Læs den officielle beskrivelse

Formålet med DTECH i Bioteknologi er at give kvalificerede studerende med en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret gældende teori på området for bioteknologi.

Den DTECH i Bioteknologi er en ren videnskab baseret forskningsundersøgelse, der kræver kandidater til at demonstrere på højt niveau forskningskapacitet og gøre en betydelig og originalt akademiske bidrag ved grænserne af den disciplin af specialisering. Graden kræver et meget højt niveau af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskab viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og af anvendelsen af ​​avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning, samt de grundlæggende videnskabelige og akademiske værdier i at generere, forarbejdning, fortolke og præsentere forskningsdata mundtligt og skriftligt.

Ph.d.-studier består af en original forskningsprojekt, der skal forelægges i form af en afhandling i slutningen af ​​undersøgelsesperioden. Det DTECH Uddannelsen udbydes på Doornfontein Campus.

Bemærk venligst:

* Adgang til ph.d.-programmet er betinget af godkendelse af Department.
** Denne kvalifikation vil være en foreløbig indtil ph.d. i bioteknologi er godkendt i fremtiden

Program undervist i:
Engelsk

Se 70 flere kurser fra University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date