Counseling Psychology DPsych

Et pluralistisk program, der tilbyder eksistentielle, fænomenologiske, kognitive-adfærdsmæssige og psykodynamiske tilgange, med stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed.

Nøgleinformation

 • Navn: Counseling Psychology
 • Kvalifikation: DPsych
 • Niveau: Postgraduate
 • Studieform: Heltid
 • Varighed: 3 år
 • Undervisningsgebyrer: £ 11.500 *
 • Stipendier: Nej *
 • Næste startdato: September 2018
 • Fremtidig startdato: september 2019
 • Studerende i udlandet: Nej
 • Validering: Denne grad er valideret af Open University, UK

* For yderligere oplysninger henvises til afgifterne og de økonomiske supportafsnit nedenfor.

Oversigt

DPsych-programmet har til formål at udvikle højtuddannede, refleksive praktiserende psykologer og forskere, som vil yde et værdifuldt bidrag til erhvervet både inden for og uden for rådgivningsrummet.

En vellykket kandidat til DPsych opfylder alle de standarder og kompetencer, der er fastsat af Health and Care Professions Council (HCPC) og British Psychological Society (BPS), og er berettiget til registrering og chartership med disse organer.

DPsych-programmet er forpligtet til at producere praktiserende psykologer, der er velforberedte på at opfylde hver kundes behov og til at udnytte individualiseret formulering og intervention, mens de aldrig glæder sig over forholdet i kernen i bestræbelserne.

For at understøtte dette tilbyder DPsych træning i tre metoder til psykoterapi: eksistentiel-fænomenologisk, kognitive-adfærdsmæssige og psykodynamiske. De primære modeller af programmet er eksistentiel-fænomenologiske tilgange til psykoterapi; Disse teorier og praksis er fundamentale påvirkninger i historien om britisk rådgivningspsychologi. Eksistentiel-fænomenologiske tilgange fremhæver subjektiv levetid anerkende betydningen af ​​dialog; og tage et holistisk, relationelt syn på den menneskelige natur og dens forudsigelser. Disse tilgange læres og praktiseres eksplicit inden for to moduler på programmet; Men deres indflydelse gennemsyrer mange af modulerne på tværs af vores treårige træning.

Praktikanter lærer også andenbølge og tredjebølge kognitive adfærdsmæssige tilgange til psykoterapi - CBT, da programmets sekundære model undervises inden for yderligere to moduler. Praktikanter er forpligtet til at foretage en kognitiv adfærdsterapiplacering i løbet af uddannelsen for at forbedre deres beskæftigelsesegnethed på praktiserende psykologmarkedet.

Et praktisk kendskab til psykodynamiske fremgangsmåder til praksis, som programmets tredje model, tilbydes i et yderligere psykodynamisk modul. At lære disse tilgange støtter vores kandidater i at arbejde med de dynamikker og kompleksiteter, der kan opstå, ikke kun inden for terapeutiske relationer, men også på tværs af faglige relationer og i organisationer.

DPsych-programmet er valideret af Open University, UK og godkendt af BPS i en femårsperiode.

Struktur

Længde

DPsych-træningen foregår over tre års fuldtidsstudie. Hvert træningsår består af tre trimestere af 10 uger (inklusiv en læsugeuge) med valgfrie workshops, konferencer og seminarer igennem året med fokus på forskning og andre faglige emner.

Deltagelsesdage er mandage og tirsdage for førsteårsstuderende, mandage til andenårsstuderende og tirsdage for tredjeårsstuderende.

Yderligere Information

Klinisk praksisplacering

I løbet af din uddannelse vil du gennemføre kliniske praktikplaceringer i mindst en dag om ugen og praktisere som praktikant psykolog under klinisk vejledning. Nogle praktikanter foretager yderligere eksternt klinisk tilsyn for at støtte deres praksis i løbet af uddannelsen. Vi tilbyder en række workshops og seminarer, sammen med ugentlige små gruppe tutorials i løbet af året hvor klient materiale kan også udforskes og diskuteres. Detaljerede placeringsoptegnelser og vejledningsevalueringer bliver regelmæssigt gennemgået af din dedikerede personlige vejledning for at understøtte dine fremskridt med at udvikle kliniske og faglige kompetencer.

En CBT-placering og en placering i en NHS-indstilling er to af programmets placeringskrav til støtte for praktikanternes fremtidige beskæftigelsesegnethed. Praktikanter opfordres også til at finde praktikophold, der understøtter eksistentielle og fænomenologiske måder at arbejde på under deres træning.

Vores praktikanter arbejder i en bred vifte af placeringsindstillinger, herunder men ikke begrænset til: NHS primær pleje og forbedret adgang til psykologisk terapi (IAPT) tjenester; NHS sekundære plejeydelser; Community Mental Health Teams (CMHTs); Børne- og ungdomshospitaler (CAMHS) og andre organisationer, der arbejder med børn og unge, fx i skoler; organisationer i tredjelande psykoterapi afdelinger og uafhængige psykoterapi organisationer; stofmisbrugstjenester spiseforstyrrelser, læringstilbud; Studenterådgivningstjenester; bereavement og hospice indstillinger; og organisatoriske indstillinger og medarbejderhjælpeprogrammer (EAP'er).

Programmet giver fuld støtte til praktikanter i indkøb og udvikling af deres placeringsportefølje gennem hele programmet via personlig vejledningssystem og placeringer fungerer.

Doktorportefølje

Din ph.d.-uddannelse kulminerer i forelæggelsen af ​​en tredelt doktorportefølje, som undersøges af viva voce. Denne doktorale portefølje består af en introduktion; dit endelige tredjeårige klinisk praksispapir og en ph.d.-afhandling på højst 40.000 ord.

moduler

År 1

 • Counseling Psychology Theory
 • Counseling Psychology Research I
 • Counseling Psychology Research II
 • Eksistentielle Approaches i Counseling Psychology
 • Kognitive-adfærdsmæssige tilnærmelser i rådgivende psykologi
 • Etisk
 • Counseling Psychology Settings
 • Kritisk psykopatologi
 • Arbejder med forskel
 • År 1 Professionel praksis

År 2

 • Kognitive adfærdsmæssige tilgange 2: Tredje bølge
 • Psykodynamiske Tilnærmelser i Counseling Psychology
 • filosofisk
 • År 2 Professionel praksis

År 3

 • Advanced Counseling Psychology Workshops I: Påvirkende og ledende
 • Advanced Counseling Psychology Workshops II: Måling
 • Advanced Counseling Psychology Workshops III: Specialisering
 • Ph.d.-forskningsklinik
 • Viva forberedelse
 • Klinisk Seminar: Pluralistisk
 • År 3 Professionel praksis

Undervisning

Studiemetoder

DPsych hos Regent er blevet bedømt af British Psychological Society for sin samarbejdsmæssige tilgang til læring og for dets kreative, innovative undervisningsmetoder.

Den ultimative vurdering sker i form af en viva voce på din doktorandportefølje, som består af en introduktion; klientstudie, procesrapport og refleksion fra klinisk seminar i år 3; og en ph.d.-afhandling (maks. 40.000 ord).

Program Team

DPsych-programmet har et team af erfarne undervisere, som alle også er involveret i klinisk praksis og i forskning, skriftlig, stipendium og rådgivning.

Dr. Elaine Kasket er leder af programmer for rådgivningspsychologi og er i øjeblikket sabbatisk. Dr. Anna Butcher og dr. Russel Ayling er kursusledere og i øjeblikket midlertidige programleder; Anna leder den akademiske side af programmet og Russel forskningssiden. Dr. Isabel Henton er Senior Lektor, Øvelse og Placeringer, og i øjeblikket Interim Course Leader. Professor Martin Milton er professor i Counseling Psychology; Dr. Rosemary Lodge er Senior Lektor; Dr. Andreas Vassiliou og Helen Damon er foredragsholdere.

