Doctor of Business Administration

California Miramar University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doctor of Business Administration

California Miramar University

Doktorgrad i Business Administration programmet er designet til at give ledere og ledere et globalt perspektiv, der understreger brugen af ​​både praktiske og teoretiske tilgange.

Kern-, Concentration- og Dissertation-kursusplanerne er organiseret omkring dette mål. Den vellykkede gennemførelse af klasseprojekter og opgaver kræver forskningsmæssige færdigheder og opdagelsen af ​​ny viden, idet eleverne søger løsninger på problemer i nutidens skiftende miljø.

Programmål

DBA-programmets mål er at uddanne lærde til at udvikle og skærpe ledelsesteorier for at forbedre deres bidrag til ledelsens uddannelse og praksis. Studerende erhverver avanceret viden om litteratur og teori i deres store, der danner grundlag for deres område af specialisering. De får teoretisk og praktisk viden om avancerede forskningsfærdigheder, hvilket er afgørende for udgivelse i ledende akademiske tidsskrifter. Krav

Doctor of Business Administration (DBA) grad kræver 66 kandidat semester kreditter ud over kandidatuddannelsen. Afhandlingens forberedelseskurser tegner sig for 12 af de samlede krævede kreditter. Der kræves en omfattende eksamen inden godkendelse af afhandlingsforslaget. Koncentrationer

California Miramar University tilbyder doktorgradsstudiet (DBA) i fire koncentrationsområder, der giver eleverne mulighed for at fokusere på, hvad der er meningsfuldt for deres faglige vækst og udvikling.

  • Finansiere
  • International forretning
  • Marketing
  • Strategisk ledelse

Økonomistyring

Hver organisations livsnerven - privat, offentlig, religiøs eller corporate - er dens økonomiske ressourcer. Ledere skal vide, hvordan man styrer og fordeler ressourcer for at sikre langsigtet lønsomhed og organisatorisk sundhed. Denne koncentration hjælper eleverne med at udvikle disse væsentlige færdigheder.

International forretning

Den "globale økonomi" kræver, at indenlandske og udenlandske virksomhedsledere har kendskab til kulturelle, økonomiske, politiske og juridiske forretningsområder og de nødvendige ledelsesmæssige kompetencer til at træffe ledelsesbeslutninger i en international sammenhæng. Denne koncentration fokuserer på de væsentlige elementer, der er nødvendige for at forstå og styre internationale organisationer.

Marketing

Markedsføringskoncentrationen går videre end fundamentale ved at fokusere på marketing management og marketing research. Kurserne giver eleverne mulighed for at forbedre eksisterende færdigheder og viden og at få nye færdigheder og viden til at effektivt styre hele omfanget af produktets livscyklus på en strategisk forsvarlig, systematisk, etisk og juridisk måde.

Strategisk ledelse

Denne koncentration forbereder personer, der søger ledende stillinger i erhvervslivet, eller som søger at være værdsatte konsulenter til virksomheder og andre organisationer. Prospektive topledere og konsulenter skal forberede sig til at se og evaluere det "store billede" og tænke og handle "strategisk." Ledere udvikler analytiske og strategiske tænkefærdigheder tidligt i deres karriere. Konsulenter beskæftiger sig med problemløsning med deres klientfirmaer, altid med en forståelse af de strategiske konsekvenser af, hvad de gør, og i sidste ende kan hjælpe virksomheder med at udvikle og implementere strategier. Koncentrationen i strategisk ledelse forbereder eleverne til sådanne karriere. Det er derfor, vi siger Strategisk ledelse er en karriere, ikke et job. Curriculum

Kandidater skal gennemføre de 66 kredit timer, der er beskrevet nedenfor:

Kernekurser

Koste

  • Undervisning pr. Enhed: $ 606
  • Undervisning pr. 3 Unit Course: $ 1.818
  • Samlet programundervisning: $ 39.996 (66 enheder)

* Lærebøger er ikke inkluderet i din undervisning Vi foreslår ressourcer til hvor man kan finde lærebøger.
* Dette program er i øjeblikket ikke berettiget til føderal økonomisk støtte gennem afsnit IV-stipendier eller lån.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret February 17, 2018
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
39,996 USD
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - San Diego, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen