Doctor of Business Administration

HELP University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doctor of Business Administration

HELP University

DBA grad er skabt til kræsne personer, der har nået en fase i deres liv, hvor personlig udvikling er deres prioritet. Det er det tidspunkt, hvor vi revurdere vores livets kritiske spørgsmål, der vedrører familie og karriere og den fremtid, vi ønsker. Forretning og globale spørgsmål og filosofi levende får nye perspektiver i denne personlige undersøgelse.

Mere end bare en anden akademisk program eller et kursus for praktiserende fagfolk, DBA er en alvorlig samtale om kritiske spørgsmål, der centreret omkring vores liv og den måde, vi forme vores skæbne. Vi vedtager derfor en eventyrlig lærerig oplevelse, der er eksperimenterende og udforskende: erkender, at vores verden er kaotisk, og at de fleste udfordringer i beslutningsprocessen er, hvad vi kategorisere som "wicked problems", skal der anvendes en helt ny paradigmic rammer.

Vores fælles læring anvender således en kombination af filosofisk undrende, litteratur baseret og anerkendende læring, Design og Teori U teknikker, PBL, Presencing og scenario analyser. Det er multi disciplinære og understøttet af eksperimentelle tilgange.

DBA handler om personlig vækst og lederskab transformation-et stærkt udtryk om personlig betydning. Akademisk Program Leader er Datuk Dr. Paul Chan som er en social iværksætter og en pioner inden for privat videregående uddannelse. Han leder et team af førende tænkere og praktikere, der kommer fra et bredt spektrum af discipliner og livets erfaringer.

Adgangskrav

  • En kandidatgrad i erhvervslivet eller ledelse eller beslægtede eller faglige discipliner fra et anerkendt universitet med tilstrækkelig relevant erfaring i erhvervslivet
  • En engelsk sprogfærdighed niveau anses for tilstrækkelig til tilfredsstillende gennemføre kurset.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Malaysia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen