Doktor i filosofi (ph.d.) pædagogisk ledelse, politik og lov

Generelt

Program beskrivelse

Den ph.d.-program i Educational Leadership, Politik, og loven vil forberede professionelle pædagoger til at være en del af en fortrop gennem det enogtyvende århundrede. Disse pædagoger vil blive forsynet med: den nødvendige viden om deres fag; en forståelse af vores forskelligartede kultur; teknologiske færdigheder; kritisk tænkning færdigheder, der kræves for at træffe informerede beslutninger og gennemføre forandringer; og evnen til at levere en retfærdig og etisk, præcis og meningsfuld uddannelse for deres studerende.

Programmet tilbydes udelukkende i kohortformat. Den elite gruppe af studerende udvalgt til at begynde hvert efterår vil gå videre gennem deres kursusarbejde sammen. Det første år af programmet fokuserer på didaktiske kurser. Det andet år kombinerer didaktiske kurser med feltbaserede praktikophold. Programmets sidste år fokuserer på selvstændig forskning med resultater offentliggjort i form af en afhandling.

Ph.d.-uddannelsen er bemandet med højt erfarne, velkvalificerede fakulteter, med national omdømme for at arbejde med højkvalitets ph.d.-programmer.

Dissertation Forslag

Doktors kandidat skal arbejde med et afhandlingskomité for at udvikle og forsvare et formelt forslag og en afhandling. Afhandlingskomiteen kan blive ledet af den studerendes rådgiver, eller den studerende kan anmode om et andet kvalificeret programfakultetmedlem til at tjene som afhandlingstol. Afhandlingsudvalget skal vælges fra kvalificerede medlemmer af programfakultetet og et kvalificeret medlem udenfor programmet.

afhandling forsvar

Efter afslutningen af ​​den skriftlige afhandling vil formanden informere kandidaten om udvalgets godkendelse for at komme til forsvar. Afhandlingsforsvaret udføres af afhandlingsudvalget. Præsentationsdelen af ​​forsvaret vil blive offentliggjort og åben for offentlig observation. Afhandlingen skal være i slutform på forsvarstidspunktet. Forsvarets ændringer kan kun foretages til mindre redigeringsformål. Kun ét forsvar skal afholdes, og resultaterne er endelige.

Time Begrænsning

Alle uddannelseskrav skal udfyldes inden for en otteårig periode.

Ansøgning om eksamen

I begyndelsen af ​​det semester, som han eller hun forventer at tage udgangspunkt i, skal hver studerende sende en officiel Intent to Graduate form via Graduate Studies kontor. Grader tildeles hvert semester, selvom påbegyndelsesøvelser kun afholdes i efterår og forårssemester.

Før en elev kan ryddes til eksamen, skal følgende krav være opfyldt. Studerende, der ikke klarer sig akademisk, skal genanvendes til eksamen:

  • Den studerende skal gennemføre alle de foreskrevne kurser, der er opført på studieprogrammet og opfylde alle programkrav.
  • Alle overførselskreditter skal sendes til ASU-transkriptet.
  • Den studerende skal bestå doktorgradsprøven.
  • Den studerende skal have det mindst nødvendige 3.35 kumulative program GPA.
  • Studerende skal opretholde kontinuerlig tilmelding af minimum tre kredit timer pr. Semester, herunder kandidatperioden.
  • Afhandlingen (og forsvaret) skal udfyldes og indsendes.
  • Gradskrav skal udfyldes inden for den otteårige frist.

Forudsætninger

Kandidatuddannelse og faglig erfaring inden for uddannelsesområdet.

Studieprogram

Cohort struktur af programmet

Studerende vil deltage i programaktiviteter som en kohortgruppe, der fortsætter sammen gennem de fleste kurser, eksklusive valgfag og afhandling. Admissioner er kun til efterårssemesteret. Afsluttede ansøgninger skal indsendes senest den første uge i marts. Det er hensigten, at alle studerende vil afslutte programmet om tre år, herunder deres afhandling, selvom der er truffet bestemmelser om formildende omstændigheder, der kan få eleverne til at blive ude af synkronisering med deres kohorte. Bemærk: Fakultetet forbeholder sig ret til at ændre dette studieprogram.

Curriculum
Kurser (78 timer)

Semester Kursus
1 LPL 700 - Lederskab Studier
1 LPL 720 - Politik, Planlægning, og Forandring
1 LPL 775 - statistik og forskning
2 LPL 705 - Administrativ teori
2 LPL 730 - Public Policy
2 LPL 785 - multivariat analyse
3 LPL 710 - Curriculum planlægning og evaluering
3 LPL 750 - forfatningsret
3 LPL 780 - kvalitativ analyse
4. LPL 715 - Fiscal Lederskab
4. LPL 760 - sociale og etiske spørgsmål (lov)
4. en elektiv
5. LPL 755 - Personale og ansvar (lov)
5. LPL 735 - Pædagogisk Politik
5. LPL 830 - Avanceret Statistisk forskning
6 LPL 840 - Avanceret Qualitative Research
6 LPL 860 - Forskning i voksenuddannelse
6 LPL 870 - Skrivning for Forskning Publikationer
7 LPL 802 - Field Anvendelse af Androgyny / LPL 803- Field Anvendelse af forskning
7 LPL 850 - juridisk forskning
8. LPL 875 - Forskning Formidling
9 LPL 900 - Afhandling
10 LPL 900 - Afhandling
11 LPL 900 - Afhandling
12 LPL 900 - Afhandling
13 LPL 900 - Afhandling
14 LPL 900 - Afhandling

Graduate Gebyrer

Nedenfor er skønnede undervisning og omkostninger for fuldtidsstuderende, der bor på campus i løbet af 2017-18 akademiske år. Faktiske omkostninger og gebyrer kan variere afhængigt af tilmelding og livsstilsbeslutninger. Du kan også ønske at gennemgå forventet undervisning og omkostninger til deltidsansøgning på vores komplette Budget regneark.

For en sammenbrud af gebyrer pr. Kredit time og ved semester, download den 2017-18 Skema for studieundervisning og gebyrer.

In-Stat Out-of-stat
Fakturerede udgifter
Studieafgifter $ 10.156 $ 17.572
Værelse / Board $ 5.422 $ 5.422
Subtotal $ 15.578 $ 22.994
Andre anslåede udgifter
Bøger $ 1000 $ 1000
Transport $ 1.552 $ 1.552
Diverse / Personlig $ 1.840 $ 1.840
Subtotal $ 4.392 $ 4.392
Anslået Total $ 19.970 $ 27.386
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree pro ... Læs mere

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree programs; (2) serve as the campus-wide advocate for the advancement of graduate education; and (3) provide oversight for standards of excellence, fairness and equity in all graduate programs. Minimer