Read the Official Description

Erhvervspersonale, der ønsker at overlade deres specialiserede ekspertise og lederskab inden for deres område, behøver ikke se mere end en doktorgrad i erhvervsøkonomi (DBA).

Den 3-årige DBA er en professionel grad for erhvervslivet, der bygger på din erfaring inden for sektoren og udvider din kritiske tænkning og anvendte forskningsfærdigheder til det højeste niveau. Dette kursus er specielt designet til at give dig mulighed for at igangsætte, udvikle og gennemføre dit eget forskningsprojekt for at få indflydelse på din praksis.

Under en akademisk vejleders mentor vil du overveje passende forskningsmetoder, udvikle et forskningsforslag, foretage en kritisk litteraturoversigt og udarbejde en afhandling, som vil blive overvejet af internationalt anerkendte eksperter på området.

Afslutning af Doctorate of Business Administration er en overbevisende tegn på din præstation i anvendt forskning og vigtigt bidrag til ny viden i dit område.

Karrieremuligheder

Kandidater fra DBA kan arbejde i en række højtstående ledelses- og forskningsstillinger i private og offentlige organisationer.

Større områder af undersøgelsen

Selvom dette kursus ikke har nogen majorer, omfatter det postgraduate studier, især i kritisk litteraturoversigt, introduktion til forskningsmetoder, kvalitative eller kvantitative metoder og forskningsprognosudvikling sammen med specialeafdelinger, der er relevante for DBA.

Vurderingsmetoder

Kursusopgaverne omfatter progressiv vurdering. Kandidater vurderes i hver enhed på baggrund af skriftlige og mundtlige opgaver. Disse kan være litteraturanmeldelser, rapporter, præsentationer, casestudier, forskningsundersøgelser og / eller planer. Fuldstændige detaljer om opgaver findes i Unit Information Guide for hver enhed.

Kandidaten udfører doktorgradsopgaven over to blokke med otte specialeafdelinger. Når engang er indskrevet i første afhandlingsenhed, vil kandidaten betjene en bekræftelsesperiode på højst seks måneder fuldtidsækvivalent. Bekræftelsen af ​​kandidatur indeholder en litteraturvurdering med en detaljeret beskrivelse af forskningsaspekterne samt en foreslået metode.

Forskningsprojektet gennemføres fuldt ud over de 16 specialeafdelinger. Efter afslutningen af ​​den afsluttende afhandling forventes kandidaten at indsende forskningsopgaven til undersøgelse af to uafhængige og internationalt anerkendte eksperter inden for det relevante forskningsområde.

Undervisningsmetoder

Studenter på campus oplever ansigt til ansigt kontakt med vejleder og andre ph.d.-kandidater. Nogle enheder tilbyder onlineaktiviteter, klasser, forudindspillede og / eller levende forelæsninger. Undervisningsmetoden kan variere fra enhed til enhed.

Online studie muligheder er interaktive og bestræber sig på at fremme samarbejde og en følelse af fællesskab. Studerende kan modtage online forudindspillede og / eller levende forelæsninger, elektroniske studiematerialer, online diskussionsfora og virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhed til enhed.

I både on-campus og online studieformer vil der blive skabt et stærkt fagligt forhold mellem kandidater og deres vejledere.

Program taught in:
Engelsk
Last updated March 2, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
27,600 AUD
$ 3.000 pr. Enhed, internationale studerende.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 4, 2019
End Date
Mar. 4, 2022
Application deadline
Start Date
Juli 2, 2019
End Date
Juli 2, 2022
Application deadline
Maj 21, 2019
Start Date
Okt. 2019
End Date
Okt. 29, 2021
Application deadline

Mar. 4, 2019

Location
Application deadline
End Date
Mar. 4, 2022

Juli 2, 2019

Location
Application deadline
Maj 21, 2019
End Date
Juli 2, 2022

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Okt. 29, 2021