Doctor of Business Administration

University of South Florida

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doctor of Business Administration

University of South Florida

Hvad er en DBA?

Doctor of Business Administration grad er den oprindelige grad beregnet til at kvalificere fakultetets medlemmer til at udføre forskning og undervise på business schools. I løbet af de seneste fem år er en ny type executive doctoral program imidlertid begyndt at blive vist hos AACSB-akkrediterede institutioner. De nye DBA-programmer, som den ene USF tilbyder, er designet til at arbejde fagfolk og har tendens til at blive forfulgt af forskellige grunde.

Doctor of Business Administration program udbydes af USF Muma College of Business giver kandidater med de nødvendige færdigheder til at gennemføre streng forskning med det formål at anvende resultaterne til real-world beslutningstagning i industri og regering. Programmet giver intellektuel vækst, idet eleverne arbejder tæt sammen med fakultetet i seminarer, forskningsprojekter og andre opgaver, der udvikler deres forskningsfærdigheder og evne til at formidle deres resultater til et bredt publikum for både praktikere og forskere. Det giver også eleverne mulighed for at udvikle en portefølje af færdigheder, der i kombination med den omfattende erfaring, som eleverne kommer ind i programmet, kvalificerer dem unikt til at tjene i kliniske fakultetstillinger.

Læreplanen er designet til at bygge på den bredde af forretningsforståelse, som eleverne tidligere har opnået som succesfulde ledere. Dette opnås ved at tilbyde en substantiel dækning af en lang række kvalitative og kvantitative forskningsteknikker og ved at give eleverne mulighed for at fokusere mere dybt på personlige interessepunkter under deres afhandling. Graden er en Doctor of Business Administration, en terminal grad såkaldt at differentiere det fra Ph.D. grad, der specifikt fokuserer på at forberede eleverne til en akademisk forskningskarriere inden for en bestemt disciplin.

DBA Program Design

Ved valg af et DBA-program er det vigtigt at sikre, at programmets design svarer til dine mål. Næsten alle programmer har en forskningsmetoder komponent nær start og en afhandling / projekt krav i slutningen. Med hensyn til kurser er der fire grundlæggende designfilosofier, som vi almindeligvis ser:

  1. Doktorgrad ved offentliggørelse: Meget små kurser, hvor en grad bliver tildelt næsten udelukkende baseret på afhandlingen. Populær i Europa, ikke i USA.
  2. Disciplinær: Ligner en traditionel Ph.D. med væsentlige kurser, der fokuserer på en enkelt funktion
  3. Multidisciplinær: Ligner en MBA i struktur med undersøgelseskurser om forskningen i hver virksomhedsfunktion
  4. Tværfaglig: Coursework fokuserer på emner, der krydser forretningsfunktionerne, såsom analyse, innovation, kreativitet, strategi, systemteori og bæredygtighed.

Nøglefunktioner i vores program

- Multidisciplinære kursustilbud omfatter både forskningsmetoder og strategiske fokusområder for USF Muma College of Business

- Offentliggørelse kurser giver de studerende strukturerede muligheder for at offentliggøre forskellige typer af forskning

- Emner for "emner" senere i programmet vælges af studerende fra en liste over kursusforslag

- Studerende kan foreslå spørgsmål kurser og endda design og med-undervise dem under fakultetets retning

- Dissertationskrav er strenge, men også fleksible kan være opfyldt med en traditionel afhandling, bog, større forskningsprojekt eller med en portefølje af forskningsdrevne aktiviteter

- Undervisning på $ 30.000 om året i tre år inkluderer:

  • En Windows Tablet PC i starten af ​​programmet, der er testet for kompatibilitet med programaktiviteter og nødvendige applikationer
  • Måltider, krævede bøger og kursusmaterialer.
  • Et budget på $ 6.000 for godkendte studieforsknings- og rejseudgifter

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
15,000 USD
per semster
Information
Deadline
Nov. 1, 2019
Locations
USA - Tampa, Florida
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Nov. 1, 2019
Slutdato Dec. 31, 2021
Dates
Jan. 2019
USA - Tampa, Florida
Ansøgningsfrist Nov. 1, 2019
Slutdato Dec. 31, 2021