Filter
DBA
Tunesien Studietype: Alle Hastighed: Alle

DBA i Tunesien - DBA-uddannelser i Tunesien

Skulle man ønske at forfølge en karriere i business-relateret akademiske verden eller højt niveau rådgivning for virksomheder, ville man have en doktorgrad i Business Administration (DBA). DBA programmer udbydes af handelshøjskoler og de forretningsmæssige afdelinger på visse universiteter. 

Tunesien officielt Republikken Tunesien er det mindste land i Nordafrika. Det er et Maghreb land omkranset af Algeriet i vest, Libyen mod sydøst og Middelhavet mod nord og øst. På universitetsniveau i Tunesien den første cyklus af studier i det akademiske strøm er på to år, hvilket fører til tildeling af diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

DBA i Tunesien - Tag din DBA i Tunesien. Alle DBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Tunesien
Studietype
Hastighed
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Direktionen Doktorgrad i Business Administration - DBA er en ph.d., der henvender sig til chefer og ledere i erhvervslivet, holder en MBA eller EMBA. ... [+]

Direktionen Doktorgrad i Business Administration - DBA er en ph.d., der henvender sig til chefer og ledere i erhvervslivet, holder en MBA eller EMBA. Træning skabt af Harvard Business School, Executive DBA er en international succes, fordi det giver kandidater til at vælge forskningsemner fra de problemer, som deres organisationer og augemente forankring Executive DBA til erhvervslivet.

Executive DBA programmer tillader ledere til at få høj og i høj grad øge deres karrieremuligheder. DBA af afhandlingen finder sted præcis som en ph.d., i form af disciplin, kræfter og bidrag til viden. Den Doktorgrad of Businness Admnistration svarer til ph.d. ifølge det amerikanske Department of Education og National Science Foundation. I modsætning til den ph.d. er rettet mod grundlæggende uddannelse i fuldtidsstuderende, er DBA designet til fagfolk i erhvervslivet. ... [-]

Tunesien Tunis
September 2020
Fransk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk