Filter
DBA
Filippinerne Studietype: Alle Hastighed: Alle

DBA i Filippinerne - DBA-uddannelser i Filippinerne

En Doktorgrad of Business Administration eller DBA er en høj grad grad tjene via stringent forskning baserede programmer. Modtagelse af denne grad forbereder lærde til en vellykket karriere i avancerede business consulting og akademiske kredse.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

DBA i Filippinerne - Tag din DBA i Filippinerne. Alle DBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Filippinerne
Studietype
Hastighed
AMA Education System

The Doctor of Business Administration (DBA) program for AMA forbereder fremadrettet virksomhedsledere til at tage forreste linje positioner i det dynamiske og komplekse v ... [+]

PROGRAM OVERSIGT Den Doctor of Business Administration (DBA) program af AMA forbereder fremadrettet virksomhedsledere til at tage forreste linje positioner i det dynamiske og komplekse verden af ​​erhvervslivet.

Programmet omfatter både kursusaktiviteter og forskning og er designet til ledere, der har behov for at udvikle en dybdegående forståelse af den nyeste tænkning og teknologier, der former den globale verden af ​​moderne business.

Kandidater vil være parat til at tage højt profilerede roller som virksomhedernes ledere, iværksættere, praktikere eller konsulenter. Klasse arbejde understreger højere orden tænkning og kritisk analyse. Teori og praksis er forbundet via læringsmuligheder, som oplevelsen af ​​videnskabelige medarbejdere i seminarer, forskningsprojekter, casestudier, mentoring af ledere i erhvervslivet og felt-baserede opgaver.... [-]

Filippinerne Manila
November 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk