Deltid Ph.d. og DBA Programmer

En ph.d. eller Doctor of Philosophy, er en postgraduat grad er knyttet til universiteterne. Det er den øverste akademisk grad tilgængelige i et felt. En Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en postgraduat grad fra en business school eller business fakultet på et universitet. Færdiggørelsen af ​​en Deltid PhD eller en del tid DBA kan resultere i væsentligt forbedrede karrieremuligheder. Studerende eller fagfolk interesseret i ledelse, den akademiske verden, rådgivning, forskning og iværksætteri, en Deltid PhD eller en del tid DBA grad kan tilbyde en fordel eller en nødvendig kvalifikation. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder Part og Deltid DBA-programmer. De mange forskellige Deltid PhD og Deltid DBA-programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Part Time ph.d.-grader og Deltid DBA programmer nedenfor.

Nyligt tilføjede deltids-ph.d.'er

Atlântica

Ph.d. i strukturel materielteknik

September 19, 2018
Den 3. cyklus inden for ingeniørfag inden for byggematerialer har som mål at tilvejebringe en solid, avanceret og opdateret uddannelse gennem en videnskabelig og praktisk forskningsindsats for at skabe højt kvalificerede forskere på området og kunne løse problemer i forbindelse med praktiske anvendelser teknik inden for industrien eller at forfølge en for… [+]skningskarriere inden for dette videnskabelige område. [-]

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology

Ph.d. i musik

September 11, 2018
Vores forskningsprogram giver dig mulighed for at blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.

Galicia Business School

DBA: Diplom i Business Administration

September 8, 2018
Vores Diploma i Erhvervsøkonomi (DBA) er designet med det formål at træne deltagerne i ledelsens fundament fra et helt praktisk perspektiv.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Ph.d. Deltid