Dagens komplekse, globale konkurrenceprægede miljøer kræver nye modeller for ydeevne og innovative løsninger, der kræver organisationens ledere til at være i stand til at tænke globalt set og design systemer, der er nyskabende og lydhøre over for globale og samfundsmæssige tendenser.

Den College of Business and Economics (CBE) på UAEU har reageret på dette voksende behov med indførelsen af ​​AASCB akkrediteret, Doctor of Business Administration (DBA) program, der skal udbydes i UAE hovedstad, Abu Dhabi.

Programmet er designet til forskningsorienteret arbejdsforhold fagfolk og ledende niveau ledere. Det tager sigte på at styrke forvaltning viden og udstyre erhvervsledere med brede forsknings- og proces lederevner til at sætte dem i stand til at tackle de tværfaglige, store billede problemstillinger, som præger den globale business management i dag. Den deltid, fagligt stringent program leveres på en måde, der gør det muligt virksomhedsledere til at realisere disse ambitioner uden at kompromittere deres professionelle indsats.

Vi er overbeviste om, at CBE DBA, leveret af en dedikeret ph.d. fakultet med verdensklasse legitimationsoplysninger, vil hjælpe dig med at flytte til det næste niveau i at nå dine karrieremål.

Adgang til DBA

Optagelse i UAEU DBA program vil være selektiv karakter. Et kritisk krav er, at optaget studerende være i stand til at foretage ph.d.-niveau aktiviteter. En DBA Admissions udvalget, der består af fakultetets medlemmer af CBE sammen med DBA Program koordinator, vil evaluere hver ansøger at bestemme deres egnethed til optagelse på kurset.

Minimumskrav Indlæggelser Krav

Følgende er minimumskravene til optagelse på DBA Program på UAEU.

  • En masteruddannelse fra et godkendt universitet anerkendt af UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning, i et område passende til det akademiske område, hvortil ansøgning bliver gjort.
  • Et minimum kumulative GPA på 3,0 på en 4,0 skala eller tilsvarende, i kandidatuddannelsen tjent på et akkrediteret universitet anerkendt af UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning.
  • En score på 6,0 eller højere på IELTS Academic eksamen eller tilsvarende; denne score skal være mindre end to år på tidspunktet for ansøgningen og fra vores godkendte Centers (kontakt Indlæggelser for validering).
  • Et minimum af fem års kombineret relevant erhvervserfaring på executive / ledelsesniveau før eller efter kandidatuddannelse.

DBA er en fire-årig, deltids-program struktureret i to etaper.

Stage én, den lærte fase består af to års kursus arbejde, der dækker forskning filosofier, kvalitative og kvantitative forskningsmetoder, forskning til støtte for business-funktioner, litteraturgennemgang & kritik, og menneskelige faktorer og social ansvarlighed.

Fase to, forsknings- og afhandlingen scenen, varer mellem to og tre år. På dette stadium, den formelle undervisning aspekt af programmet slutter, og de studerende forventes at bruge viden fra første etape at gennemføre et forskningsprojekt undersøgelse, der repræsenterer et originalt bidrag til professionel praksis, som besidder enestående akademiske merit. DBA kandidater ventes at tackle spørgsmål af reel betydning for deres egne organisationer, der leverer høj nytteværdi resultater og nyder frugterne af at se deres løsninger med fordel implementeres. I denne periode vil den studerendes arbejde overvåges af to vejledere.

Uddannelsen afsluttes efter vellykket indsendelse og forsvar af afhandlingen.

DBA Programmet har fem primære fokusområder:

  • Kommunikationsegenskaber
  • Kritisk tænkning og problemløsning.
  • Autonomi, Teamwork og Leadership.
  • Etiske og Civic Engagement.
  • Disciplin viden.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Deltid
Price
252,500 AED
Deadline