Doktor i filosofi (ph.d.) i global ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Doktor i Filosofi (Ph.D.) i Global Leadership

Doctor of Philosophy in Global Leadership (PhD) på Richfield College er en forskningscentreret kandidatuddannelse og uddannelsesprogram fokuseret på de spørgsmål, der har formet vores globale samfund og dets lederskab. Det giver eleverne viden, forskningsevner og lederskabskompetence til at udvikle løsninger til globale problemer. Programmet er på udkig efter personer med en solid college uddannelse og professionelle præstationer, der ønsker at spille en større rolle i omformning af verden til det bedre. Personer, der har en passion og vision for at udvikle høje kvalitet og praktiske løsninger til de problemer, vores planet og dets mennesker står overfor, opfordres til at søge programmet.

Richfield-studerende, gennem læring og forskning, vil fremme deres forståelse af de globale problemer ved at udforske deres roller i forhold til andre mennesker og systemer på globalt plan. Programmet er fokuseret på globale perspektiver, globale problemer og problemer, og specifikke løsninger, der vil nære folkene og lever i et konstant skiftende og sammenkoblet ord.

Collegeet søger kvalificerede personer, der vil have ressourcer, viden, dedikation og tid til at gennemføre videnskabelig forskning rettet mod en ph.d.-grad i globale studier.

Program Mål

Richfield College's filosofiske filosofi i Global Leadership giver en unik mulighed for enkeltpersoner, der har til formål at forbedre den globale forretning og miljø gennem deres vision og lederskabskompetence. Programmet forbereder globale ledere, der har kompetence til at udføre meningsfuld forskning, der udnytter dagens informationsteknologiske værktøjer. Programmet giver gode akademiske og forskningsmæssige muligheder på kandidatniveau i de mest krævende områder af ledelse og ledelse, herunder finansielle, organisatoriske, viden, organisationer og miljø.

Vores kandidater lærer at udvikle modeller, der kan implementeres i dagens verden, der vil fremme velstand, samarbejde, produktivitet og global ressourcebæredygtighed.

Vores kandidater kan bidrage til vidensbase af globale organisationer gennem kvalitetsforskning og udvikling. De kandidater har gode muligheder for at spille lederskab og ledende roller i dagens globale virksomheder, organisationer og miljøer.

Programmets mission og værdier

Filosofins doktorand i Global Leadership (Ph.d.) på Richfield College har til opgave at give akademikere og vellykkede fagfolk, der ønsker at spille lederskab roller i forskellige globale omgivelser s gennem kandidatuddannelse og videnskabelig forskning. De akademiske kandidater vil deltage i offentlige, private og non-profit virksomheder og i at styre projekter, der forbedrer livskvaliteten overalt i verden.

Doctor of Philosophy Program i Global Leadership på Richfield College er baseret på de vigtigste værdier og visioner, der vil forme menneskehedens fremtid på vores planet. Følgende repræsenterer kerneværdierne for ph.d.-graden i Global Leadership på College:

• Alle mennesker er lige og har ret til frihed, lige rettigheder og økonomisk lighed og velstand.

• Vi skal respektere vores miljø og forbedre sine ressourcer ved bevarelse, genbrug og forbedret metodologi og viden.

• Vi skal rette vores ressourcer, vores tanker, vores læring og vores handlinger mod at forbedre vores planet og befolkningens liv.

• Fred kan opnås gennem dialog, samarbejde og respekt for menneskelig værdighed, menneskerettigheder, kultur og overbevisning.

• Gennem visionære ideer, ansvarlig ledelse og fælles godt, kan vi opnå global fred og velstand.

• De personer og enheder, der har ressourcer, skal dele deres viden, tid og ressourcer for at hjælpe personer, der mangler tilstrækkelige ressourcer og færdigheder til at forbedre deres liv og samfund.

• Vi skal støtte høj etik og værdier, mens vi fortsætter med at understøtte originalitet, innovationer og teknologi.

• Den bedste praksis skal belønnes og stilles til rådighed via globale medier og platforme som internettet, FN, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og traditionelle og alternative medier og multimedier over hele verden.

Adgangskrav

1. Afslutning, indsendelse og godkendelse af ansøgningsskemaet og bilagene, herunder betaling af de nødvendige gebyrer.

2. En kandidat eller en højere grad med et minimum "B" karakterpoint gennemsnit fra et nationalt akkrediteret uddannelsesinstitut for videregående uddannelse i USA eller fra et tilsvarende udenlandsk institut. Alle udenlandske dokumenter, herunder certifikater og transkripsioner, er underlagt evaluering og validering af Richfield College's adgangskontor. Certificeret Engelsk oversatte kopier skal ledsage alle dokumenter på fremmedsprog.

