Den rhodes business school ph.d. program

Rhodes Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Den rhodes business school ph.d. program

Rhodes Business School

Den Rhodos Business School Ph.D. Program

Baggrund

Ifølge rammer National kvalifikationer, doktorgrad Degree (Generelt) tilbyder uddannelse til en akademisk karriere og kræver en kandidat til at gennemføre forskning, der kulminerer i en afhandling. Desuden bør den forskning, der produceres være af en offentliggørelse standard, hvilket viser et originalt bidrag til den viden. Dette indebærer, at der ikke er nogen vurderes naturligvis arbejde komponenten, selv om naturligvis arbejde kan inkluderes for at lette færdiggørelsen af ​​graden.

I overensstemmelse med sin essens, Business School tilbyder en Ph.D. program, der har til formål at bidrage til den viden relateret til "Ledelse for Sustainability". Emner øjeblikket forsket inkluderer lederudvikling, ansvarlig strategisk beslutningstagning, tjener lederskab og service som en ledelse kompetence.

På Rhodos Business School vi ikke har et DBA-program.

Berettigelse

Følgende kriterier anvendes i udvælgelsen Ph.D. kandidater:

 • Kvalifikation: Hold en kandidatniveau kvalifikation [dvs. NQF niveau 9] i en relevant disciplin [f.eks Commerce, Ledelse, Ledelse og Erhvervsøkonomi]. Dette vil omfatte kursus-arbejde kandidatuddannelse såsom en MBA-grad.
 • Akademiske præstationer: Opnået en samlet mark over 65% for kandidatuddannelsen.
 • Forskningskapacitet: Bevist evne til at gennemføre uafhængig forskning. Dette vil blive afspejlet i god forskning resultater og output under kandidatuddannelsen. Bevis for at offentliggøre forskningsresultater ville være en klar fordel.
 • Fremmøde: Mens Ph.D. grad tilbydes normalt på deltid og ikke til stede, er kandidater forventes at deltage Ph.D. uger to gange om året i Grahamstown.
 • Kapacitet og justering: Matchende vejleder og studerende forskningsinteresser, sammen med tilsyn kapacitet.
 • Adgang til data: Har adgang til et potentielt sted for at gennemføre feltarbejde.
 • Selvfinansiering: Lille midler til rådighed for deltid Ph.D. studere. Kandidater vil være nødvendigt at budgettet for udgifterne til deres årlige registreringsafgifter, forskningsomkostninger, konference- fremmøde, og besøg på Grahamstown til at deltage i Ph.D. uger og at mødes med vejlederen.

Ph.d. program

Varighed: På et minimum, en fuldtids ph.d. kandidat er registreret fagligt i to år og en deltids-kandidat til tre år. Normalt graden tager længere tid end denne minimumsperiode at fuldføre, og mere realistisk kræver registrering i fem år at fuldføre den grad, der består af 360 kreditter eller 3 600 fiktive timer. Det svarer til at bruge et gennemsnit på næsten 15 timer om ugen i 50 uger om året, over en femårig periode.

Ph.d.-uge: Ph.d. kandidat er forpligtet til at demonstrere en evne til at gennemføre uafhængig forskning af en offentliggørelse standard. Dette kan vise sig at være en hård og ensom rejse. Derfor Business skole kræver kandidater til at deltage i den obligatoriske Ph.D. uger, to gange om året [normalt i marts og august], som et middel til at tilbyde støtte og opbygge et netværk med andre Ph.D. kandidater. Hovedformålet med denne uge er for Ph.D. kandidater til at mødes med deres vejleder og kolleger ph.d. kandidater og til at modtage yderligere vejledning om deres forskning fremskridt. Der er tid afsat til foredrag om forskningsmetoder bæredygtighed og ledelse; en-til-én tilsyn uafhængig undersøgelse; og at besøge biblioteket. Kandidater forventes også at lave præsentationer i denne uge relateret til deres egen forskning fremskridt. Personer, der kan være berettiget til at registrere sig som Ph.D. kandidater i den nærmeste fremtid er også inviteret til at deltage i denne uge og til at levere korte præsentationer af deres ideer.

Forlagsvirksomhed: En effektiv måde at indlede Ph.D. rejsen er at udgive mellemrum, inden du afleverer specialet i til undersøgelse. Dette giver mindre milepæle undervejs, og gør det muligt for kandidat til at modtage peer feedback, som hjælper i vurderingen af ​​potentielle bidrag af ph.d. emne. Business School ikke kun fremme denne praksis med at offentliggøre en gang Ph.D. kandidat er registreret, men også tilskynder Ph.D. ansøgere til at co-forfatter konference og / eller journal publikationer med en potentiel vejleder forud for registreringen. Denne kollaborative erfaring er uvurderlig i at udsætte ansøgere til rigor af akademisk forskning, giver et indblik i de krav, Ph.D., og gør det muligt for ansøgeren og vejleder til at arbejde sammen før formelt at forpligte sig til de krav, som en Ph.D.

Hvordan søger

Indledende undersøgelse: Forespørgsler relateret til ph.d. undersøgelser kan sendes til bizschool@ru.ac.za. Skriv venligst "Ph.D. undersøgelse "i overskriften i den e-mail-emne og vedhæfte en kopi af din studieordning vitae. I selve e-mailen, skal du angive følgende oplysninger:

 • Navn:
 • Højeste kvalifikationer og navn på institution:
 • Foreslået emne:
 • Akademiske præstationer: Samlet mærke opnået for kandidatuddannelsen:
 • Forskningskapacitet: En beskrivelse af din forskning ydeevne og output.
 • Adgang til data: Beskriv den potentielle sted for at gennemføre feltarbejde.
 • Self-Finansiering: Bekræft, at du er i stand til at finansiere dine egne undersøgelser.
 • Beliggenhed: Din nærhed til Grahamstown og sandsynligheden for at du bliver i stand til at rejse her til Ph.D. uge og tilsyn møder
 • Varighed: Antallet af år, inden for hvilken du ønsker at fuldføre den grad.

Ved modtagelse af din forespørgsel, vil skolen først overveje, om vi er i stand til at føre tilsyn med forskning og om du er berettiget som ph.d. kandidat. Skolen anmeldelser dets evne til at påtage sig ekstra tilsyn, og tilpasningen af ​​forskningsemne med forsknings interesser School. Derefter støtteberettigelsen af ​​ansøgeren revideret. Et medlem af Rhodos Business School fakultet vil derefter besvare din e-mail, enten rådgive dig om, at (1) du er berettiget til ph.d. programmet, (2), at vi ikke er i stand til at overveje din ansøgning på dette tidspunkt, eller (3) at sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Forskning Samarbejde: I tilfælde af ansøgeren at blive sat i kontakt med en potentiel vejleder, vil de to parter begynder at udforske emnet nærmere og for at samarbejde om et forsknings-papir til levering på en konference, eller til offentliggørelse i et tidsskrift. Ansøgeren vil også blive inviteret til at deltage og til stede ved næste Ph.D. uge.

Formel Anvendelse: Når den potentielle vejleder overbevist om, at han / hun er klar til at tage om tilsyn med ansøgeren, kan der foretages en formel ansøgning til universitetet.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
2 - 3 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Grahamstown, Eastern Cape
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Grahamstown, Eastern Cape
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen