Read the Official Description

Doctor of Ministry

The Doctor of Ministry (D.Min.) er en avanceret, professionel teologisk grad for præster og andre kristne ledere i kirken, ikke-statslige organisationer og mission samfund.

I tråd med visionen om AIU-ISAR-NEGST søger dette program til at henvende sig til de unikke behov og muligheder ministerium i den afrikanske kontekst.

Designet primært som in-tjeneste efteruddannelse for at arbejde præster, den søger at integrere visdom ministeriet erfaring med de højeste niveauer af teologisk refleksion.

Denne proces involverer en række modulopbyggede seminarer, året rundt læsning og skrivning opgaver og mentorordninger, der kulminerede i en offentliggørelse ministerium-baserede forskning afhandling.

Markante værdier Doctor of Ministry

1..Missional --The D.Min Programmet fokuserer på at udstyre kristne ledere i kirken, ikke-statslige organisationer og mission samfund til at trygt, at konstruktivt og effektivt udføre mission evangeliet om Jesus Kristus i en stadig mere indbyrdes forbundet verden. Vi tror, ​​vi skal omkonfigurere ledere i reflekterende praktikere, der forstår kompleksiteten i denne indbyrdes forbundet verden og ved, hvordan at engagere det af hensyn til missionen af ​​evangeliet 2.teologisk - Uddannelsen har til formål at dyrke og danne kristne ledere, der deltager i teologisk refleksion, der informerer praksis og vice-versa. Vi kalder denne type af teologisk bevidst leder en "reflekterende praktiker." Disse ledere besidder en "tyk forståelse" af afrikansk og global kultur og "mission fra Gud." 3.IN-SERVICE eller MID-karriere uddannelse: Den D.Min. er "In-service eller Mid-Career" uddannelse, og derfor bevidst erfaringsmæssigt jordet uddannelse.

Både instruktører og elever bringer en baggrund, der har nogle års virkelige liv erfaring i de områder, der undersøges.

Da dette program er rettet mod professionelle udøvere, den ideelle lærer er en praktiserende læge-akademiker-lærer.

Hvad bringer troværdighed i klassen-rum eller i andre sponsorerede dialog er en rig oplevelse base, der kan nævnes, og trukket på at modellere reflekterende ekspertise, der har behov for indsættelse i ubestemte situationer.

Distinguished ressourcepersoner med relevant ekspertise vil hjælpe med at lette læringsprocessen.

4..SELEKTIV--D.Min. professionelle programmer har forudsætninger eller "fonde", der screener kandidater til deres arena uddannelse.

Nogle af disse er formelle læseplanerne eller legitimationsoplysninger anliggender (f.eks Master of Divinity eller tilsvarende mestre niveau legitimationsoplysninger) og erfaring (5 års post-graduate arbejde i erhvervslivet, ngo'er eller kirke indstilling) som evalueres på grundlag af en portefølje.

5..TRANSFORMATIONAL UDDANNELSE - I faglig uddannelse må vi ikke forveksle midler med ender, selvom det ofte sker i undervisningen.

Beherskelse af informationer og paradigmer, data og perspektiver er et middel ikke et mål.

Slutningen er ydeevnen kapacitet til at beslutte og gøre.

I denne pædagogik (eller androgogy) vi er interesseret i langt mere end kognitive præstationer.

For mange af de vigtigste opgaver for kristen ledelse og ministeriet, ledere befinder sig i situationer og relationer, der er uforudsigelige, tvetydige, ustabil, og konfliktfyldt.

I disse tilfælde er der brug for ikke teknisk rationalitet, men en slags "visdom", en fleksibel, indsigtsfulde, innovativ problemløsning.

Dette omfatter evnen til at "læse" situationer og mennesker, for at se, hvad der er på spil, og at vedtage, tilpasse eller innovere løsninger, der er tilpasset de missional organisationens mål og målene for den aktuelle opgave.

Vores ultimative mål er transformerende uddannelse, uddannelse i kristen ledelse, der producerer kompetente ledere af integritet.

The Doctor of Ministry grad søger at danne ledere, der er kloge og forståelse i viden om Guds vilje.

Adgangskrav

Ud over de minimumskrav adgangskrav for alle universiteter program, alle ansøgere om optagelse på Doctor of Ministry program skal opfylde følgende krav:

a) Normalt vil en ansøger have en Master of Divinity grad fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse med en kumulativ kvotient på mindst en B + eller 3,30.

b) Studerende, der har optjent graden af ​​Master of Arts i en teologisk disciplin vil også komme i betragtning til optagelse.

Master of Arts grad skal være fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse med en kumulativ kvotient på mindst en B + eller 3,30. Fordi D.Min. forudsætter, at ansøgeren har en bred baggrund i bibelsk, Teologisk og Pastoral discipliner, vil udskrift af MA ansøger vurderes af direktøren for Doctor of Ministry programmet.

MA ansøgere kan være nødvendigt at træffe yderligere mestre-niveau kurser som supplement til MA grad.

c) Mindst 3 års post-MDiv. ministerium erfaring, som sagsøgeren udførte ledelsesansvar. Ansøgere vil præsentere en integrativ portefølje som en del af ansøgningsprocessen. [MA ansøgere vil blive forpligtet til at have 5 års post-mestre relevant feltarbejde i mange tilfælde.] D) En løbende stilling ansvar i en afrikansk organisation og påtegning af denne organisation af ansøgerens efteruddannelse. Organisationen vil certificere sin vilje til at give den "laboratorium" kontekst, hvori D.Min. studerendes integrativ arbejde vil finde sted.

e) Indsend en kortfattet afhandling emne forslag på 2-3 sider

Leveringsmåde

1.Den D.Min. Programmet er struktureret i et modulopbygget format. Der er to ti-dages boliger hvert år x 3 år. Oprettelse af integrativ afhandling finder sted under årets fire.

2.Den D.Min. vil skabe en række "spor" eller specialer, der reagerer på de krav, som ministeriet i forskellige afrikanske miljøer.

Hver specialiseret spor består af seks ti-dages boliger på 6 måneders intervaller fordelt over tre år.

Før hver opholdstilladelse, vil deltagerne have relevante læsning opgaver, som i forbindelse med den igangværende ministerium, vil tage mindst en måned til at fuldføre.

Ankommer til residency uden at have gennemført de pre-residency opgaver sætter deltageren en alvorlig ulempe i "ph.d. seminaret" og svækker kvaliteten af ​​interaktion i kohorten.

Efter afslutningen af ​​hver af de boliger, deltagerne gennemfører markante projekter samt yderligere aflæsninger i løbet af 3-4 måneders interval mellem boliger.

Programmet kræver i gennemsnit omkring 12 timers studier og forberedelse om ugen i hele tre år.

3.Det kulminationen på programmet er den ph.d.-afhandling efter afslutningen af ​​de seks opholdstilladelse moduler.

Alle aflæsninger, diskussion og projekter skal pege på færdiggørelsen af ​​afhandlingen.

Denne afhandling udføres med passende videnskabelig forskning teknikker og bør udgøre en professionel bidrag til området for specialisering.

Gebyrer struktur

  • Samlet Undervisningen pr sigt 81.000
  • Admin Afgifter 16,525
  • Total Afgifter pr sigt 97.525
  • I alt pr år 195.050

Hvordan søger

Du kan ansøge online ved at klikke Online ansøgning eller download ansøgningsskema Ansøgningsskema Du kan sende din ansøgning til Public Relations eller Indlæggelser.

Du kan finde ud af mere ved at ringe til os.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Africa International University »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Price
195,050 KES
I alt pr år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date