Doktor i Business Administration - DBA

Generelt

Program beskrivelse

Doktor i Business Administration - DBA

Doctor of Business Administration (DBA) tilbyder seniorledere en professionel doktorgrad eller en forretnings- og ledelsesækvivalent svarende til en Doctor of Laws eller Doctor of Medicine grad. Det er det højeste niveau af faglig og akademisk viden, kombineret med kapaciteten til at anvende denne viden til at generere og evaluere nye løsninger på vigtige problemer. Swiss School of Management er en internationalt akkrediteret Business School med hovedcampus i Rom, Italien.

119474_01.jpg

Hvorfor vælge at lave en DBA?

DBA-studier er et af de mest udfordrende og højest givende niveauer inden for videregående uddannelser. Swiss School of Management (SSM) har udviklet fremragende doktorprogrammer. Disse programmer har unikke funktioner, der tilføjer vigtige værdier til kandidater ud over den givende doktorgrad.

Vores lærekandidater understøttes på en individuel basis af både SSM-professorer og gæsteprofessorer fra en lang række internationale universiteter.

Hvordan virker det?

Du deltager i DBA med en specifik forretningsudfordring, der kræver en praktisk løsning: f.eks. Hvordan man designer en hurtig, tilpasningsdygtig organisation; hvordan man anvender adfærdsvidenskab for at forbedre strategiske beslutninger; hvordan man implementerer talentstyring for at opbygge en hær af iværksættere.

DBA er struktureret til at støtte dig i at udvikle din tænkning, indramme udfordringen og implementere, evaluere og kommunikere løsninger, der har en reel, praktisk indflydelse.

Varighed

DBA har en varighed på 4 semestre (2 år) og kræver erhvervelse af 120 ECTS fordelt på følgende måde:

 • 30 ECTS-point ved opfyldelse af 5 moduler i Research Methods (6 ECTS-point pr. Modul)
 • 90 ECTS-point gennem doktorafhandlingen

Start dato

SSM tilbyder en åben tilmeldingspolitik, hvilket betyder, at du ikke behøver at vente på indtagelse for at få adgang til et DBA-program, men du kan starte det øjeblik, hvor du tager beslutningen.

Studieform

DBA-programmet er baseret på en praksisorienteret og deltidsstudiemodel. On-site undersøgelse, webbaseret læring, blandet læring, fjernundervisning er alle kombineret med arbejdsbaseret undersøgelse, som understøttes af metodisk coaching eller overvåges af fakultetet og undervisningspersonalet.

moduler

 • Forskningsmetoder
 • Lederskab 360 grader
 • Kvantitative metoder
 • Kvalitative metoder
 • Vigtige værktøjer
 • Afhandling

119476_04.jpg

Adgangskrav

Afsluttet kandidatgrad (eller tilsvarende) eller langvarig erhvervserfaring (arbejdsbaseret indrejserute) og bevis for særlige kompetencer i en individuel sag; bevis for engelsk og / eller tysk sprogfærdighed.

Udtalelser

"Jeg er en arbejdende person, og jeg sluttede mig til SSM som voksen studerende, fordi jeg ønskede at forfølge en forretningsadministrator. SSM leverer den form for uddannelse, jeg har brug for. Klasser holdes i små grupper i en familiær atmosfære, hvor studerende og undervisere interagerer med let. Jeg må takke underviserne for den opmærksomhed, der er dedikeret til hver enkelt af os i klassen. Dette har bidraget til at opbygge min selvtillid. Jeg ser frem til at fortsætte min faglige udvikling på SSM. "
Jazzi F. G
SSM DBA-studerende


"BA (Hons) -programmet ved Swiss School of Management er fremragende. Instruktørerne formidler al den nødvendige viden og deler deres erfaringer, der er nødvendige for at få succes med at arbejde i et konkurrencepræget miljø. Hvis du studerer hårdt i klasseværelset, mens du er i din fritid du søger løbende på interessante job, du vil ikke have nogen problemer med at finde arbejde. Jeg blev tilbudt to stillinger i løbet af mine studier. Jeg har besluttet at acceptere en ny udfordring i England. Management, Rom gennem fjernundervisning. Jeg vil anbefale BA (Hons) -uddannelsen på SSM. "
Ricardo Gotthilf
SSM BA-studerende


"Jeg gik på Swiss School of Management i Rom for at få BBA dual award-programmet, og jeg er sikker på, at jeg gjorde det! Klassestørrelserne var store, lærerne var hjælpsomme, og jeg blev ansat allerede før jeg uddannede mig. Nu er jeg i en karriere jeg elsker og kunne ikke være lykkeligere. "
Joan Chemiron
HRM-konsulent ved World Food Program - SSM Graduate


"Som studerende, der studerede i Amerika i lang tid, bemærkede jeg, at der er mange studerende, der kan gøre, hvad jeg allerede gør. SSM giver mig det ekstra skridt fremad i mit liv og min karriere, som jeg ikke kunne bede om alle andre steder!"
Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) studerende

Send din ansøgning eller eventuelle forespørgsler, du har, til følgende e-mail-adresse: info@ssm.swiss. Du kan downloade vores ansøgningsskema og finde de komplette ansøgningsprocedurer på vores websted på https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Andre oplysninger

 • Startdato: Åbn tilmelding
 • Slutdato: Efter færdiggørelse (ca. 2 år)
 • Ansøgningsfrist: Ingen
 • Campus: Samme som andre (Rom, Italien)
 • Sprog: Engelsk
 • Undersøgelsestype: Kombineret
 • Varighed: 2 år
 • Tilbydes på heltid og deltid
 • Studieafgift: 25.000 €
Senest opdateret November 2019

Om skolen

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Læs mere

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Minimer