Læs den officielle beskrivelse

Forskningens hovedfokus er på den innovative integration af erhvervskunskab med bæredygtige udviklingsproblemer. Specielt er økonomisk vækst, miljøstyring og social retfærdighed bestanddele i alle DBA-projekter.

Programorganisation:

Introduktion Denne fase er en introduktion til forskningsmetoden og til bæredygtighedsstyring. Det indebærer deltagelse i SUMAS workshops, forberedelse af litteraturoversigten og elevpræsentationer.

Udvælgelse Den anden fase er udvælgelsen af ​​forskningsområder og metodologiske instrumenter. Det indebærer deltagelse i SUMAS workshops, valg af forskningsmetoder og studentpræsentationer.

Individuelt arbejde Den tredje og sidste fase er individuel arbejde under vejlederens omhyggelige vejledning. Det indebærer også kollektive seminarer til at dele viden om forskningens fremskridt.

Kursus beskrivelse:

Den teoretiske filosofi i dette DBA-program afhænger af en helhedsorienteret tilgang til problemløsning og stress på udviklingen af ​​lederegenskaber, teamwork og interkulturel kompetence i globale arbejdsmiljøer som afgørende kvaliteter af ledelsesmæssig praksis i tider med ændring af organisatoriske indstillinger.

Forskningsarbejdet vil blive arrangeret i forskellige faser i henhold til de forskellige forskningsfaser. Studerende vil deltage i workshops med fremtrædende akademikere og fagfolk inden for erhvervsliv og bæredygtighed og vil dele viden med andre forskere for at skabe ny viden. Dette vil gøre det muligt for eleverne at forbedre deres evne til at konceptualisere, designe og gennemføre et væsentligt forskningsprojekt.

Valgfri Erfaringslejre i feriebyer i bjergene eller ved havet vil være nyttige for at øge bevidstheden om bæredygtig levevis og lære praktiske løsninger på miljømæssige udfordringer.

For eksempel kan eleverne udvikle praktiske projekter i Green Economy Camp i Paro (Bhutan) eller deltage i et Bioenergy-program i Brasilien under omhyggelig vejledning fra fagfolk og professorer.

Krav til ph.d.-uddannelsen:

 • Underskrevet ansøgningsskema
 • Fotokopi af et gyldigt pas eller ID
 • Offentlige Certified University transkripter og eksamensbeviser, med certificeret oversættelse, hvis ikke oprindeligt på engelsk
 • Officielt certificeret universitetsudskrift (hvis der ansøges om overførsel af kreditter)
 • CV / Resumé, der angiver både komplet uddannelse og enhver erhvervserfaring i omvendt kronologisk rækkefølge
 • Essay af 3000 ord med angivelse af dine forskningsinteresser, valgt forskningsemne og motivationer, teoretisk ramme samt forventede resultater af forskningsresultater
 • Hvis du ikke er engelsksprogede, eller hvis du ikke har brugt de sidste 3 år i en engelsklæret skole: TOEFL (minimumscore på 550 PBT eller 80 IBT) eller IELTS (minimumscore på 6,0) eller andre standardiserede Engelsk Placeringstest. For at indsende TOEFL testscoren automatisk til Sustainability Management School , skal du indtaste SUMAS TOEFL® Institutionel Kodenummer - 4629, når du tager testen.
 • Ansøgningsgebyr på 200 CHF

Samlet gebyr

 • År 1: 16.000 CHF
 • År 2: 13.000 CHF
 • År 3: 11.000 CHF

SUMAS tilbyder i øjeblikket ikke stipendier eller stipendier.

Program undervist i:
Engelsk
Sustainability Management School
Senest opdateret January 15, 2019
This course is Online og campus kombineret
Start Date
Feb. 2020
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
40,000 CHF
Samlede gebyrer for 3 års program
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date