, Ledelse i virksomhederne, Business Teori og mere.Libanon, officielt republikken Libanon er et land i det østlige Middelha… Læs mere

DBAS eller doktorgrader i Business Administration er postgraduate grader til formål at give forskere med de væsentlige værktøjer, der er nødvendige for elite virksomhedsrådgivning eller akademiske karriere. Forretningsfaciliteter undersøgelser omfatter Research Design, Ledelse i virksomhederne, Business Teori og mere.

Libanon, officielt republikken Libanon er et land i det østlige Middelhav. Det er omkranset af Syrien mod nord og øst og Israel mod syd.

DBA i Libanon - Tag din DBA i Libanon. Alle DBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Libanon
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Beirut, Libanon

DBA er beregnet for chefer og ledere, der ønsker at engagere sig i et højt niveau refleksion og samtidig føre deres erhvervsaktivitet.

DBA er beregnet for chefer og ledere, der ønsker at engagere sig i et højt niveau refleksion og samtidig føre deres erhvervsaktivitet. -
DBA
Fuldtid
3 - 4 år
Fransk
Okt 2022
på universitet