Doktor i Erhvervsøkonomi

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Tag din karriere til det næste niveau, mens du opretholder en sund balance mellem arbejde og privatliv!

Udfordrende, fleksibel og global

En doktorgrad fra Europa med vægt på forretningsforskning og dens anvendelse inden for branchen.

At tjene den eftertragtede doktorgrad fra et anset universitet er en drøm for mange fagfolk! Dette kræver dedikation og forpligtelse til at tage en af de mest betydningsfulde beslutninger i livet. DBA-programmet er en komplet doktorgrad, men kommer med få modsætninger til en akademisk orienteret Ph.D. grad. DBA har specialiseret sig i effektivt at udnytte nøgleprofessionel erfaring i at forfølge industriens underforståede forskning.

Denne grad er udviklet og leveret i partnerskab med Universidad Catolica De Murcia (UCAM), Spanien, rangeret blandt de top 10 universiteter i Europa af Times Higher Education Ranking-2019 for kvalitetsuddannelse. Den endelige grad udstedes af UCAM, som tildeles ved sammenkaldelsen ved universitetet i Spanien.

Programmet vil udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder til at bidrage til produktion og formidling af anvendt videnskab inden for ledelse og forretningsadministration. Forskningsrejser lettes gennem veludviklede digitale ressourcer, personlig vejleder og support til forskningsguide. Denne lærings- og forskningserfaring udfordrer dig til at skærpe din kritiske og analytiske ekspertise. Du vil udvikle forskningsevner til at blive ekspert inden for dit felt med en dokumenteret evne til at tænke uden for boksen. Programmet er designet til at passe ind i den travle tidsplan for seniorledere, der sikrer, at balancen mellem arbejde og privatliv ikke kompromitteres.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Om universitetet

UCAM er et privat katolsk universitet med 20 års historie og mere end 16.000 studerende, der tilbyder 33 fremtrædende europæiske officielle bachelor-, 45 kandidat- og 66 doktorgradsforskningslinjer blandt andre prestigefyldte titler.

UCAM blev grundlagt i 1996 og er et fuldt akkrediteret europæisk universitet med en klar mission: at give de studerende den viden og de færdigheder, der kan tjene samfundet, at bidrage til en yderligere udvidelse af menneskelig viden gennem forskning og udvikling. UCAM giver studerende mulighed for at udvikle deres egne virkelige færdigheder. Campusens førsteklasses infrastruktur, laboratorier og studier, der er allieret med praktiske læringskomponenter, forbereder de studerende til at omsætte deres erhvervede viden til handling.

Studerende skal gennemføre en praktikplads i en offentlig eller privat institution, hvor de får en smagsprøve på deres fremtidige ekspertiseområde. UCAM har etableret mere end halvtreds forskningsgrupper i tæt samarbejde med virksomheder som Coca-Cola, Danone, Vodafone og Siemens, hvilket giver nogle studerende mulighed for at bidrage akademisk.

UCAM er blandt de første universiteter, der tilpasser sine programmer til det europæiske kvalitetssystem for uddannelse efter Bologna-processen.

Hvad er en DBA?

Doktorgraden i Business Administration (DBA) er en blandet deltids professionel ph.d.-grad med et internationalt omfang og omdømme designet til at forbedre udøvende og professionel praksis gennem anvendelse af sund teori og streng forskning i reelle og komplekse spørgsmål i forretning og ledelse.

Det forbedrer elevernes evne til at udvikle vidensteori, deres anvendelse i erhvervslivet. Programmets nøgleaspekt er at udvikle personlige færdigheder, rådgivning og forskningsevner i forbindelse med streng og relevant forskning.

Hvem skal overveje en DBA?

Doctor of Business Administration er drevet af et ønske om at antænde reel ændring i deres virksomheder eller felter gennem datadrevet beslutningstagning. Programmet vil være særlig fordel for erfarne ledere på C-niveau, seniorledere, afdelingsledere, konsulenter, ledelsespædagoger og iværksættere. DBA-oplevelsen udfordrer eleven til at skærpe kritisk og analytisk ekspertise. Du vil udvikle dine færdigheder inden for forskning for at blive ekspert på dit domæne med en dokumenteret evne til at tænke uden for boksen.

DBA og ph.d.er - lige, men forskellige

DBA er et program på executive-niveau designet til arbejdende fagfolk med omfattende ledelseserfaring samt en kandidatgrad, der ønsker at komme videre i deres karriere. DBA har både strenghed og relevans, da den bidrager til teori, praksis og forskning inden for forretning og ledelse. DBA-programmet er en fuldgyldig doktorgrad, men i modsætning til ph.d. er der fokus på erhvervserfaring.

Ph.D. programmet er målrettet mod dem, der er interesserede i at forfølge forskningsfokuserede karrierer i den akademiske verden.

