Læs den officielle beskrivelse

Doctor of Business Administration (DBA ) er en avanceret forskeruddannelse grad med fokus på professionel forretningspraksis, giver erfarne ledere med de nødvendige forskningsfærdigheder, der kan anvendes til spørgsmål om organisatorisk lederskab.

DBA giver en ramme, der sætter deltagerne i stand til at udvide deres viden inden for et eller flere forretningsområder og trækker på fagfaglig kompetence på tværs af campus.

Kurset er designet til at bygge videre på deltagernes eksisterende styrker og give en formel uddannelsesmulighed for dem til at udvikle og anvende forretningsforskningsevner, forbedre deres forståelse af moderne ledelsesteorier og opnå en konkurrencemæssig fordel i erhvervslivet.

Kursusundervisning

Kursusindlæringsresultater er udtalelser om læringspræstationer, der udtrykkes i forhold til hvad den studerende forventes at vide, forstå og kunne gøre ved afslutningen af ​​et kursus. Studerende, der tager udgangspunkt i dette kursus, vil kunne demonstrere:

1

Hvorfor vælge dette kursus

Sydney Business School er ph.d.-skolen ved Det Fakultet for Erhverv ved University of Wollongong. Vores kurser leveres fra campuser i Sydney CBD på Circular Quay i Sydney og Wollongong. De er designet til personer, der søger at udvide deres ekspertise, bygge deres faglige ekspertise eller forbedre deres ledelsesmæssige evner.

Vores postgraduate programmer er: informeret af forskning, struktureret på anvendte resultater, anerkendt af industrien, leveret af højt kvalificerede og industrielle erfarne akademikere og støttet gennem yderligere specialiserede studerende lærings- og udviklingsressourcer.

Adgangskrav

Studerende vil typisk have mindst en relevant kandidatgrad (Management eller Business Specialization) med mindst 65% gennemsnit. Studerende skal have mindst 5 års erhvervserfaring på ledelsesniveau.

Ansøgninger skal ledsages af et 2.000 ordforslag, der skal skitsere hovedfokuset på ansøgerens forskningsinteresse, en kommentar til vigtig og nylig litteratur på dette område og en diskussion om hvorfor dette er et vigtigt forskningsområde. Alle forslag skal anerkende kilder korrekt. Forslag kan kontrolleres ved hjælp af et plagiat kontrol system. Forskningsinteresser bør være relateret til emner opført på Sydney Business School, University of Wollongong hjemmeside.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret June 25, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Juli 2019
Duration
6 - 8 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019