Læs den officielle beskrivelse

Doktor i Business Administration (DBA)

Institutionens mission er at uddanne personer, der vil bidrage til ledelsen og ledelsen af ​​globale organisationer.

Velkommen fra akademisk dekan

Mange holder nu til påstanden om, at DBA er til det 21. århundrede, hvad MBA var i sidste halvdel af det 20. århundrede. Uden at engagere sig i denne debat er det helt sikkert tilfældet, at arbejdsmiljøer står over for udfordringer uden historisk præcedens. Forretnings- og regeringschefer overalt konfronteres med nye situationer, hvor tidligere teorier, praksis og strategier ikke synes at give svarene. Ændring fortsætter med at accelerere, og globaliseringens indvirkninger, der straks er dybe og subtile, påvirker alle institutioner og organisationer. Ikke længere kan ledere være tilfredse med blot at anvende viden, de skal føre til dannelse af viden i deres egne organisationer, der informerer praksis og politik, der er ejendommelig for deres forhold. Med andre ord skal virksomhedsledere i dag være i stand til at lede adfærd af arbejdsrelateret forskning. Denne DBA er designet til at udstyre kandidater med denne kapacitet.

Den SBS International Doctor of Business Administration (DBA) tilbyder en mulighed for organisationer og enkeltpersoner, der søger at forbedre deres forretningsresultater gennem udvikling af en overlegen kapacitet til at undersøge og løse organisationsbaseret, når de designer og gennemfører original forskning.

Det udstyre ledende medarbejdere med færdighederne til at anvende nuværende forskningsmetodik på spørgsmål af virksomhedernes interesse og forbedrer kandidaternes forskning og konsulentfærdigheder.

Vi inviterer dig til at overveje de mange fordele, som SBS DBA deltidsprogrammet vil give dig til din karriere.

Bert Wolfs, Ph.D.

Akademisk Dekan

DBA vs PhD

DBA adskiller sig fra en ph.d.-doktor ved at fokusere på praksis, politik eller strategi inden for rammerne af den enkeltes arbejdsplads. Begge doktorgrader indebærer udvikling af væsentligt originalt arbejde. Imidlertid kræver en professionel doktorgrad som DBA en forskellig form for forskningsudvikling end Ph.D. For en Ph.D. skal forskning bidrage væsentligt til et videnområde. For DBA skal forskning bidrage væsentligt til praksis, politik eller strategi. Den forskning, der er involveret i DBA, er relevant for forretningsproblemer og udføres i forbindelse med professionel praksis.

Funktioner af vores DBA

FORMÅL

Doctor of Business Administration program forsøger at bringe teori og praksis til at bære på beslutningstagning i komplekse organisationer for at hjælpe disse institutioner til at tilpasse sig forandring og skabe grundlaget for langsigtet overlevelse.

OVERSIGT

I DBA-programmet bygger industri og akademikere på master-niveauets grundlæggende færdigheder og viden til at udvikle et højere niveau af kompetence til at gennemføre anvendt forskning, ubegribelse af teoretisk og anvendt litteratur i en valgt erhvervspolitik og i de egenskaber, der er afgørende for universitetsundervisningen . Den DBA kandidat vil have udviklet kritisk viden og færdigheder til succes i college og universitetsundervisning, i service til erhvervet og samfundet, i fremtidig faglig udvikling og i at opnå legitimationsoplysninger og færdigheder, der er afgørende for forretningsrådgivning og ledelse.

DBA-uddannelsen er designet til at imødekomme de særlige krav til faglige og erhvervsmæssige fagfolk, der har motivation til at udvide deres viden og færdigheder til at imødekomme de ændrede behov hos moderne organisationer. Programmet er designet til at dække behovene hos kompetente studerende, uanset deres koncentration.

Doktorsstudier er designet til at give travle fagfolk mulighed for at afbalancere kravene til karriere og familie. Studerende opfylder programmets krav ved at gennemføre kurser, i weekender og online arbejde.

vigtigste grunde til, at du bør overveje SBS DBA

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at tage et internationalt DBA-program. Måske har det altid været din drøm at nå toppen af ​​videregående uddannelse. Det kan være udfordringen at gennemføre en dybtgående forskning på et område, hvor du er lidenskabelig, plus tilfredshed med at bidrage til viden og erhvervslivet. Måske er din søgen efter personlig udvikling og karriereudvikling.

Uanset dine grunde er det måske en af ​​de vigtigste beslutninger, du nogensinde vil gøre, at tage udfordringen fra et verdensklasse doktorgradsprogram. Her er flere vigtige årsager til, at SBS International DBA er et vindende program.

