Doktor i Business Administration (DBA)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktor i Business Administration (DBA)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Nottingham Business School er stolt af at have en af ​​de ældste Doktorer i Business Administration (DBA) i Storbritannien, som fejrede sin 20 års jubilæum i 2018 med over 100 gennemførelser. I hele vores program tilbyder vi ledere, uafhængige konsulenter og senior akademikere chancen for at få nye, relevante indsigter, der informerer og udvikler din egen karriereprofil og bidrager til forbedring af forretnings og / eller professionel praksis.

Vi har arbejdet med deltagere fra mange prestigefyldte private og publikationsorganisationer, herunder CapGemini Iberia, De Forenede Nationer, Nova Business School, Oman Ambassaden i USA og KPMG.

NBS DBA er designet til at forbedre din forretnings- og ledelsespraksis gennem udvikling af dine personlige, intellektuelle og akademiske evner via et stort akademisk forskningsprojekt. Din forskning vil gøre akademisk anerkendte bidrag til dine valgte felter og dermed give private og offentlige organisationer forskningsresultater på ph.d.-niveau, der har betydning for politik og praksis.

Vores DBA har en innovativ kursusstruktur, der giver studerende mulighed for at indsende deres arbejde i form af konventionelle dokumenter (rute A) eller i form af akademiske papirer (rute B). Kursusholdet og tilsynsholdet vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du forstår de forskellige ruter og muligheder, der er tilgængelige for dig på baggrund af dine karrieremuligheder og interesser.

DBA er designet til at hjælpe dig:

 • undersøge forholdet mellem teori og praksis, mellem at forstå verden og ændre den.
 • udvikle din bedømmelse, fremsyn og problemanalyse ved at anvende teoretiske og retsmedicinske færdigheder til det forskningsmateriale, der stammer fra deres undersøgelser.
 • udvikle dig som en reflekterende praktiserende læge, der har den intellektuelle og personlige tilpasningsevne til at kunne klare organisatoriske forandringer og tvetydighed.
 • udvikle kommunikationsfærdigheder, som gør det muligt for dig at kommunikere effektivt med både akademiske og ledelsesmæssige og erhvervsliv, og at fungere som tolke mellem de to.
 • hjælpe dig med at designe og gennemføre et forskningsprojekt inden for rammerne af viden inden for dine faglige og ledelsesmæssige områder og dermed bidrage til akademisk viden og professionel praksis.

Nottingham Business School har både EQUIS og AACSB akkreditering. Vi er også rangeret i top 95 europæiske erhvervskoler i Financial Times (FT).

Hvad du vil studere

Vores DBA kræver engagement, energi og hårdt arbejde. Til gengæld vil du få en stimulerende og livsforbedrende udviklingserfaring med tildeling af en stadig værdsat kvalifikation.

Fase 1 (24 måneder)

 • Introduktion til DBA
 • Introduktion til litteraturoversigten
 • Introduktion til forskningsmetodik (herunder pilotstudie) (60 point)

Nedenfor er strukturen for den nye DBA:

Fase 2 (24 måneder)

 • Afhandlingen (300 point)

Hvordan du læres

Hvorfor studere DBA på Nottingham Business School?

Doktorgrad i Erhvervsøkonomi er en forskningsbaseret kvalifikation og har samme akademiske stilling som ph.d. Som elev kan du derfor forvente en udfordrende, strække og krævende oplevelse i en stimulerende atmosfære af intellektuel og akademisk debat.

Vores DBA sigter mod at få en bredere indflydelse og virkelighedens indflydelse, så du kan yde et vigtigt bidrag til samfund, kultur og forretning. Projektemner har en tendens til at fokusere på strategiske spørgsmål, som er til stede i ansøgerens organisation og er tilstrækkeligt komplekse til at berettige en storskoleforskning.

NBS DBA er justeret til niveau 8 i QAA Framework for Higher Education Qualifications i England, Wales og Nordirland (FHEQ) og AACSB Standard 9. NBS er et aktivt medlem af en række internationale ph.d.-råd, herunder kunst

Type studie

Vores DBA giver en karakteristisk tilgang til fortsat personlig og faglig udvikling. Du vil blive forventet at have regelmæssig kontakt med dit tilsynshold og producere arbejde baseret på din egen forskning for at vurdere fremskridt.

Med et stærkt fokus på ledelsesmæssig og professionel praksis DBA forbinder den strenge undersøgelse af arbejdsrelaterede problemer og spørgsmål til personlig og faglig udvikling. Dette hjælper overførslen af ​​læring til organisatorisk og ledelsesmæssig praksis.

Som DBA-studerende vil du tage moduler i forskningsmetodik, kritisk gennemgang og konceptuel udvikling. Du forventes at producere regelmæssigt arbejde baseret på din egen forskning.

