Dba - ph.d. i erhvervsøkonomi

Nottingham Business School DBA Office

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Dba - ph.d. i erhvervsøkonomi

Nottingham Business School DBA Office

Doctor of Business Administration

 • Niveau (er) af studiet: Postgraduate forskning
 • Studietilstand (er): Deltid (dag)
 • Beliggenhed: By Campus
 • Fra: september 2018
 • Kursets varighed: 4 år

NBS Doctor of Business Administration (DBA) er en af ​​de ældste i Storbritannien og fejrer sin 20 års jubilæum i år, og i denne tid har vi haft over 100 gennemførelser. Programmet fortsætter med at tiltrække administrerende direktører og ledere fra hele verden med deltagere fra mange prestigefyldte private og publikationsorganisationer, herunder CapGemini Iberia, FN, Nova Business School, Oman Embassy i USA og KPMG.

NBS DBA er designet til at forbedre din forretnings- og ledelsespraksis gennem udvikling af dine personlige, intellektuelle og akademiske evner via et forskningsbaseret projekt. Det har en stærk og engageret fokus på ledelsesmæssige og faglige praksis, og søger at knytte nøje undersøgelse af arbejdsrelaterede baserede problemer og spørgsmål til personlig og faglig udvikling og dermed sikre overførsel af læring i organisatoriske og ledelsesmæssige praksis.

Vores DBA kræver engagement, energi og hårdt arbejde. Til gengæld vil du få en stimulerende og livsforbedrende udviklingserfaring med tildeling af en stadig værdsat kvalifikation.

Mens der ikke er noget som en typisk DBA-studerende, skal vores ansøgere holde en kandidat i en relevant disciplin, være ledende medarbejdere i fuldtidsansættelse og have mindst 5 års ledelseserfaring. Programmet er undervist og vurderet på engelsk, derfor forventes ansøgere at have et passende niveau af sproglig og skriftlig sprogfærdighed.

DBA er designet til at hjælpe dig:

 • Udforsk forholdet mellem teori og praksis, mellem at forstå verden og ændre det
 • Udvikle din dømmekraft, fremsyn, og problemanalyse ved at anvende teoretiske og retsmedicinske færdigheder til forskning materiale fra deres undersøgelser
 • Udvikle dig som en reflekterende praktiker, der har den intellektuelle og personlige tilpasningsevne for at kunne håndtere organisatoriske forandringer og tvetydighed
 • Udvikle kommunikationsevner, som vil gøre dig i stand til at kommunikere effektivt med både faglige og ledelsesmæssige og erhvervslivet, og at fungere som tolke mellem de to
 • Hjælpe dig med at designe og gennemføre et forskningsprojekt inden for rammerne af viden inden for dine faglige og ledelsesmæssige områder og dermed bidrage til akademisk viden og professionel praksis

Hvorfor studere for DBA i Nottingham Business School?

Den Doktorgrad of Business Administration er en forskningsbaseret kvalifikation og har samme faglige status som ph.d.. Som studerende kan du derfor forvente en udfordrende, strække, og krævende oplevelse foregår i et stimulerende atmosfære af intellektuel og akademisk debat.

Vores DBA har til formål at få større indflydelse og den virkelige verden indflydelse, så du kan yde et vigtigt bidrag til samfundet, kulturen og erhvervslivet. Projektemner har en tendens til at fokusere på strategiske spørgsmål, som er til stede i ansøgerens organisation og er tilstrækkeligt komplekse til at berettige en storskoleforskning.

NBS DBA er tilpasset niveauet 8 i QAA Framework for Higher Education Qualifications i England, Wales og Nordirland (FHEQ) og AACSB Standard 9. NBS er et aktivt medlem af en række internationale ph.d.-råd, herunder kunst og humaniora og forskningsråd for ph.d.-uddannelse, Vitae, ESRC Midlands Graduate School, Executive DBA Council (EDBAC), European Institute for Advanced Management Studies (EIASM) og Foreningen for Business Schools DBA Steering Group. Deltagelse i disse fora giver programlederne mulighed for at etablere netværk og indflydelse på initiativer vedrørende doktorgradsstudier, såsom udvikling af doktorandstandarder.

Hvad du vil studere

Det lærte element i DBA fokuserer på at støtte forskningsstrategi og design, herunder forskellige metodologistande og tilhørende debatter. Studerende vil også blive undervist i forskellige kvalitative og kvantitative forskningsmetoder. Disse elementer leveres af skolens ledende professorer og forskere. Som støtte til din forskning vil du blive tildelt to vejledere, der leverer faglig fagkundskab og ekspertise inden for design og ledelse af ledelsesforskning.

