Doktor i Business Administration (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Istanbul-Cohort Program i partnerskab med

Generelt

Program beskrivelse

mål

Doctoral of Business Administration tilbydes af Grenoble Ecole de Management er en forskningsbaseret ph.d.-grad, der giver deltagerne mulighed for at opnå de højeste niveau, unikke og problem-drevne kvalifikationer i erhvervslivet.

Denne ph.d.-grad er især fokuseret på ledelse af teknologi, organisatorisk forandring og innovation. Programmet kan dog også dække mere traditionelle forskningsemner inden for områder som ledelse, økonomi, marketing og organisatorisk adfærd.

Hvorfor tilmelde dig et Executive Doctorate (DBA) program?

Der er tre kritiske komponenter, der vejer tungt på en ansøgers beslutning om at tilmelde sig i et DBA-program:

 • Karriereffektivitet efter eksamen, kan du også arbejde og studere på samme tid!
 • ERFARINGER under programmet
 • Business School's CULTURE.

Program

DBA-programmet er opdelt i to faser:

Fase I - uddannelse i ph.d.-forskning i ledelsesvidenskab:

Filosofi, metoder og værktøjer (18 til 24 måneder)

DBA studerende starter med at lære metoder og teknikker til forskning design, dataindsamling og data analyse for at gennemføre, analysere, forfattere og offentliggøre forskning, der opfylder doktorale standarder. Studerende gennemfører en serie på fire til seks forskningsuddannelsesworkshops, der afholdes i Grenoble og partnerlande.

Mellem workshops udarbejder de studerende et detaljeret forslag til forskningsprojekt, gennemfører en pilotundersøgelse og udfører individuel forskning og forskningsfeltarbejde under ledelse af ph.d.-vejledere. For at kunne fortsætte til fase II skal eleverne udarbejde tre stykker skriftligt arbejde. Disse omfatter:

 • Et udvidet forskningsforslag (1.500 til 4.000 ord)

 • En omfattende publicerbar litteratur review (5.000 til 20.000 ord); og

 • En foreløbig afhandling (15.000 til 30.000 ord).

Succesfuld gennemførelse af fase I fører til tildeling af certifikatet i forskning i Management Sciences.

Trin II. Speciale (24 til 30 måneder deltidsstudie)

DBA forskning og speciale del af programmet består primært af individuel forskning under ledelse af en kvalificeret professor, der har et internationalt ry i teknologiledelse, forretningsinnovation og organisatorisk forandringsledelse og giver en bred vifte af fagområde ekspertise.

DBA-afhandlingen skal udvise væsentlige beviser for originale stipendier, der opfylder udgivelsesstandarder og giver nyttige ledelsesmæssige anbefalinger.

DBA kandidater er forpligtet til at vise deres evne til at gennemføre originale undersøgelser; teste, anvende og undersøge deres egne og andres ideer; og forstå forholdet mellem deres temaer og bredere videnområder.

Kandidater kan blive pålagt at identificere aktuelle spørgsmål og anvende relevante teorier til problemløsning.

Fakultet

Hver DBA-kandidat er tildelt og overvåget af en forskningsaktiv professor fra Grenoble Ecole de Management eller en partnerinstitution.

beskæftigelsesegnethed

Karriere

DBA-programmet giver studerende mulighed for at:

 • Forstå state-of-the-art forskning inden for deres studier;

 • Skaffe den nødvendige forståelse og ekspertise inden for metoder og teknikker til forskningsdesign, dataindsamling og dataanalyse;

 • Gennemføre, skrive og formidle forskning på højt niveau

 • Opnå større effektivitet som professionel praktiserende læge inden for teknologi, innovation og forandring og

 • Få legitimitet som forskere og fakultetets medlemmer i både akademiske og ikke-akademiske miljøer

Virksomheder

Virksomheder der vælger at sponsorere Grenoble Ecole de Management DBA kandidater drager fordel af deres forskning og studier. Hver kandidat udfører doktorgradsforskning om aktuelle forretnings- og ledelsesproblemer, der ofte er baseret på deres virksomheds nuværende og forventede behov. Derudover kan virksomheder holde værdifulde ledere om bord, mens de forfølger deres ph.d.-grader i dette deltidsprogram.

Adgang

DBA program kandidater rekrutteres fra hele verden. De kommer fra en bred vifte af baggrunde - videnskab, humaniora og teknik og teknik. Generelt er de fagfolk på højt niveau, såsom ledere eller ledere med avancerede grader inden for forretningsdiscipliner.

DBA Impact

Siden 1993 har vores DBA-forskningsprogram aktivt tilknyttet virksomheder og akademiske samfund med henblik på at gennemføre forandringer og fremme fremskridt gennem original og stringent forskning.

Vores DBA-studerendes forskning har indflydelse på ledelsesmæssige og organisatoriske miljøer på højeste niveau. Hver elevs afhandling indeholder et kapitel dedikeret til ledelsesmæssige konsekvenser af deres ph.d.-forskning og giver relevante anbefalinger til organisationer for at overvinde centrale udfordringer.

DBA studerende og kandidater opfordres til at dele deres resultater og resultater med det bredest mulige publikum for at informere og engagere sig med deres jævnaldrende, organisationer og samfund.

Med et stærkt fokus på formidling til erhvervslivet og akademiske publikum understøtter kombinationen af ​​relevans og stringens i vores DBA-forskning vores omdømme i ledelsen af ​​teknologi, innovation og iværksætteri.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

41 North delivers the DBA, Executive MBA and the Digital Excellence Post-Graduate Certificate. 41 North focuses on leadership in the digital age and the assessment and management of new technologies.

41 North delivers the DBA, Executive MBA and the Digital Excellence Post-Graduate Certificate. 41 North focuses on leadership in the digital age and the assessment and management of new technologies. Minimer

Akkrediteringer