Forvandl din virksomheds oplevelse til viden og få en reel indflydelse på din virksomhed i fremtiden.

Programstruktur

Programmet tilbyder velstrukturerede kurser, der er designet til at opbygge forskningskompetencer. Dette efterfølges af et forskningsprojekt, der har til formål at demonstrere de færdigheder og viden, der er opnået i det indledende kursusarbejde, hvilket bidrager til forbedring og forbedring af den eksisterende forretningspraksis.

DBA er struktureret i to faser.

Trin 1: Dette består af fem moduler undervist i år 1, der bidrager til 60 ECTS-point.

Trin 2: Efter en vellykket afslutning af trin 1 udvikler eleverne sig til at gennemføre den afsluttende "Practice-Based Thesis", som kræves afsluttet om to år siden forskningsstart.

Den maksimale varighed for at gennemføre forskningen er 3 år med en minimumsramme på 1 år.

Tidlig udgangspris

Succesfulde studerende på trin 1 vil blive tildelt Master of Philosophy (MPhil) i Management af Universidad Catolica De Murcia, Spanien, hvis den studerende besluttede at afslutte uden at afslutte den afsluttende speciale.

Varighed

Læringsfase - 1 år

Forskningsfase - 2 år

Selvom forskningsperioden er 2 år, kan eleven forlænge den med endnu 1 år. En ambitiøs studerende kan endda gennemføre forskningen på et år også baseret på deres tidsplan.

Moduldetaljer

År 1

Formålet med Year One er at give et teoretisk og praktisk fundament i forskningsmetodologi til avanceret empirisk forskning inden for ledelsesområdet. Den senere del af Year One er at anvende viden og forståelse af forskningsmetodologi til en egentlig pilotundersøgelse og et samlet speciale, og at reflektere over sin egen præstation som forsker.

 • M1. Forskningsmetode og -metoder - 10 ECTS
 • M2. Forskningsproblemer inden for moderne ledelse - 10 ECTS
 • M3. Midlertidigt forskningsprojekt (pilotundersøgelse) - 10 ECTS
 • M4. Design af et forskningsprojekt (speciale) - 20 ECTS
 • M5. Udvikler sig som forsker (individuel refleksion) - 10 ECTS

År 2 & 3

Formålet med 2. og 3. år er at udføre fuldgyldig primærforskning under vejledning af en guide. De to år bruges til at producere en detaljeret afhandling, der imødekommer forventningerne til forskning, der kræves på ph.d.-niveau.

 • M6. Praksisbaseret afhandling - 120 ECTS

Master i filosofi i ledelse

Tidlig udgangspris

De studerende, der med succes gennemfører året et med 60 ECTS-point, vil være berettiget til en exitpris, Master of Philosophy in Management (M.Phil) fra Universidad Catolica De Murcia, Spanien. Dette gælder, hvis den studerende beslutter at afslutte kurset uden at gennemføre den endelige undersøgelse. Udgangsprisen er underlagt et yderligere certificeringsgebyr på USD 3000,00 (ud over gebyret på et år).

Den studerende får lov til at genoptage sin forskning på et senere tidspunkt, hvis han ønsker at fortsætte sin DBA senest 5 år fra datoen for exit. Følgende moduler skal være gennemført for at blive tildelt en M.Phil-grad:

 • M1. Forskningsmetode og -metoder - 10 ECTS
 • M2. Forskningsproblemer inden for moderne ledelse - 10 ECTS
 • M3. Midlertidigt forskningsprojekt (pilotundersøgelse) - 10 ECTS
 • M4. Design af et forskningsprojekt (speciale) - 20 ECTS
 • M5. Udvikler sig som forsker (individuel refleksion) - 10 ECTS

Optagelsesproces

Berettigelse

Når ansøgningen er indsendt, vil adgangsteamet screene den for at bekræfte din berettigelse til programmet. Hvis det er berettiget, planlægges et interview til dig med programmets interviewpanel.

Efter godkendelse planlægges interviewet med panelet. Processen gennemføres via telefon / skype / zoom for internationale kandidater. Resultaterne frigives inden for en uge efter dit interview.

Adgangskriterier

 • A- Kandidater skal have en MBA- eller kandidatgrad eller tilsvarende fra anerkendte institutioner.
 • B- Kandidater skal have mindst tre års erhvervserfaring på ledelsesniveau.
 • C- Kandidater skal have en grundig kontrol med skrevet og talt engelsk. Engelsk niveau: 6.0 IELTS eller tilsvarende.

Betaling

 • År 1 - USD 7000,00
 • År 2 - USD 3500,00
 • År 3 - USD 3500,00

20% loyalitetsrabat for medlemmer af MBA-alumner fra Westford Education Group Institutions.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Læs mere

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Minimer
Sharjah , Lagos , De Forenede Arabiske Emirater Online , Cape Town , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Cape Town , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , UK Online + 19 Mere Mindre