SBS 'omdømme

SBS har et ry for ekspertise inden for ledelse og erhvervsuddannelse. DBA-programmet på SBS er dobbelt akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP) og International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), anerkendt af US Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Vores professorer er ledere inden for forskning og praksis, så vores deltagere kan udmærke sig på de forskellige emneområder.

SBS har stærke forbindelser med industrien gennem sine samarbejdsvillige forskningsforbindelser.

Effektive læringsressourcer

En vigtig ingrediens for vellykket indlæring på ph.d.-niveau er tilgængeligheden og adgangen til information. SBS 'omfattende læringspakke består af lærebøger, elektroniske læsninger, forskningsbøger og guidebøger. Derudover kan du udnytte SBS 'store biblioteksressourcer fuldt ud, herunder dens massive online databaser for øjeblikkelig adgang til tusindvis af fuldtekstblade, forskningsartikler, abstrakter, konferencehandlinger og nyhedsartikler. Disse online ressourcer faciliteter er kendt for at være blandt verdens bedste.

Imponerende læringsresultater

Slutresultatet af at gennemgå denne strenge DBA betyder, at du ikke blot udvikler spændende viden og ekspertise, men du kan også etablere lydfunktioner i managementkonsulting, virksomhedsforskning samt akademisk forskning, der fører til offentliggørelse af arbejde i internationalt anerkendte referencedagbøger. Kandidater vurderes med 50% kurser og 50% forskningsarbejde.

Fleksibilitet

Programmet kan tage mindst 2,5 år at færdiggøre, men en maksimal varighed på op til seks år kan tillades. Med kursusarbejde leveret i weekender, kan du fortsætte med at arbejde i et fuldtidsjob. Kursusværksteder er tidsplanlagt på forhånd hver anden måned. Så du kan planlægge dem på din kalender. Tid fleksibilitet - en vital funktion, at travle fagfolk virkelig sætter pris på.

Programstruktur

Doctor of Business Administration er et integreret kursusarbejde og forskningsprogram, der kan gennemføres i mindst to og et halvt år.

Kurset består af det første år. Kurser udføres i klasseværelset i en intensiv værksted model med ansigt til ansigt kontakt. Alle kurser bedømmes ved skriftlig opgave. Overgangen mellem kursusfasen og forskningsfasen er, at kandidaten tilfredsstillende gennemfører sæt af vurderede forskningsforslag (et for hvert forskningsprojekt).

Ved tilfredsstillende gennemførelse af de kursusaktiviteter, der er planlagt i løbet af det første år, indgår kandidater i forskningsfasen, hvor de gennemfører individuelle, overvåget forskningsprojekter. Udførelsen af ​​hvert forskningsprojekt er et forskningspapir af publiceret stil og kvalitet. Porteføljen af ​​forskningsartikler er indsendt til ekstern eksamen.

DBA Adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse i DBA-programmet, skal normalt:

  • En MBA-grad, eller tilsvarende, fra et godkendt universitet eller tilsvarende

eller

Hvis andre kandidatgradskvalifikationer holdes, kan ansøgere blive bedt om at gennemføre et foreskrevet brobygningsprogram (normalt udpeget kurser fra et MBA-program);

eller

en passende kandidatgrad eller bachelorgrad med æresbevisning på mindst 2A-standard fra et godkendt universitet eller tilsvarende videregående uddannelsesinstitution

og

  • Væsentlig (ikke mindre end fem års) erfaring på ledelsesniveau. Alle DBA kandidater skal kunne demonstrere deres uddannelse og / eller faglige præstationer til at foretage forskning på ph.d.-niveau. De skal kunne vise succes i deres karriere til dato og dokumentere, hvordan DBA-programmet passer ind i deres personlige eller karriereplaner for fremtiden.
  • Alle DBA-ansøgere skal indsende et 1.000-ords oversigt over deres foreslåede forskningsemne / ide som en del af deres ansøgning om optagelse.
  • Alle DBA-kandidater skal have en lydkommando på engelsksprog, der tales

eller

Indsend bevis for at have opnået en TOEFL score på mindst 90.

Den endelige beslutning om kvalifikation, accept af kvalifikationer og forskningsområder for DBA-programmet hviler hos SBS Swiss Business School . Alle ansøgere skal have e-mail / internetadgang i hele programmet.

ANVEND ONLINE @ www. SBS .edu

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
30 - 72 måneder
Deltid
Price
40,000 CHF
samlet gebyr
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date