Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. uddannelsen omfatter en afhandling skrevet under tilsyn, der gør et originalt bidrag til området for offentlig ledelse og styring på et emne valgt i samråd med lederen af ​​Institut for Public Governance. En Ph.d. forsvar (af enten forslaget eller specialet) er påkrævet i henhold til reglerne i Det Humanistiske Fakultet. En artikel klar til offentliggørelse på specialet indhold eller relaterede felt er påkrævet.

Adgangskrav

En kandidatuddannelse Kvalifikation i offentlig ledelse og styring på NQF niveau 8. En endelig mærke på 65% i gennemsnit for det foregående masteruddannelse program i Public Management / Public Administration / Public Governance (eller tilsvarende RPL compliance), samt et minimum på 65% for 50% eller mere afhandling kræves for at kandidatuddannelsen . En ansøgning om dette program skal ledsages af et forsknings-forslag på ca. 10 sider i et foreskrevet format, som er tilgængelig på anmodning fra Institut sammen med retningslinjer for, hvordan man kan udarbejde forslaget.

Den studerende skal give på forhånd med chefen for afdelingen for Public Governance om mulighederne for den påtænkte undersøgelse. Se General Regulations fra University for adgang til doktorgraden.

Kontakt Detaljer

Navn: Dr. V Jarbandhan
Tel: +27 (0) 11 559 2905 / E-mail: vainj@uj.ac.za

Program undervist i:
Engelsk

Se 70 flere kurser fra University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
2 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date