Kursusoversigt

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis. I modsætning til et særligt forskningsfokus karakteristisk for en traditionel ph.d., ligger DSC'ens ændrede vægt i praksis som både modtager og forskningsgenerator. DSC stammer fra en efterspørgsel på højt niveau, avanceret viden og færdighedsuddannelse kombineret med øget brug og udnyttelse af coaching-forskning i praksis. Det giver en unik mulighed for professionel og karriereudvikling med fokus på anvendt og erfaringsmæssig læring inden for et fællesskab af praksis.

Læring

Modulerne vil blive undervist gennem en kombination af forelæsninger, interaktive seminarer, rettet studie og praksis samt individuelle øvelser, der passer til læringsresultaterne af det pågældende modul og det generelle studieprogram.

Studerende læring understøttes ved hjælp af vores Virtual Learning Environment (Moodle), der giver læreressourcer ud over det, der findes i læringscentret (bibliotek). Alle elever er støttet med adgang til en personlig vejleder, som også er kursusdirektør.

beskæftigelsesegnethed

Dette program sigter mod at give en moderne faglig og professionelt relevant doktorgrad for det internationale samfund af sports coaching praktikere og lærde. Potentielle karriere progressionsruter omfatter sports coaching, coach uddannelse, coach udvikling og Higher Education forelæsning.

Adgangskrav

Der vil være to punkter med generel adgang; (i) ph.d.-uddannelsen (i begyndelsen af kandidatuddannelsen undervist niveau 7-komponent) og (ii) PG Dip in SC-programmet (begyndelsen af den lærte Niveau 8-komponent).

Kriterierne for (i) er som følger:

Ansøgere forventes at have en første klasse eller 2 (i) BSc / BA (Hons) i en passende sportsrelateret grad. Desuden forventes det, at ansøgere ville have opnået en minimumsklasse på 60% i deres sidste års bachelorprojekt. Under særlige omstændigheder vil kandidater med betydelig relevant (coaching) erfaring, der ikke har en bachelorgrad, også blive betragtet for indrejse. Hver ansøger skal være forpligtet til at deltage i et interview i forhold til deres egnethed.

Kriterierne for (ii) er som følger;

• En MSc / MA-grad i et sportsrelateret område, der passer til Pathway (f.eks. Sports Coaching, Sports Pedagogy). En Minit af en Fortjeneste er påkrævet, og en Fortolkning foretrækkes;
• En kandidatgrad i et alternativt disciplinområde, der er acceptabelt for programlederen. Der kræves et minimum af en fortjeneste, og en fordeling er foretrukket.
• Ansøgere med exceptionel og omfattende erhvervserfaring og / eller beslægtede kvalifikationer i coaching og / eller træneruddannelse vil også blive betragtet for indrejse; • Nuværende ph.d.-studerende, der ønsker at afstå fra dissertationskomponenten i deres kandidatuddannelse for at komme videre til Doktorgrad i Sport Coaching;

Et aspekt, der gør DSC karakteristisk, er dets praktiske komponent og især forbindelsen mellem den og den nye viden. Derfor skal alle deltagere i programmet være aktivt coaching.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Cardiff Metropolitan University »

Senest opdateret February 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
13,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date