Doctor of Business Administration

Southern Cross University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doctor of Business Administration

Southern Cross University

Erhvervspersonale, der ønsker at overlade deres specialiserede ekspertise og lederskab inden for deres område, behøver ikke se mere end en doktorgrad i erhvervsøkonomi (DBA).

Den 3-årige DBA er en professionel grad for erhvervslivet, der bygger på din erfaring inden for sektoren og udvider din kritiske tænkning og anvendte forskningsfærdigheder til det højeste niveau. Dette kursus er specielt designet til at give dig mulighed for at igangsætte, udvikle og gennemføre dit eget forskningsprojekt for at få indflydelse på din praksis.

Under en akademisk vejleders mentor vil du overveje passende forskningsmetoder, udvikle et forskningsforslag, foretage en kritisk litteraturoversigt og udarbejde en afhandling, som vil blive overvejet af internationalt anerkendte eksperter på området.

Afslutning af Doctorate of Business Administration er en overbevisende tegn på din præstation i anvendt forskning og vigtigt bidrag til ny viden i dit område.

Karrieremuligheder

Kandidater fra DBA kan arbejde i en række højtstående ledelses- og forskningsstillinger i private og offentlige organisationer.

Større områder af undersøgelsen

Selvom dette kursus ikke har nogen majorer, omfatter det postgraduate studier, især i kritisk litteraturoversigt, introduktion til forskningsmetoder, kvalitative eller kvantitative metoder og forskningsprognosudvikling sammen med specialeafdelinger, der er relevante for DBA.

Vurderingsmetoder

Kursusopgaverne omfatter progressiv vurdering. Kandidater vurderes i hver enhed på baggrund af skriftlige og mundtlige opgaver. Disse kan være litteraturanmeldelser, rapporter, præsentationer, casestudier, forskningsundersøgelser og / eller planer. Fuldstændige detaljer om opgaver findes i Unit Information Guide for hver enhed.

Kandidaten udfører doktorgradsopgaven over to blokke med otte specialeafdelinger. Når engang er indskrevet i første afhandlingsenhed, vil kandidaten betjene en bekræftelsesperiode på højst seks måneder fuldtidsækvivalent. Bekræftelsen af ​​kandidatur indeholder en litteraturvurdering med en detaljeret beskrivelse af forskningsaspekterne samt en foreslået metode.

Forskningsprojektet gennemføres fuldt ud over de 16 specialeafdelinger. Efter afslutningen af ​​den afsluttende afhandling forventes kandidaten at indsende forskningsopgaven til undersøgelse af to uafhængige og internationalt anerkendte eksperter inden for det relevante forskningsområde.

Undervisningsmetoder

Studenter på campus oplever ansigt til ansigt kontakt med vejleder og andre ph.d.-kandidater. Nogle enheder tilbyder onlineaktiviteter, klasser, forudindspillede og / eller levende forelæsninger. Undervisningsmetoden kan variere fra enhed til enhed.

Online studie muligheder er interaktive og bestræber sig på at fremme samarbejde og en følelse af fællesskab. Studerende kan modtage online forudindspillede og / eller levende forelæsninger, elektroniske studiematerialer, online diskussionsfora og virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhed til enhed.

I både on-campus og online studieformer vil der blive skabt et stærkt fagligt forhold mellem kandidater og deres vejledere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 2, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
27,600 AUD
$ 3.000 pr. Enhed, internationale studerende.
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australien - Bilinga, Queensland
Startdato : Mar. 4, 2019
Ansøgningsfrist Jan. 20, 2019
Slutdato Mar. 4, 2022
Startdato : Juli 2, 2019
Ansøgningsfrist Maj 21, 2019
Slutdato Juli 2, 2022
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Okt. 29, 2021
Dates
Mar. 4, 2019
Australien - Bilinga, Queensland
Ansøgningsfrist Jan. 20, 2019
Slutdato Mar. 4, 2022
Juli 2, 2019
Australien - Bilinga, Queensland
Ansøgningsfrist Maj 21, 2019
Slutdato Juli 2, 2022
Okt. 2019
Australien - Bilinga, Queensland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Okt. 29, 2021