Tilsyn og support

Alle elever opfordres til at diskutere eventuelle problemer med deres vejleder eller DBA Program Director eller deres DBA kursusrepræsentant.

Dette består normalt af en direktør for studier (den person med den største ekspertise i projektet) og en anden vejledende. Hvis du samarbejder med et firma eller en institution, kan du også have en tredje vejleder.

Projekter kan være tværfaglige og trække på viden fra to eller flere skoler. Alle elever opfordres til at diskutere eventuelle problemer med deres professionelle ph.d.-kursusleder og deres faglige ph.d.-kursusrepræsentant.

Vores ph.d.-skoleadministrationsteam bliver dit første kontaktpunkt for forskningsgrader og hjælper dig gennem hele ansøgningsprocessen. Hvis du lykkes i din ansøgning, vil de være der for at hjælpe dig gennem hele studietiden.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Det primære mål for DBA-programmet er at gøre det muligt for dig, den studerende, at opnå en DBA-grad, der kan hjælpe dig med at udnytte dine karriere og / eller overgå til de højeste niveauer i akademiet. Gennem vores program tilbyder vi ledere, uafhængige konsulenter og senior akademikere chancen for at få nye relevante indsigter, der informerer og udvikler din egen karriereprofil og bidrager til forbedring af forretnings og / eller professionel praksis.

Vi har arbejdet med deltagere fra mange prestigefyldte private og publikationsorganisationer, herunder CapGemini Iberia, De Forenede Nationer, Nova Business School, Oman Ambassaden i USA og KPMG.

DBA skræddersyet til virksomhedernes organisationer

Vores DBA er et glimrende eksempel på, hvordan vi gør det muligt for enkeltpersoner at opnå respekterede kvalifikationer, samtidig med at der gennemføres forskning, der er fokuseret på og gavnlig for deres organisationer og sektorer. Kurset er etableret siden 1998, men i 2007 lancerede vi den første kohort, der blev rekrutteret fra Kina. Studerende undervises i Nottingham, mens de udfører forskning i deres organisationer i Kina, som omfatter store mærker som Nike, Intel og Motorola.

Noterbare alumner

Vi kan godt lide at holde kontakten med alle vores tidligere elever for at se, hvad de har været i løbet af årene. Noterbare alumner til vores DBA kursus omfatter:

 • Emmanuel Probst, Direktør, Medie- og Deltidsinstruktør, Forbrugermarkedsforskning ved Kantar Millward Brown og UCLA
 • Sue Shepherd, direktør for East Midlands Major Trauma Network og East Midlands Spinal Network

Studenteretning

"Jeg har grundigt nydt med at tænke på metoder og de forskellige vinkler til at undersøge aktuelle problemer. Det hjælper mig med at trække mig ud af den nuværende brandbekæmpelsesmetode, som vi forsøgte hver dag, se på de problemer, vi står overfor, og henvende dem mere holistisk, med et bredere syn og en dybere tankegang. "

Anna LQ Zheng, Kina DBA program

Adgangskrav

UK

 • en MPhil, MBA eller Masters-niveau grad i Business, Management eller Organisation studier.
 • mindst fem års erfaring i en ledende stilling.
 • evnen til at gennemføre forskning og skrive en afhandling på ph.d.-niveau.

International

 • en MPhil, MBA eller Masters-niveau grad i Business, Management eller Organisation studier.
 • mindst fem års erfaring i en ledende stilling.
 • evnen til at gennemføre forskning og skrive en afhandling på ph.d.-niveau.
 • Internationale studerende skal have en IELTS score på mindst 6,5 med mindst 6,0 i alle komponenter.

De uden en kandidatkvalifikation, men med betydelig erhvervserfaring og bevismateriale kan gennemgå en akkreditering af tidligere erfaring og læring.

Ansøgere med ikke-standardindgangskrav og / eller relevant erfaring vil blive betragtet individuelt.

Hvordan man ansøger

Alle ansøgere skal udfylde et ansøgningsskema, indsende to kopier af deres kvalifikationer og give to fortrolige referencer.

Ret venligst dit ansøgningsskema, tilhørende dokumenter og henvisninger til dbaadmin @ NTU .ac.uk for at sikre, at det behandles så effektivt som muligt.

Gebyrer og finansiering

Kursgebyrene for 2019 er endnu ikke fastsat, her er 2018 gebyrer for vejledning:

 • År 1, 2, 3 og 4 = 11.000 £ pr. År
 • År 5 = £ 5.500 pr. År
 • (der er ikke noget separat afslutningsår gebyr)
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 26, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
1 - 5 år
Deltid
Price
Pris
11,000 GBP
År 1, 2, 3 og 4 = 11.000 £ om året og år 5 = 5,500 £ om året
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen