Edinburgh Business School er Graduate School of Business i Heriot-Watt University.

Edinburgh Business School har været med til at hjælpe fagfolk til at blive virksomhedsledere i over 25 år og tilbyde høje kvalitet og tilgængelige postgraduate programmer i erhvervslivet. Vores populære online MBA , Masters , DBA og ph.d.- programmer har accelereret karriere på over 20.000 kandidater. Vores elever har set øgede lønninger, opnået kampagner inden for deres virksomheder, og mange har startet deres egen virksomhed.

Vær blandt de allerbedste udøvere af forskningsbaserede forretningsløsninger i verden.

" Edinburgh Business School ph.d.-programmet forener førsteklasses akademikere, streng uddannelse i forskningsmetoder med et globalt praktiserende fællesskab. Det giver en unik mulighed for fleksibel fjernundervisning DBA og ph.d.-studie med mulighed for on-campus support i Edinburgh, Dubai, Tyskland og andre internationale baser. "

Professor Abigail Marks, direktør for forskning og ph.d.-programmer

Mød Dr. Jeanette Vinke, DBA

Vil du vide mere?

Programstruktur

DBA og ph.d.- uddannelsen er designet til at hjælpe eleverne med at anvende forskningsmetoder til at definere, implementere og evaluere mulige løsninger til meget reelle forretningsmæssige problemer. Det består af to faser: kursusfasen og forskningsfasen.

Kurset vil give dig den viden og ekspertise, du har brug for til at udvikle emnet for din afhandling og forståelse af forskningsprocessen. Forskningsfasen består af to faser, den mentorerede fase og den overvågede fase; Efter afslutningen af ​​disse vil du aflevere din afsluttende afhandling til eksamen, som foregår i form af et mundtligt forsvar.

Klar til at ansøge?

For at starte dit ph.d.-program skal du have mindst fem års ledelseserfaring og være flydende på engelsk. Du skal også indsende til anmeldelse:

  • et ansøgningsskema
  • to referencer
  • en officiel udskrift af din kandidatgrad.

Ansøg nu .

Vil du vide mere?

Forhør direkte om dette program.

Eller tal med en rådgiver på 44 (0) 131 451 3090

Email: dbaenquiries@ebs.hw.ac.uk

Program undervist i:
Engelsk
Edinburgh Business School
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
Contact school
Deadline
Contact school