Doktor i Filosofi i Teknologi

Vores Ph.D. Program inden for teknologi fokuserer primært på kreativ forskning. Graduate studerende har mulighed for at arbejde tæt sammen med fakultetets medlemmer om en bred vifte af spændende forskningsprojekter. Fremragende muligheder er til rådighed for studerende at blive nedsænket i et levende forskningsintensivt miljø.

Ph.d.-doktorgradsprogrammet i teknologi fokuserer primært på kreativ forskning. Graduate studerende har mulighed for at arbejde tæt sammen med fakultetets medlemmer om en bred vifte af spændende forskningsprojekter. Fremragende muligheder er til rådighed for studerende at blive nedsænket i et levende forskningskrævende miljø. Formålet med dette program er at skabe ny viden, der er nødvendig for udvikling af lande i regionen og forberede kandidatstuderende til udfordrende karrierer i industri / akademi / forsknings- og udviklingsorganisationer i verdensøkonomien.

Varigheden af ​​programmet

Dette program fører til graden af ​​Doctor of Philosophy (Ph.D.). En studerende, der har en kandidatgrad i Technology Information Pack asiatiske universitet, skal færdiggøre programmet inden for en bestemt periode på ikke mindre end fem semestre og ikke mere end seks akademiske år. En studerende, der kun har en bachelorgrad, skal afslutte uddannelsen inden for en bestemt periode på ikke mindre end syv semester og højst otte akademiske år.

Curriculum Structure

Ph.D-programmet omfatter et indbyrdes sammenhængende sæt af 'emner' arrangeret i en progressiv sekvens. Individuelle undervisede kurser er typisk designet til at bære en kreditværdi på 3 point hver og vil løbe gennem et enkelt semester. En studerende, der har en kandidatgrad, skal studere en samlet sum på 60 studiepoeng bestående af 12 studiepoeng undervisede kurser og 48 studieafhandlinger. En studerende, der kun har en bachelorgrad, skal studere en samlet total på 84 studiepoeng bestående af 12 studiepoeng af undervisede kurser og 72 studieafhandlinger.

Adgangskrav

Alle ansøgere skal opfylde følgende generelle adgangskrav, inden de bliver optaget til asiatisk universitet.
På optagelsestidspunktet skal ansøgeren have:

  • en bachelorgrad i teknologiske områder, herunder videnskab, ingeniørvidenskab eller beslægtede områder med et minimum GPA på 3,25 eller en kandidatgrad i teknologiske områder, herunder videnskab, ingeniørvidenskab eller beslægtede områder med meget god akademisk rekord og / eller speciale fra en akkrediteret universitet i Thailand eller et andet internationalt anerkendt universitet
  • færdigheder på engelsk.
Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Juni 2020
Juni 2020
Duration
3 - 5 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juni 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Juni 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Juni 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Juni 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Juni 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date