Read the Official Description

læge i filosofi (ph.d.)

NIE tilbyder højere grad studier ved forskning, der fører til ph.d.-doktorgrad i overensstemmelse med den stigende vægt på forskning inden for humaniora, uddannelse, videnskab og fysisk uddannelse.

Ansøgere, der læser ph.d.-graden ved forskning, vil forfølge en selvstændig, men overvåget forskning på et godkendt område med avanceret studie, baseret på hvilken en afhandling skal være mellem 70.000 til 100.000 ord, skal indsendes. En ph.d.-afhandling skrevet på kinesisk sprog må ikke overstige 200.000 kinesiske tegn. Tildeling af forskeruddannelsen er udelukkende baseret på det arbejde, der præsenteres i afhandlingen.

Adgangsgivende eksamen

Et stringent system bruges til at forberede kandidaterne i forskningsfasen. I den indledende fase af ph.d.-studiet skal kandidaterne bestå en kvalifikationseksamen.

Fuldtids kandidater

I de første 12 måneder af studiet skal du udfylde kravene til kvalifikationseksamen som angivet i 1 og 2 nedenfor:

  1. Deltag i klasser og bestå eksamener på 6 kandidatniveau kurser udvalgt fra universitetets kandidatuddannelser eller fra godkendte specialemne kurser og
    opnå en samlet gennemsnitsklasse B-, og ingen kurs skal have en klasse under C +
  2. Indsend en tilbundsgående litteraturoversigt over et godkendt forskningsemne

Deltidsansatte

I de første 24 måneder af studiet vil du blive forpligtet til at fuldføre Kvalificerende Undersøgelseskrav som angivet i 1 og 2 ovenfor.

Fritagelse for kurser

Fritagelse for kurser kan ydes af dekanen, hvis du anses for allerede at have gennemført tilstrækkelige kurser i det relevante område på et kandidatniveau på et anerkendt universitet. Du skal færdiggøre mindst tre kurser efter at have givet undtagelser.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by National Institute of Education, Nanyang Technological University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date