Vi byder også jævnligt på en række regelmæssige besøgsledere, gæstehøjttalere og medarbejdere fra det bredere fakultet til programmet, som yder vigtige bidrag til forskningstilsyn, doktorgradseksamen og undervisning.

Open University Validation

DPsych Counseling Psychology-programmet er valideret af Open University.

Studerende med handicap

Nogle klasser leveres i undervisningsrum, der nås via trapper. Hvis du har en betingelse, som påvirker din mobilitet, og du har brug for stueplaner eller værelser med elevatoradgang, bedes du straks underrette Studentregistret. Du rådes også til at kontakte handicapofficeren.

Adgangskrav

I overensstemmelse med BPS og HCPC standarder og kriterier for indrejse skal kandidater til programmet opfylde følgende adgangskrav, som vurderes under interview og udvælgelsesprocedure.

Akademiske krav

 • Mindst 2: 1 psykologi grad eller derover (under særlige omstændigheder, som for personer med en kandidat- eller ph.d.-grad, vil vi overveje en 2: 2-pris).
 • Rimeligt substantiv erfaring med ansigt til ansigt rådgivningsarbejde eller andre formelle hjælperoller (f.eks. Ideelt set et års fuldtidsækvivalent, selvom vi vurderer kvaliteten af ​​de erfaringer, der er opnået vigtigere end mængden).
 • I tilfælde, hvor ansøgeren har mindre klinisk erfaring og / eller ikke har et referencegrundlag, der tales direkte til ansøgerens kliniske færdigheder, skal ansøgeren have gennemført et certifikat eller et grundkursus i rådgivningsfærdigheder eller en alternativ introduktion til psykoterapi og rådgivning . Bemærk venligst, at Regent's tilbyder et fundament certifikat i psykoterapi
 • Kapacitet til at gennemføre ph.d.-niveau forskning, som demonstreret gennem forskningserfaring / viden og faglige færdigheder som demonstreret i tidligere afsluttet arbejde.
 • Højt niveau af interpersonelle færdigheder og selvreflekterende kapaciteter.
 • Referencer.
 • Graduate grundlag for chartret medlemskab (GBC) med British Psychological Society. [GBC blev tidligere omtalt som GBR (graduate basis for registrering). Begge vil blive accepteret som bevis for passende forudgående uddannelse.]
 • Klar forståelse / udtryk for hvorfor man søger efter træning i rådgivende psykologi.

Engelske krav

Vi kræver bevis for engelsk færdighed. For eksempel beder vi om: En afsluttet bacheloruddannelse studeret på engelsk fra et flertals engelsktalende land. IELTS: 7,0 samlet, med mindst 7,0 i hver enkelt komponent.

Hvis du er i London, tilbyder vi alle tilbudsgivere en gratis engelsk-diagnostisk test på campus. Denne prøve skal arrangeres på forhånd for at bestille en test, kontakt venligst vores Admissions Team. Bemærk venligst, dette er en diagnostisk test kun for Regent's University London

Denne liste er ikke udtømmende, vi vil gennemgå de engelske kvalifikationer, du har som led i din ansøgning og være i kontakt, hvis vi har brug for noget yderligere.

For ansøgere, der ønsker at forbedre deres engelsksprogede færdigheder, se venligst vores engelsksprogede kurser.

Næste interview dato: TBC

Gebyrer

Undervisningsgebyrer fastsættes til universitetets regnskabsår, der løber fra 1. august til 31. juli.

Gebyrer September 2018

 • Årligt studiegebyr: £ 11.500
 • Specialeafgift: £ 2.700
 • Hjem / EU gebyr: £ 1.000 (refunderes ikke)
 • Depositum uden for EU: £ 4,000 (refunderes ikke)

Undervisningsgebyrer fastsættes til universitetets regnskabsår, der løber fra 1. august til 31. juli. Årlige gebyrer for studerende, der påbegynder studier i foråret, spænder over regnskabsår. Forår og efterårsgebyr faktureres til den sats, der gælder for det pågældende beløb.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
11,500 GBP
£ 2.700 afhandling gebyr
Deadline
Efter placeringer
Efter dato