Doktor i Business Administration (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Istanbul-Cohort Program i partnerskab med

41 North Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktor i Business Administration (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Istanbul-Cohort Program i partnerskab med

41 North Business School

Grenoble Ecole de Management er en Triple Accredited Business School (AACSB, AMBA, EQUIS). GEM's DBA er et af ni DBA-programmer verden over akkrediteret af AMBA.

Hvorfor tilmelde dig en DBA?

1. at undervise i erhvervsskoler
2. At holde ledende medarbejdere i de globale erhvervsorganisationer
3. at blive uafhængige managementkonsulenter

Klar til at starte en DBA? Hvordan vælger du dit program

"T han stor beslutning er bag dig: Du er klar til at gå til en ph.d.-studium Og du har valgt en DBA-den højest tilgængelige postgraduat grad for professionelle allerede er i besiddelse en MBA eller tilsvarende Tillykke Det sværeste er at komme!.! ... og det bedste også! Nu er det store spørgsmål: Hvilket DBA-program skal du være med ? "Caroline Gauthier, GEM-DBA Programdirektør:

http://www.linkedin.com/pulse/ready-start-dba-how-choose-your-programme-caroline-gauthier/

Program

GEMs DBA-program består af 2 faser:

Fase I - Træning i doktorgradsforskning: Filosofi, metoder og værktøjer (24 måneders deltidsstudie)

DBA studerende begynder ved at lære metoder og teknikker til forskning design, dataindsamling og data analyse for at gennemføre, analysere, forfattere og offentliggøre forskning, der opfylder doktorale standarder. Studerende gennemfører en serie af fire træningsværksteder, hvoraf to afholdes i Grenoble og to i Istanbul.

Mellem workshops arbejder de på deres detaljerede forskningsforslag, gennemfører pilotstudier og udfører individuel forskning og forskningsfeltarbejde under ledelse af ph.d.-supervisorer. For at kunne fortsætte til fase II skal eleverne udarbejde tre stykker skriftligt arbejde. Disse omfatter:

  • Et udvidet forskningsforslag (1.500 til 4.000 ord);
  • En omfattende publicerbar litteratur review (5.000 til 20.000 ord); og
  • En foreløbig afhandling (15.000 til 30.000 ord).

Succesfuld gennemførelse af fase I fører til tildeling af certifikatet i forskning i Management Sciences.

Trin II. Speciale (24 måneder deltidsstudie)

Denne fase af programmet består primært af individuel forskning under tilsyn af en kvalificeret professor, der har et internationalt ry i teknologiledelse, forretningsinnovation og organisatoriske forandringer.

DBA-afhandlingen skal udvise væsentlige beviser for originale stipendier, der opfylder udgivelsesstandarder og giver nyttige ledelsesmæssige anbefalinger.

DBA kandidater er forpligtet til at demonstrere deres evne til at gennemføre originale undersøgelser; teste, anvende og undersøge deres egne og andres ideer; og forstå forholdet mellem deres temaer og bredere videnområder.

Fakultet

Hver DBA kandidat er tildelt og overvåget af en forskningsaktiv professor fra Grenoble Ecole de Management.

Hvorfor virksomheder sponsorer DBA studerende?

Virksomheder der vælger at sponsorere Grenoble Ecole de Management DBA kandidater drager fordel af deres forskning og studier. Hver kandidat udfører doktorgradsforskning om aktuelle forretnings- og ledelsesproblemer, der ofte er baseret på deres virksomheds nuværende og forventede behov. Derudover kan virksomheder holde værdifulde ledere om bord, mens de forfølger deres ph.d.-grader i dette deltidsprogram.

Adgang

DBA program kandidater rekrutteres fra hele verden. De kommer fra en bred vifte af baggrunde - videnskab, humaniora og teknik og teknik. Generelt er de fagfolk på højt niveau, såsom ledere eller ledere med avancerede grader inden for forretningsdiscipliner.

DBA Impact

Siden 1993 har GEMs DBA-program været aktivt knyttet til virksomheder og akademiske samfund for at kunne gennemføre forandringer og fremme fremskridt gennem original og stringent forskning.

DBA-studerendes forskning har indflydelse på ledelsesmæssige og organisatoriske miljøer på højeste niveau. Hver elevs afhandling indeholder et kapitel dedikeret til ledelsesmæssige konsekvenser af deres ph.d.-forskning og giver relevante anbefalinger til organisationer for at overvinde centrale udfordringer.

DBA studerende og kandidater opfordres til at dele deres resultater og resultater med det bredest mulige publikum for at informere og engagere sig med deres jævnaldrende, organisationer og samfund.

Med stærkt fokus på formidling til erhvervslivet og akademiske publikum understøtter kombinationen af relevans og stringens i DBA-forskning GEMs omdømme i ledelsen af teknologi-, innovations- og iværksætterdomæner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret January 15, 2019
Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Price
Pris
60,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Why enroll in a Doctorate in Business Administration (DBA) program?

Valerie Sabatier Grenoble Ecole de Management