close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Erhvervskommunikation -programmer, Søg efter den bedste Erhvervskommunikation programmer her! - Erhvervskommunikation

DBAS eller doktorgrader i Business Administration er postgraduate grader til formål at give forskere med de væsentlige værktøjer, der er nødvendige for elite virksomhedsrådgivning eller akademiske karriere. Forretningsfaciliteter undersøgelser omfatter Research Design, Ledelse i virksomhederne, Business Teori og mere. At lære at kommunikere sine ideer i en positiv og effektiv måde er en… Læs mere

DBAS eller doktorgrader i Business Administration er postgraduate grader til formål at give forskere med de væsentlige værktøjer, der er nødvendige for elite virksomhedsrådgivning eller akademiske karriere. Forretningsfaciliteter undersøgelser omfatter Research Design, Ledelse i virksomhederne, Business Teori og mere.

At lære at kommunikere sine ideer i en positiv og effektiv måde er en vital del af at være en succesfuld forretningsmand. Erhvervskommunikation fokuserer på, hvordan du gør dette gennem en række medier. Blandt dem, undersøgte, kan være grafisk design, video, fotografi, offentlige taler og skrivning.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Fjernundervisning Erhvervskommunikation Programmer: Søg her for Erhvervskommunikation -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Erhvervskommunikation oplysninger directely, spare tid og kontakte Erhvervskommunikation indlæggelser her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Horizons University
Paris, Frankrig

Læringsmålene for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng.

Læringsmålene for denne grad er at levere høj kvalitet færdigheder og den nødvendige viden til virksomhedsledere og udøvende ledere i en international sammenhæng. -
DBA
3 - 4 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her