Doctor of Philosophy (ph.d.) i Mechanical Engineering

Generelt

Program beskrivelse

Dr.phil (Ph.D) i Mechanical Engineering

Vi tilbyder en ph.d. (ph.d.) grad i maskinindustrien for kvalificerede studerende. Det vigtigste aktiv i UVM maskinindustrien graduate-program er den menneskelige faktor, der er vores dedikerede fakulteter og personale, og motiverede studerende.

Curriculum

Vi opdaterer løbende vores pensum at løse moderne emner i maskinindustrien, og tilbyde en bredde af kurser i eksperimentelle, beregningsmæssige og teoretiske mekanik. De fleste af vores studerende er på fuld tid og aktivt engageret i forskningsprojekter med et eller to fakultet mentorer, som vil være dedikeret til din succes. Størrelsen af ​​programmet giver dig også mulighed for at have tætte samspil med resten af ​​fakultetet, og til regelmæssigt at deltage i livet i programmet via kandidatstuderende seminarer og inviteret taler præsentationer.

Graduate

Vi søger aktivt at indrømme en forskelligartet gruppe af studerende i maskinindustrien at løse de nutidige udfordringer i vores samfund. Til dato har vores kandidater opnået en vellykket karriere i den akademiske verden, som adskiller professorer, i industrien som ingeniører og iværksættere, og i offentlige stillinger som studieledere til nationale finansieringsorganer eller forskere ved nationale laboratorier.

Fakultet og forskning

Succesen med vores graduate-program er bygget på en fornem fakultet hvis forskning er anerkendt nationalt og internationalt gennem innovation, formidling af viden i høj tidsskrifter, og forskning prisuddelinger. For nylig har vores fakultet vundet store priser fra Department of Defense, Department of Energy, NASA, og National Science Foundation, og omfatter modtagere af unge investigator og NSF KARRIERE awards. Det er klart, vores fokus er at skabe et forskningsmiljø, der er meget tværfagligt og samarbejdsorienteret, hvorfra vores studerende kan trives.

Vi gennemfører en række tværfaglige forskningsprojekter om følgende emner: Smart Konstruktioner, Aerospace Engineering, Turbulens, Komplekse Væsker, multiscale Mechanics, Micro og Nano Engineering, Nanomateriale, biomaterialer, Energi Høst, og -lagring, styresystemer, Polymer Manufacturing, og Simulering ved hjælp Højtydende Computing.

Optagelse

Mens fuldstændige ansøgninger gennemgås, så snart de modtages, sætter vi pris på din tålmodighed, indtil beslutningen om optagelse er lavet. Fristerne for indgivelse af ansøgninger er: 1 februar for efteråret indlæggelser.

  1. september for foråret indlæggelser.

Ansøger kvalifikationer

Den maskinindustrien graduate program søger at tiltrække fremragende studerende. Hver elev skal opfylde de generelle krav for optagelse som skitseret under reglerne i University of Vermont Graduate College. Typisk er studerende ind på ph.d.-uddannelsen modtaget en MS grad i maskinindustrien eller et relateret område i teknik eller naturvidenskab. Ansøgninger accepteres fra USA og rundt om i verden.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs.

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs. Minimer
Burlington , USA Online + 1 Mere Mindre