Doktor i Diplomati (DDipl)

University of Stirling

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Doktor i Diplomati (DDipl)

University of Stirling

Oversigt

Dette kursus samler bedste praksis inden for akademisk læring og faglig ekspertise.

Et unikt træk ved ansigt til ansigt og praktisk aspekt af kurset er weekend seminarer, som maksimerer dine muligheder for diskussion af centrale spørgsmål og fleksibel levering. Pakken med moduler omfatter diplomatiske simuleringer og forhandlinger, der også kan tages à la carte.

DDipl består af to dele. Fuldtidsstuderende kan forvente at afslutte graden om tre til fire år. Den undervisede del af kurset varer i to akademiske år, hvis du er en fuldtidsstuderende. I dit sidste år (med mulighed for at ansøge om et års forlængelse) vil ph.d.-kandidater afslutte en afhandling inden for ca. et år. Denne afhandling vil gøre det muligt for dig at reflektere over relevante spørgsmål om diplomati i lyset af den teori og konceptuelle viden du har fået i løbet af din uddannelse - såvel som gennem din uafhængige forskning.

De fleste arbejdende fagfolk vil sandsynligvis vælge deltidstudie for denne grad. Hvis du vælger den deltid grad Pathway , vil færdiggørelsen af DDipl tage forholdsmæssigt længere.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Dette er den første professionelle doktorgrad i diplomati i Europa

# 2 Du kan have fleksibilitet til at kombinere studie med en travl international karriere

# 3 Kurset kombinerer unikt akademisk stringens med kravene i diplomati i praksis

Fleksibel læring

Hvis du er interesseret i at studere et modul fra dette kursus, så skal du sende en diplomadministration for at diskutere dit studieforløb.

Forskning

I REF2014 blev Stirling placeret 6. i Skotland og 45 i Storbritannien, med næsten tre fjerdedele af forskningsaktivitet, der enten er verdens førende eller internationalt fremragende.

Kursus detaljer

Fælles for alle professionelle doktorgrader er færdiggørelsen af ​​et originalt stykke forskning. Doktor i Diplomacy studerende vil producere en afhandling på 40.000-60.000 ord (maksimum).

Din afhandling forventes at give et originalt bidrag til viden og vil blive bedømt af det overbevisende dokumentation, som det tilbyder kompetent og uafhængigt stipendium og forskning, bred og kritisk læsning og evne til at forholde faglig viden til faglige interesser. Du skal indsende afhandlingen til eksamen inden for den maksimale studieperiode og skal aflægge en mundtlig eksamen på afhandlingen og beslægtede emner. Du må kun indsende en revideret afhandling en gang til eksamen.

Undervisning

Moduler vil blive afleveret i weekend seminarer. Disse kræver en betydelig mængde uafhængig forberedelse og undersøgelse.

Vurdering

Modulerne bedømmes gennem både et essay på udvalgte casestudier samt korte politiske papirer eller blogs, der anvender koncepter og teorier til virkelige scenarier.

Kursdirektør

Professor Holger Nehring

44 (0) 1786 467590

holger.nehring@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • £ 49.990
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 24, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
24 - 72 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
49,990 GBP
Fuldt program: Hjem / EU: £ 49.990 / Oversøiske: £ 49.990
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Stirling, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen