Filter
DBA
Tunesien Tunis Studietype: alle Hastighed: alle

DBA Tunis - DBA-uddannelser i Tunis DBA, Tunis

De involverede i at tjene en doktorgrad i Business Administration (DBA) udforske lederskab, teori til praksis, offentliggørelse og formidling og forskning design sammen med andre emner undersøgelser. Denne kursusaktiviteter er beregnet til dem, der forfølger akademiske eller rådgivning karriere.

Tunesien (arabisk: تونس Tunis) officielt kendt som Den Tunesiske Republik (arabisk: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), er et land i Nordafrika, der har en Middelhavet kystlinje i centrum af Middelhavet Afrika. Siden uafhængigheden fra den franske i 1956, har tunesiske uddannelsessektoren vist stor fremgang. Optagelsesprocessen styres centralt via det nationale universitet orientering system.

Tunis er pioner inden for virtuelle uddannelse og giver mange college kurser online. Da det er hovedstaden i Tunesien, der er også mange af standard universiteter og befolkning på omkring 76.000 studerende.

DBA Tunis - Tag din DBA i Tunis. Få alle DBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Tunesien
Tunis
Studietype
Hastighed
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Direktionen Doktorgrad i Business Administration - DBA er en ph.d., der henvender sig til chefer og ledere i erhvervslivet, holder en MBA eller EMBA. ... [+]

Direktionen Doktorgrad i Business Administration - DBA er en ph.d., der henvender sig til chefer og ledere i erhvervslivet, holder en MBA eller EMBA. Træning skabt af Harvard Business School, Executive DBA er en international succes, fordi det giver kandidater til at vælge forskningsemner fra de problemer, som deres organisationer og augemente forankring Executive DBA til erhvervslivet.

Executive DBA programmer tillader ledere til at få høj og i høj grad øge deres karrieremuligheder. DBA af afhandlingen finder sted præcis som en ph.d., i form af disciplin, kræfter og bidrag til viden. Den Doktorgrad of Businness Admnistration svarer til ph.d. ifølge det amerikanske Department of Education og National Science Foundation. I modsætning til den ph.d. er rettet mod grundlæggende uddannelse i fuldtidsstuderende, er DBA designet til fagfolk i erhvervslivet. ... [-]

Tunesien Tunis
September 2019
Fransk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk