Read the Official Description

Dette er den terminal grad inden for Business Administration for dem der ønsker at forfølge en karriere inden for områder som undervisning, forskning, rådgivning og øvre niveau business og / eller universitet administration. CIBU er en af ​​de få ACICS godkendte universiteter til DBA-programmet i USA. Kun en lille procentdel af kvalificerede studerende nogensinde opnå dette betydelig grad af succes.

Indlæggelser Krav

Ansøgere til programmet skal have tidligere tjent en kandidatgrad. Graden skal være fra CIBU, en institution enten akkrediteret af en regional eller national organisation anerkendt af det amerikanske Department of Education, eller en udenlandsk skole / licens / reguleret af passende tilsyn agentur i oprindelseslandet. Udenlandske grader vil blive undersøgt og evalueret for at afgøre, om de opfylder de nødvendige faglige krav til en kandidatgrad. Studerende mangler en kandidatuddannelse, men har sin akademiske tilsvarende i passende kursus arbejde, kan indgive et andragende til justitssekretæren for optagelse. Minimum engelskkundskaber for internationale studerende er som følger: TOEFL (iBT) -79, IELTS-7.0 eller TOEIC-750. CIBU ikke kræve en GRE eller GMAT eksamen. For en nøjagtig vurdering af kravene til din baggrund, bedes du kontakte Admissions Office.

Overfør Credit

Maksimalt kandidatniveau transfer kredit er 65 kvartal enheder (post-bachelor-grad). Transfer-kreditter er baseret på kurser i CIBU Master of Business Administration (MBA) program, og skal opfylde ækvivalens test for alle kurser. Maksimale ph.d.-niveau transfer kurser accepterede vil være to (eller 10 kvartal enheder). Overfør kreditter er underlagt gennemgang af justitssekretæren og DBA Udvalg til godkendelse.

Program Krav

Et minimum af 80 kvartal enheder (16 kurser) skal være afsluttet ved CIBU at kvalificere sig til doktorgrad. Af disse skal 70 kvartal enheder er i ph.d.-niveau kurser for. I alt 145 kvart-enheder (29 master-niveau kurser) efter bachelorgrad plus indsendelse af en afhandling skal udfyldes for graduering. Studerende, der har afsluttet deres MBA på CIBU vil tage i alt 16 flere kurser (80 fjerdedel enheder) plus afhandlingen.

Forberedende Baggrund Krav

Studerende, der er optaget i DBA-programmet skal demonstrere bevis for deres evne til at forfølge graduate niveau arbejde på ph.d.-niveau. Således er studerende opfordres til at besidde en kandidatgrad i disciplinen business administration, ledelse eller beslægtede områder. Hvis der eksisterer en mangel i en studerendes forberedelse baggrund vil CIBU kræve yderligere forberedende kurser på en sag til sag-basis, ved hjælp af legitimationsoplysninger evalueringsresultater og færdighedsområder eksamener administreres og sorterede af fakultetet inden for funktionelle disciplin områder.

Undervisningen

Undervisningen er opkrævet per kursus. Antallet af kurser for at gennemføre programmet, kan afhænge af antallet af overførte kreditter og kurser fra andre institutioner.

  • Undervisningen per kursus eller intersession = $ 1680 - Fuldtid undervisning per kvartal (2 kurser-Minimum) = $ 3360 - Fortsat tilmeldingsgebyr per kvartal * $ 2.000 - fuld studieafgift for hele programmet (16 kurser) = $ 26,880 * Ekskl mulige fradrag til de accepterede kreditter fra støtteberettigede transfer institutioner.

** Continuing Tilmelding er et kursus, der gør det muligt for fakultetet at støtte studerende gennem deres afsluttende faser af afhandling. Møder er sat op på en efter behov grundlag med dekanen for Akademiske anliggender, såvel som den ph.d.-studerende afhandling udvalg. Kandidaterne kan fuldføre deres afhandling i løbet af denne fase, eller fortsætte med at udvikle deres afhandling over tid, udnytte vejledning af fakultetets medlemmer, biblioteker, databaser, netværk, redaktører, forlæggere og andre ressourcer til rådighed via indskrivning i dette kursus.

Tilmelding Dato

Studerende kan starte deres program i enhver akademisk kvartal. 1. januar 1. marts 1 juni, den 1. september.

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
18 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
26,880 USD
Fuld Undervisningen for hele programmet (16 kurser)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date