Dba - forretningsøkonom

Munich Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Dba - forretningsøkonom

Munich Business School

StockSnap_ZYW8MGFQKZ

DBA - cand.merc

En ph.d.-grad er ikke kun en meget høj videnskabelig præstation og en ofte endnu højere personlig milepæl, men også en smart og bæredygtig investering i en faglig fremtid. Med DBA, der tilbydes af Munich Business School (MBS) i samarbejde med Sheffield Hallam University (SHU), kan eleverne øge deres akademiske eller erhvervsmæssige karriere i en international og fleksibel ramme, der ikke kræver, at de sætter deres professionelle karriere i venteposition.

DBA - Doctor of Business Administration et overblik

PROGRAM START

Oktober

SPRÅK AF INSTRUKTION

Engelsk

VARIGHED

48 måneder

FORMAT

Deltid

STUDIER OVERGÅENDE

Internationale moduler på Sheffield Hallam University (SHU)

ADGANG

  • Kandidatuddannelsen i erhvervslivet, ledelsen eller et beslægtet område
  • Fortrinsvis 5 års ledelseserfaring

Undervisning gebyr

€ 32.000

OFFICIELT GODKENDT

Doktor i Business Administration programmet på München Business School i samarbejde med Sheffield Hallam University er officielt godkendt af det bayerske statsministerium for videnskab, forskning og kunst.

Om DBA - Doctor of Business Administration

DBA er et forskningsbaseret doktorgrampe for dem, der er begejstret for at lære, og som ønsker at gøre en forskel på den måde, som ledelse og faglig praksis udvikles i deres specialisme. At studere for en virksomhedsdoktorat giver dig mulighed for at udvikle evidensbaseret forskning og en fuld ph.d.-afhandling, svarende til en ph.d., mens du fortsætter med at forfølge en karriere som en højtstående professionel eller leder.

DBA-programmet i München Business School og Sheffield Hallam University giver dig mulighed for at diskutere vigtige substantive emner, der afspejler forskning og fremskridt inden for organisatorisk og erhvervskundskab. Desuden vil du blive styret gennem hvert trin i udvikling, planlægning og styring af dit ph.d.-forskningsprojekt.

DBA-programmet i München Business School er det første og eneste DBA-program i Bayern, for hvilket det bayerske statsministerium for uddannelse og kultur, videnskab og kunst officielt har godkendt udførelsen af ​​studieprogrammer og ledelse af universitetseksamen i henhold til artikel 86, stk. 1 Af BayHSchG (Bavarian University Law).

5 grunde til DBA

  1. International Grad
    Doctor of Business Administration, DBA, repræsenterer en højt respekteret akademisk grad, som kan åbne døre ind i og inden for den internationale erhvervsliv. Efter vellykket gennemførelse kan DBA-kandidater også bruge den tyske titel "Dr.".
Høj kvalitet og anerkendelse
DBA af MBS og SBS er et bredt anerkendt ph.d.-program, hvis deltagere drager fordel af den fremragende kvalitet inden for forskning og uddannelse på begge universiteter.

Fleksibel indstilling
På grund af sin fleksible indstilling tillader DBA sine deltagere at forfølge en ph.d.-grad uden at skulle sætte karriere i venteposition. Struktureret Program
DBA af MBS og SBS er baseret på et meget effektivt modulært system og en programstruktur designet til at lette fremskridt og resultater. Stærke partnere
München Business School og Sheffield Hallam University er begge internationalt anerkendte universiteter, der udgør et hold af stærke og velforbundne partnere.

DBA - Vores partner Sheffield Hallam University

München Business School tilbyder deltid DBA programmet i samarbejde med Sheffield Business School (SBS), en af ​​hovedfakulteterne på Sheffield Hallam University (SHU) i Sheffield, UK. SHU er kendt for sine moderne faciliteter, dynamisk tilgang til undervisning og læring og højt niveau af studiestøtte. Med 34.000 studerende fra over 100 lande over hele verden og 3.000 medarbejdere er det et af Storbritanniens største og mest progressive universiteter. Drage fordel af de 100 millioner £, som SHU har investeret i state-of-the-art undervisnings- og læringsfaciliteter med yderligere £ 70 millioner, der skal investeres i de næste to år.

Sheffield Hallam-forskningsprogrammet blev rangeret i top fem af alle britiske moderne universiteter i den seneste nationale forskningsfortræffelsesramme (REF) 2014. E-learning systemet på SHU er en af ​​de mest omfattende og avancerede i landet, der giver adgang til ressourcer og support, når og hvor du har brug for dem. Et ressourcefyldt læringscenter med fremragende IT-faciliteter, der er åbne 24 timer i døgnet, hver uge i året.

Sheffield Business School har et nationalt og internationalt ry for at levere udviklingsprogrammer for ph.d.-studier og faglig ledelse. Med over 30 års erfaring inden for forskning og undervisning inden for business og management er SBS involveret i en bred vifte af ren og anvendt forskning, der dækker de fleste forretningsområder og ledelse.

DBA - Deltagerprofil & Cohort

DBA-programmet i München Business School og Sheffield Hallam University er udviklet til ledere og ledere, der:

  • Opfylde de akademiske krav i programmet,
  • Kan bidrage til klasselæring i programmet og tilføre værdi til elevoplevelsen,
  • Drage fordel af læringserfaringen og vise bevis for, at DBA vil tilføre værdi til en allerede vellykket karriere,
  • Har ledelsesmæssige og ledelsesmæssige potentiale, fremragende interpersonelle og kommunikationsfærdigheder samt en høj grad af modenhed og motivation.

En integreret del af programmet er kohorten, gruppen af ​​studerende, der starter programmet samtidig og deltager i alle studieblokke sammen. Studerende i kohorten engagerer sig i diskussioner med hinanden i løbet af studieblokkene, lærer fra hinanden. Udenfor studieblokkene kan diskussionerne fortsætte, hvor eleverne deler ideer og erfaringer og støtter hinanden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Price
Pris
36,000 EUR
Information
Deadline
Kontakt skolen
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Locations
Tyskland - Munich, Bavaria
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Slutdato Juni 29, 2020
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Munich, Bavaria
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Slutdato Juni 29, 2020