3. Færdighed på engelsk fremgår af et af følgende:

en. 70% eller over bestået score på Richfield College Engelsk Færdighedsprøve (RCEPE), eller

b. En score på 600 eller derover på den papirbaserede test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), svarende til en score på 100 eller derover på den internetbaserede (iBT), eller

c. High School Diploma eller mindst en (1) årig college uddannelse på en institution med engelsk som dets officielle instruktionssprog.

4.. En erklæring (SOP) skrevet af ansøgeren, der beskriver hans / hendes akademiske mål, mens han forfølger kandidatstudiet på Richfield College. Dette dokument skal indsendes som en del af ansøgningsdokumenterne for optagelse.

5.. En komplet kopi af den opdaterede curriculum vitae (CV) baseret på Richfield College's CV udviklings- og undervisning retningslinjer, der angiver ansøgerens forudgående akademiske og ledende uddannelse, faglig baggrund, publikationer samt faglige foreninger og enhver færdighed (herunder sproglige færdigheder) besat af ham hende.

6.. GMAT-scoren er nødvendig for optagelse. Denne score kan erstattes af GRE - herunder GRE revised General Test - som et alternativ. GMAT / GRE score er gyldig i fem år og skal tages inden indgivelse af ansøgning om optagelse.

Ansøgere, der ikke har taget GMAT / GRE eksamenskrav på undervisning og godkendelse af de øvrige krævede adgangsdokumenter og kriterier, vil blive indlagt betinget for programmet og skal tage og indsende GMAT / GRE testresultaterne inden for et år efter deres optagelse til kandidatuddannelsen. Ansøgere med en bachelorgrad med en GPA på over 3,5 eller derover kan anmode om afkald på GMAT-kravet. Efter godkendelse af ansøgerens kvalifikationer til at forfølge kandidatstudier, vil indlæggelserne give ansøgeren meddelelse om godkendelsen af ​​frafaldet.

7. Beskæftigelsesbekræftelsesbrev, der bekræfter nuværende eller tidligere ansættelse i ledelses- eller udøvende stilling.

8. To anbefalingsbrev fra personer, der er bekendt med ansøgningens evne og kvalifikationer til at forfølge kandidatstudier og forskning.

9.. Et forskningsforslag resumé, der vil indeholde titlen på afhandlingen og forskningsområdet. Formaliteterne, indholdet og leveringen skal baseres på de retningslinjer og standarder, som institutionen fastsætter.

10. En erklæring om finansiel og ressourcestøtte, der beskriver kilden for midler og arten af ​​støtten skal den studerende færdiggøre sin uddannelse og forskning.

11. Et aftalememorandum og godkendelse fra en eller flere kvalificerede forskere eller kandidatfakulteter, som vil hjælpe den studerende gennem hans / hendes uddannelse på kollegiet.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

Richfield University er en uafhængig videregående uddannelsesinstitution og er en del af Richfield Technology, en indenlandsk selskab stiftet i henhold til lovgivningen i staterne i Californien. Richf ... Læs mere

Richfield University er en uafhængig videregående uddannelsesinstitution og er en del af Richfield Technology, en indenlandsk selskab stiftet i henhold til lovgivningen i staterne i Californien. Richfield Universitet er stolt placeret i byen Woodland Hills, staten Californien, cirka 25 miles nordvest for downtown Los Angeles. Richfield Universitet er forpligtet til at fremme mangfoldighed og global bevidsthed for fortalervirksomhed for fred og verdens velfærd. Vi sætter stor velkommen internationale studerende og er forpligtet til at tjene en forskelligartet multikulturel krop af studerende og akademikere i en atmosfære, der fremmer stolthed, respekt, og teamwork. Vores studerende og forskere kommer fra forskellige etniske og community baggrunde. Richfield University 's programmer og initiativer stræber efter at anerkende værdien af respekt for mangfoldighed og globalt medborgerskab og samarbejde. Richfield læring samfund giver en lærerig klima, der anerkender værdien af ​​originalitet og mangfoldighed, den rigdom af forskelligartede tænkning og dialog, værdien af ​​at tilbyde alternative perspektiver og løsninger, og effektiviteten af ​​at udvikle fokuseret instruktions indhold, der vil tjene behovene i de enkelte elever og deres respekterede samfund. Minimer