Dba

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Dba

University of Nicosia

 • Varighed (år): 3
 • Kvalifikation Tildelt: Doctor of Business Administration
 • Kvalifikationsniveau: Doktorgrad Degree (3. cyklus)
 • Undervisningssprog: Engelsk og græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS-point: 240

Profil af programmet

Et forskningsbaseret doktorgradsprogram, der fører til graden af ​​Doctor of Business Administration DBA). DBA-forskningsprogrammet indeholder både undervisede elementer (i de første 18 måneder) og forskningselementer (igangværende).

Det lærte element i DBA består af fire ph.d.-niveau kurser: Personlige og organisatoriske refleksioner, litteraturoversigt, forskningsfilosofi, metodologi og metoder og analyse af information. Hver af de fire kurser har 30 timers klasseundervisning. Dette omfatter ansigt til ansigt undervisning, studerende arbejder i grupper, studerendes præsentationer, diskussioner mv.

Det forventes, at de undervises kurser vil blive vurderet via en overdragelse af 7500 ord i længden og er efterfulgt af afhandlingen, som er cirka 80.000 ord (herunder dele fra opgaven fra undervises kurser).

Et karakteristisk træk ved DBA-programmet vil være gensidig støtte og interaktion, der resulterer fra at have en lærte element, der normalt handles i en gruppe. Alle kurser vil omfatte en aktiv inddragende læringsstil er relevant, og deltagerne vil blive tilskyndet til at udvikle viden og færdigheder gennem gruppe- og individuelle projekter, der spænder fra præsentationen af ​​deres eget arbejde til aktive kritik opgaver. Studerende vil nyde en rig og stimulerende arbejdsklima, hvor alle kunne bidrage til deres faglige læring. Desuden ville de studerende lære af hinanden, da de er involveret i en åben diskussion med deres klassekammerater og undervisere.

De undervises moduler yde løbende vejledning om igangværende arbejder. Dette vil bidrage til at støtte gennemførelsen af ​​relevante standarder, hvor arbejdet er udviklet og diskuteret som en løbende og iterativ proces mellem kandidat og foredrag. Efter denne, eleverne har brug for at gå videre ved at udfylde og indsende den afsluttende opgave til bedømmelse.

Endvidere DBA 803 (Research Filosofi, Metodologi og metoder selvfølgelig) har en vurderede præsentation (der finder sted foran fakultetet og klasse) og tildeling. Dette garanterer, at de studerende får al den nødvendige støtte og vejledning.

Eleverne kan blive bedt om at følge yderligere kurser fra masteruddannelserne.

Karriereudsigter

N / A

Adgang til videre studier

N / A

Vurdering

Studerende skal videregive alle vurderede arbejdskrav til programmet (præsentation, opgaver, godkendelse af slutforslag, afhandling viva eksamen). Der er ingen skriftlig eksamen. Studerende skal passere den årlige evaluering fra DPPC.

Graduation

Vellykket gennemførelse af programkrav og bestået viva-undersøgelsen.

Learning Outcomes

 1. Udvikle et væsentligt bidrag til teoretisk viden og praksis
 2. At give indsigt i forsknings- og forskningsmetoder, forstå en uafhængig forskers rolle, som er i stand til at udvikle og gennemføre en veludviklet forskningsplan rettet mod et givet mål og mål
 3. Opret, fortolke og anvende viden gennem videnskabelig forskning, der fortjener offentliggørelse
 4. Indhente og demonstrere forståelse for en væsentlig videnkreds i spidsen for nuværende forretningskoncepter og processer;
 5. Konceptualisere, designe og gennemføre et væsentligt forskningsprojekt, der skaber ny viden, der bidrager til teori og praksis
 6. Udvikle og gennemføre egnede forskningsfilosofier, metoder og metoder.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret October 31, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
13,500 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school