Vi gennemgår i øjeblikket indholdet af vores kurser for at sikre, at de forbliver relevante og aktuelle for de studerendes fremtidige ambitioner og samfund. Fortsæt med at kontrollere denne kursuswebside for de seneste udviklinger.

Moduler

Introduktion til DBA & projekt scoping

Dette modul er designet til at forberede dig til første fase af din ph.d.-rejse. Dette omfatter også at hjælpe dig med at forfine den overordnede form af dit DBA-forskningsprojekt ved at introducere dig til forskellige metodologiske forhold og deres forhold til forskningsmetoder og teknikker. Som en del af begynder at udvikle din forskningsstrategi vil du også undersøge, hvilket fagområde der er relevant for din foreslåede undersøgelse og udvikle foreløbige forskningsspørgsmål. Du vil lære vigtigheden af ​​at foretage forskning på en etisk måde og opnå godkendelse til dit projekt. Du vil også undersøge, hvordan din undersøgelse vil hjælpe dig med at bidrage til akademisk viden og til professionel praksis. Du vil også reflektere over virkningen på professionel praksis, som du forventer, at din forskning vil hjælpe dig med at gøre.

Introduktion til litteraturvurdering og konceptuel udvikling

I dette modul bygger du på det foreløbige kort over litteraturen, som du identificerede i modul 1. Du vil lære at kritisk evaluere og gennemgå relevant litteratur vedrørende dit studie og udvikle dine forsknings spørgsmål yderligere. Du vil også udvikle en konceptuel ramme. På et senere mere avanceret stadium vil du bygge videre på denne litteraturoversigt og yderligere forfine både dine forskningsspørgsmål og din konceptuelle ramme. Du vil begynde at identificere bidraget til den akademiske viden, som din undersøgelse vil gøre dig i stand til at lave, og den forventede effekt i form af professionel praksis.

Introduktion til forskningsmetodik

Formålet med dette modul er at udvikle din forståelse af de forskellige filosofiske holdninger, der kan vedtages, når man gennemfører ph.d.-forskning. Du vil undersøge både fænomenologiske og positivistiske paradigmer og få en forståelse af de metoder og forskningsmetoder der passer til disse forskellige verdens synspunkter. På et senere mere avanceret stadium udvikler du din tænkning om dette emne og udnytter dette for at hjælpe dig med at formulere og forsvare din egen forskningsindsats. Du vil blive undervist i, hvordan man vurderer de forskellige forskningsstrategier og -design og kan genkende de begrænsninger, der er forbundet med både dine egne og andre folks forskningsundersøgelser. Du vil yderligere forfine din konsekvensplan for at tilføje mere detaljerede detaljer om den indvirkning, din forskning har gjort dig i stand til at lave til dato og den fremtidige forventede effekt af dit studie.

Specialet

Dette modul er designet til at hjælpe dig med at samle og bygge videre på det arbejde du har udført i Dokumenter 1-3. Du vil lære at videreudvikle omfanget af dit forskningsprojekt og hvordan du designer og implementerer en stringent forskningsstrategi, der gør det muligt at løse dine identificerede forsknings spørgsmål. Du vil videreudvikle og opdatere din litteraturoversigt og din konceptuelle ramme og indsamle og analysere primære data på en passende og etisk måde. Du vil blive guidet til, hvordan du udvikler en originalopgave, der bidrager til akademisk viden og en fuldt udviklet diskussion om den indvirkning din doktortur har haft på dig både personligt og professionelt. Dette vil indeholde en detaljeret overvejelse af indflydelsen på professionel praksis, som din undersøgelse har gjort det muligt for dig at gøre. Du vil også blive guidet om, hvordan du skriver og præsenterer din afhandling og hvordan du deltager i en viva voce eksamen.

Vurderingerne

DBA-tildelingen vil ske på baggrund af en vellykket gennemførelse af de fire stykker af vurderet arbejde:

 • Dokument 1: Introduktion til DBA og Projekt Scoping
 • Dokument 2: Litteraturkortlægning
 • Dokument 3: Forskningsmetodik og metoder
 • Dokument 4: Speciale.

Den endelige afhandling er et 50.000-60.000 orddokument, der samler de første tre dokumenter og udvider dette til at omfatte original, empirisk forskning. Dette danner grundlag for et bidrag til akademisk viden samt identificering af indflydelse på faglig praksis og personlig udvikling.

