Dette forskningsdrevne program sigter mod at videreudvikle dine nuværende forskningsmæssige færdigheder på et af de centrale områder inden for computing.

Arbejde med dine vejledere vil blive udsat for de mange aspekter af forskningsaktivitet, herunder kritisk analyse af litteratur, identificering af et bidragsområde, indsamling af information og formidling af ideer gennem journalpublikationer og konferencepræsentationer.

Ansøgere af Doctor of Philosophy (Computing) ved Sunway University vil vise sig at være ledere og innovatører inden for computing, information og kommunikationsteknologi.

Tutorials vil blive udført på en eksklusiv, en-til-en måde, og vejledere vil være til stede for at støtte dig gennem hele programmets varighed. Før indskrivning skal potentielle kandidater konsultere Sunways kvalificerede og erfarne vejledere for at fastslå forskningsområdet.

Indtag

Januar, marts, juni

  • Fuldtid: 3 år
  • Deltid: 4 år

Karriereudsigter

Doktorgradskandidater er højtuddannede specialister på deres områder. De kan komme ind i karriere i den akademiske verden, forskning, rådgivning samt foretage specialroller, for eksempel udvikling i avancerede computerteknologiselskaber.

Programstruktur

Modulerne

Kandidater er forpligtet til at tage tre moduler, nemlig Forskningsmetodik, Directed Reading og Research Proposal for at øge deres viden inden for forskning, ud over afhandlingens komponent.

Afhandling

Ph.d.-stipendiet uddeles på baggrund af en vellykket afslutning af en afhandling. Afhandlingen skal demonstrere færdigheder, kritik og styring i emnet eller det valgte forskningsområde.

Indgangskrav

En kandidatgrad eller tilsvarende og kandidater skal have gennemført mindst 1 (1) af deres tidligere grader (Master eller Bachelor) i databehandling eller relateret til computing.

Engelsk Sprogkrav

  • IELTS 6,0;
  • TOEFL 550 (papirbaseret), 213 (computerbaseret) eller 80 (internetbaseret);
  • PTE Academic 50 samlet (minimum 46 i hver færdighed).
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Sunway University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
3 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date