Undersøgelse af din skriftlige afhandling vil indebære en viva voce af en intern og ekstern eksaminator med ekspertise vedrørende metodologiske aspekter og / eller emneområdet af afhandlingen.

Hvordan du lært

Undersøgelse og support

Kursudbuddet er designet til at dække behovene hos deltagere i krævende job. En serie på fire moduler med seks værksteder, repræsenterer det lærte element i løbet af de første tre år af kurset.

Du vil gennemføre et langsigtet forskningsprojekt, der er yderst relevant for ledelsespraksis og baseret på ajourført, evidensbaseret viden. Din forskning vil gøre akademisk anerkendte bidrag til dine valgte felter og dermed give private og offentlige organisationer en doktorafhandling, der retter sig mod deres praksis og politiske behov.

Under begge faser af DBA-kurset er deltagelse i workshops obligatorisk. Du kan ikke indsende fase 1 vurderinger eller forsvare din afhandling, medmindre du har deltaget i alle workshops.

Hvilken bygning vil kurset blive undervist i?

DBA deltagere undervises på Nottingham City Campus i byens centrum. Trådløs adgang er frit tilgængelig på hele universitetet. Forfriskninger leveres i hele værkstederne.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Det primære mål for DBA-programmet er at gøre det muligt for dig, den studerende, at opnå en DBA-grad, der kan hjælpe dig med at udnytte dine karriere og / eller overgå til de højeste niveauer i akademiet. Gennem vores kursus tilbyder vi ledere, uafhængige konsulenter og senior akademikere chancen for at få nye, relevante indsigter, der informerer og forbedrer deres egen karriereprofil og bidrager til forbedring af forretnings og / eller professionel praksis.

DBA skræddersyet til virksomhedernes organisationer

Vores DBA er et glimrende eksempel på, hvordan vi gør det muligt for enkeltpersoner at opnå respekterede kvalifikationer, samtidig med at der gennemføres forskning, der er fokuseret på og gavnlig for deres organisationer og sektorer. Kurset er etableret siden 1998, men i 2007 lancerede vi den første kohort, der blev rekrutteret fra Kina. Studerende undervises i Nottingham, mens de udfører forskning i deres organisationer i Kina, som omfatter store mærker som Nike, Intel og Motorola.

Bemærkelsesværdige Alumni

Vi kan godt lide at holde kontakten med alle vores tidligere elever for at se, hvad de har været i løbet af årene. Noterbare alumner i vores DBA kursus omfatter:

 • Emmanuel Probst, direktør, medie og digital instruktør, forbrugermarkedsforskning hos Kantar Millward Brown og UCLA
 • Sue Shepherd, direktør for East Midlands Major Trauma Network og East Midlands Spinal Network

Faciliteter

Vi har investeret 170 mio. £ for at skabe det, som vi mener er den bedste campus i centrum i Storbritannien. Nottingham Business School er baseret i Newton-bygningen, en multi-million pund, fuldt renoveret Grade II-bygning i hjertet af byens websted. Det huser moderne førsteklasses undervisnings- og læringsfaciliteter.

Bibliotek og læringsressourcer

Alle elever har adgang til vores fremragende biblioteker. Med næsten 300.000 bøger, over 650.000 e-bøger og tidsskrifter, tusindvis af audiovisuelle materialer og en række specielle samlinger, er alle de oplysninger, du har brug for, lige her for dig. Mange af disse ressourcer er tilgængelige online og kan fås fra hvor som helst i verden.

Support

Du vil danne Action Learning Sets ved starten af ​​programmet, som vil fungere i løbet af de fire år. Sæt er beregnet til at tilvejebringe en mekanisme til gensidig støtte og vil blive forpligtet til at mødes mindst en gang pr. Sigt.

Du vil blive tildelt to vejledere til støtte for din forskning og har ret til et bestemt minimum antal timer til tilsynsmøder.

International støtte til studerende

Vi har et dedikeret internationalt studentestøtteteam, der tilbyder hjælp og support gennem hele studiet om både faglige og personlige spørgsmål. Du vil også få støtte fra dine vejledere, kursusundervisningssæt og i workshops.

 • Du vil have brug for en MPhil, MBA eller Masters-niveau grad i Business, Management eller Organisation Studies.
 • betydelig erfaring i en ledende stilling
 • evnen til at gennemføre forskning og skrive en afhandling på ph.d.-niveau.
 • Der er engelsksprogskrav til internationale og EU-studerende.

De uden en kandidatkvalifikation, men med betydelig erhvervserfaring og bevismateriale kan gennemgå en akkreditering af tidligere erfaring og læring.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Price
Pris
37,380 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen